Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence her ülkede mesela 500 bin karşılığı ve ya daha fazla para karşılığı falan bunu herkes yapar. Yani kim ispat edicek ki bunu, ispat edilemez bir şey, mikroskopla görünen şey sonuçta ve onların kendileri saklıyor. Hamilelik olup-olmadığını öğrendikten sonra internetten bir embriolog bulup sorucam, şimdi cevabı duyup yıkılmak istemiyorum, hiç değilse karnımdaki tutunabilsin stressiz

Keşke ikisini de transfer ettirseydim diye düşünüyorum, ama nerden bilebilirdim ki. Yani tek çocuk annesi olmayı da yaşamak istiyordum, yani hemen 2 çocukla kafam karışmasın diye, tekle güzelce vakit geçirebilelim diye. Ama 2 tane istesem bile edip etmeyeceklerini bilmiyorum, çünkü yaşım az

Evet eşinin durumunu biliyorm avcı gibiler ne görseler avlıyorlar. İnşallah öyle durum yoktur bunu kendi içine koyup üzme canım. Belki hamiş olacaksın ona odaklan. Bunu anlamının yolu da yok. Belki de iyiyken saklama koşulları kötü oldu attılar ayy ne desem boş şuan

aynen, bence sen su an bile biraz daha sakin kalmaya calis, halihazirda bir transferin var, o olumsuz etkilenmesin

ЭМБРИОЛОГ Апрышко В.П. is on Instagram • 171 posts on their profile bu benim embriologum. Hem de embriyo donor satıyorlar, 25bin tle. Kim verecek ki embriyoları, kendileri böyle yaparak topluyordur

aynen, bence sen su an bile biraz daha sakin kalmaya calis, halihazirda bir transferin var, o olumsuz etkilenmesin
Evet ne olduğunu öğrenip içimi rahatlatmam lazım, zaten donor embriyo satıyorlarmış, belki de benimkini de aldılar. Hem eşimden 2 kere sperm vermesini istediler yarım saat arayla, onu da düçünüyorum şimdi, onu da mı sperm donoru olarak kullanacaklar diye

Selam kızlar, herkese mutlu haftalar diliyorum. Bu ay adet görünce doktora gidecektim fakat bu ay öyle yoğun geçecek ki, hem taşınma işimiz olacak hem de yakın çevremden düğünler var. Koşuşturmacalı bir ay olacağı için bu ayda kendimiz deneyip diğer ay doktorda detaylı kontrol ( sperm testi, hormonlar, yumurta takibi, gerekirse hsg ) düşünüyorum. Bu ay zaten yorucu geçecek diye kendimi daha çok yıpratmayayım istiyorum. Bu ayda olmazsa Eylül'de detaylı ilgileneceğim bu konuyla.

Bu sabah diyetisyene gittim, 60.9 kiloyum. Hem biraz zayıflayayım gebelik öncesi şöyle 55-56 olayım moral olsun istedim. Hem de sağlıklı beslenmenin faydalı olabileceğini düşünüyorum. Umarım herkesin süreci güzel ilerler.

Canım güzel haberlerini bekliyorm benim bile içim aynı oldu okuyunca seni sevdim dilerim güzel gönlüne göre olur herşey
Yusracım canım benim teşekkür ederim Yaptrdım çekimi nasıl mutluyum anlatamam. Sol tüpüm açıkmış zaten sağ tüpümden de sınırlı geçiş olmuş selektif yaptı o durumu da düzeltti. Hidrosalpenks falan yokmuş ağladım orda sevinçten.

Allah çocuk nasip eder mi bilmiyorum ama üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam. Cevat hocaya yaptırdım çekimi. Hsg çekilmeyi planlayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. İşlem sırasında bende yoğun adet sancısı gibi oldu. Bitince de adet sancısı gibi biraz hissettim. Yaşadığım travmadan dolayı çok kastım kendimi cevat hoca sakinleştirdi beni çok ilgilendiler. Anlatılan kadar varmış gerçekten. M mavili_yeshll canım cevat hocayı sen önermiştin numarasını vermiştin Allah razı olsun senden de

Canım benim Allah gönlüne göre bi bebekte nasip etsin inşallah senden de Allah razı olsun bn de önümüzdeki ay gidicem inşallah bu ay tatile çıkıyorum gerçi dün gidiyoduk planımızca ama ülkem hatta memleketim bu durumdayken vicdanım rahat etmedi 16 sına erteledik gidip dönünce regl olmuş olcam sonra da gidip Bnde çektircm Allah nasip ederse

selamlar ben 2 senelik evliyim. çocuğumu düşürdüm biyokimyasal gebelik oldu 1 sene önce. bu ay denemelere tekrar başlayacağız. bat 8 ağustos bu ay olmaz sanırım öyle

Yap tatilini sonra gidersin dediğin gibi canım benim inanıyorum Allah’ın izniyle sen de güzel haber getireceksin

selamlar,
ben de nisan ayında kimyasal gebelikti sanırım bir düşük yaşadım. şu anda tekrar hamileyim sanırım 5 haftalık gibi.çok bir gebelik belirtim yok ama hcg 2 günde bir düzenli artışta, olumlu gözüküyor her şey. ancak çok korkuyorum tekrar birşey olacak diye. düşük sonrası omega3, coenzim q10, folik asit coraspin falan kullandım. şimdi de kafama taktım çok mu içtim ilaç kalitesi düşük o nedenle gene mi kayıp olacak.. gibi gibi endişelerim var sürekli kendimi engelleyemiyorum. stres yapıp daha kötü olacak diye hatta tekrar stres yapıyorum.
düşük sonrası tekrar gebelik yaşayan arkadaşlar sizler nasıl yönettiniz durumu?

hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…