- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.281
Benim de 9 yada 10 ağustos.. benim akıntım başladı..ağrım var özelllikle sağ taraf..erken değil mi adet için bu ağrılar..daha bi hafta car adetimeHerkese hayırlı günler diliyorum.
Benim BAT 8 ağustos.
Benim bata yakın olanlar varmı bir değişiklik.
Ben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için.
canim ben hic hamilelik yasamadim ama su anda tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorum. omega 3 de aliyorum hatta ki ozellikle hamileligin ilk 3 ayinda cok onemli bir destek (hatta DHA agirlikli olanlar tavsiye ediliyor). coenzim de yumurta kalitesini arttirmak icin tavsiye ediliyor ben en basinda alayim mi diye doktoruma sordugumda henuz gerek yok 1,5 yil kadar gebelik olmazsa oyle alirsin demisti ama senin yumurtan daha bile kaliteli olmustur hatta :) folat almaya baslamadiysan basla hemen bir de :) kullandigin her sey hamilelige/bebege zarari degil yarari olacak seyler, yine doktorunla konus istersen ama ictiklerin hamilelik baslangici ve hazirliginda genel olarak kullanilaniliyor kendini bosa stres yapma :)selamlar,
ben de nisan ayında kimyasal gebelikti sanırım bir düşük yaşadım. şu anda tekrar hamileyim sanırım 5 haftalık gibi.çok bir gebelik belirtim yok ama hcg 2 günde bir düzenli artışta, olumlu gözüküyor her şey. ancak çok korkuyorum tekrar birşey olacak diye. düşük sonrası omega3, coenzim q10, folik asit coraspin falan kullandım. şimdi de kafama taktım çok mu içtim ilaç kalitesi düşük o nedenle gene mi kayıp olacak.. gibi gibi endişelerim var sürekli kendimi engelleyemiyorum. stres yapıp daha kötü olacak diye hatta tekrar stres yapıyorum.
düşük sonrası tekrar gebelik yaşayan arkadaşlar sizler nasıl yönettiniz durumu?
hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah!
ya elbette suphen olmasinda haklisin yani yeteri kadar erkek sperm bankasina sperm vermese kacak gocek baskalarindan almaya calisabilirler ama rusyada evlilik disi cocuk yapmakta sikinti olmadigi icin sperm donorunde sikinti yasiyacaklarini sanmiyorumEvet ne olduğunu öğrenip içimi rahatlatmam lazım, zaten donor embriyo satıyorlarmış, belki de benimkini de aldılar. Hem eşimden 2 kere sperm vermesini istediler yarım saat arayla, onu da düçünüyorum şimdi, onu da mı sperm donoru olarak kullanacaklar diye
Ağrılar adet belirtisi değildir belki. Hem hamile ikende akıntı oluyor sancı oluyor. Benim belirti olarak halsizlik var, belki sıcaktan bilemiyorum.Benim de 9 yada 10 ağustos.. benim akıntım başladı..ağrım var özelllikle sağ taraf..erken değil mi adet için bu ağrılar..daha bi hafta car adetime
Bat 25 ağustos yaş 26 benide eklermsnz 5.ayCanım bnce evde test varsa koyulaşmaya takip et normal ilerliyor diye düşünüyorum hadi sana da bi Hamiş emojisi koyma vakti geldi
Evet ben düşmesi için sürekli süt içtim 1 ayda düştü bende bi doktor aracılıgıyla ogrenmistim sütün düşürdüğünüDüşsün diye mi süt içeyimilaçlarım düşürdü baya bi zaten. Normalde süt severim ama market sevmediğim için pek içmem
Tesekkur ederim canimm , hayir yapmamıştım hic bir belirtim yoktu cunku yapmami gerektircek olmadi herhalde dedim hastalığım gecikti tatildeyim hava degisikligindendir dedim gecikmemin 3.günü test aldim asla yoktur umuduyla hani bilirsiniz sadece o icindeki sesi dindirmek icin sonucu bilsenizde yapma istediğiAdetten önce test yapmış mıydın hiç canım? Hayırlı olsun
ЭМБРИОЛОГ Апрышко В.П. is on Instagram • 171 posts on their profile bu benim embriologum. Hem de embriyo donor satıyorlar, 25bin tle. Kim verecek ki embriyoları, kendileri böyle yaparak topluyordur
Evet ben düşmesi için sürekli süt içtim 1 ayda düştü bende bi doktor aracılıgıyla ogrenmistim sütün düşürdüğünü
Yusracım canım benim teşekkür ederimYaptrdım çekimi nasıl mutluyum anlatamam. Sol tüpüm açıkmış zaten sağ tüpümden de sınırlı geçiş olmuş selektif yaptı o durumu da düzeltti. Hidrosalpenks falan yokmuş ağladım orda sevinçten.
ben tam ikinci noktanın altında bir çizgi görüyorum sanki..:)Arkadaslar merhaba 2 gun onceki ve bugunki testlerim sizce gebelik varmi ?
Canimm benim hic belirtim olmadi şansa testte ögrendim 3 gün gecinceKızlar daha reglime 9 gun falan var ama tutmussa herhangi bir belirti oluyor mu acaba bilgisi olan var mı
Hayirli olsun anında çıkmışsa var demektirKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Gecikme bekleyeyim ozaman değil miCanimm benim hic belirtim olmadi şansa testte ögrendim 3 gün gecince
Teşekkürler ediyorum çok! Bugün kontrolüm var soylicem bakalım buradan da iletirimcanim ben hic hamilelik yasamadim ama su anda tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorum. omega 3 de aliyorum hatta ki ozellikle hamileligin ilk 3 ayinda cok onemli bir destek (hatta DHA agirlikli olanlar tavsiye ediliyor). coenzim de yumurta kalitesini arttirmak icin tavsiye ediliyor ben en basinda alayim mi diye doktoruma sordugumda henuz gerek yok 1,5 yil kadar gebelik olmazsa oyle alirsin demisti ama senin yumurtan daha bile kaliteli olmustur hatta :) folat almaya baslamadiysan basla hemen bir de :) kullandigin her sey hamilelige/bebege zarari degil yarari olacak seyler, yine doktorunla konus istersen ama ictiklerin hamilelik baslangici ve hazirliginda genel olarak kullanilaniliyor kendini bosa stres yapma :)
Hayırlı olsunnn:) hiç test yapmış mıydınız gecikmeden önce?Kizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Düşük sonrası coraspini doktorunuz mu önermişti? Pıhtılaşma probleminiz mi vardı? Ben de düşük yaptım pıhtılaşma testinde bir genimde heterozigot çıktı fakat ilaç gerektirmiyor dediler ama emin olamadım doktoruma da gidemedim henüzselamlar,
ben de nisan ayında kimyasal gebelikti sanırım bir düşük yaşadım. şu anda tekrar hamileyim sanırım 5 haftalık gibi.çok bir gebelik belirtim yok ama hcg 2 günde bir düzenli artışta, olumlu gözüküyor her şey. ancak çok korkuyorum tekrar birşey olacak diye. düşük sonrası omega3, coenzim q10, folik asit coraspin falan kullandım. şimdi de kafama taktım çok mu içtim ilaç kalitesi düşük o nedenle gene mi kayıp olacak.. gibi gibi endişelerim var sürekli kendimi engelleyemiyorum. stres yapıp daha kötü olacak diye hatta tekrar stres yapıyorum.
düşük sonrası tekrar gebelik yaşayan arkadaşlar sizler nasıl yönettiniz durumu?
hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah!