- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.261
M mavili_yeshll cim ben yarın cevat hocaya hsg çekilmeye gidiyorum çok stresliyim içim sıkışıyor inşallah güzel haber getiririm sana sen de şansını onda denersin bir de.
Bence her ülkede mesela 500 bin karşılığı ve ya daha fazla para karşılığı falan bunu herkes yapar. Yani kim ispat edicek ki bunu, ispat edilemez bir şey, mikroskopla görünen şey sonuçta ve onların kendileri saklıyor. Hamilelik olup-olmadığını öğrendikten sonra internetten bir embriolog bulup sorucam, şimdi cevabı duyup yıkılmak istemiyorum, hiç değilse karnımdaki tutunabilsin stressizya ne diyecegimi bilmiyorum Rusya biraz kapali kutu, olimpiyatlarda bile testlerde hile yapan ulke ama bence oradaki ya da tr deki birkac doktora daha sorup arastir gercekten aa dan cc ye donusme bu kadar hizli mumkun olur mu diye. belki saklama kosullari iyi olmamistir, ihmal vardir ve deforme olmustur.. bu da cok uzucu bir durum elbette ama senin korktugun senaryo daha rahatsiz edici, belki icin bir nebzecik rahatlar nasip boyleymis dersin
Keşke ikisini de transfer ettirseydim diye düşünüyorum, ama nerden bilebilirdim ki. Yani tek çocuk annesi olmayı da yaşamak istiyordum, yani hemen 2 çocukla kafam karışmasın diye, tekle güzelce vakit geçirebilelim diye. Ama 2 tane istesem bile edip etmeyeceklerini bilmiyorum, çünkü yaşım azBence her ülkede mesela 500 bin karşılığı ve ya daha fazla para karşılığı falan bunu herkes yapar. Yani kim ispat edicek ki bunu, ispat edilemez bir şey, mikroskopla görünen şey sonuçta ve onların kendileri saklıyor. Hamilelik olup-olmadığını öğrendikten sonra internetten bir embriolog bulup sorucam, şimdi cevabı duyup yıkılmak istemiyorum, hiç değilse karnımdaki tutunabilsin stressiz
Gerçekten ben de sabahtan beri düşünüyorum, artık ne zaman iyi bir şey olacak diye. Zaten eşimin msr test sorununu öğrenirken neler olduğunu biliyorsun, o ayrı problemdi zaten, şu da embriyo a olunca transfer sırası sevinçten ağlamıştım, şimdi üzüntüden ağlıyorum, beni üzen asıl şey benim çocuğumun başkalarında olma ihtimali
aynen, bence sen su an bile biraz daha sakin kalmaya calis, halihazirda bir transferin var, o olumsuz etkilenmesinBence her ülkede mesela 500 bin karşılığı ve ya daha fazla para karşılığı falan bunu herkes yapar. Yani kim ispat edicek ki bunu, ispat edilemez bir şey, mikroskopla görünen şey sonuçta ve onların kendileri saklıyor. Hamilelik olup-olmadığını öğrendikten sonra internetten bir embriolog bulup sorucam, şimdi cevabı duyup yıkılmak istemiyorum, hiç değilse karnımdaki tutunabilsin stressiz
İnsallah canim benim rabbim sanada isteyenlerede tez zamanda hayirlisiyla bebis nasip etsinnnMasallah saglikla al kucagina insallah
İnsallah canim benim rabbim sanada isteyenlerede tez zamanda hayirlisiyla bebis nasip etsinnn
ЭМБРИОЛОГ Апрышко В.П. is on Instagram • 171 posts on their profile bu benim embriologum. Hem de embriyo donor satıyorlar, 25bin tle. Kim verecek ki embriyoları, kendileri böyle yaparak topluyordurEvet eşinin durumunu biliyormavcı gibiler ne görseler avlıyorlar. İnşallah öyle durum yoktur bunu kendi içine koyup üzme canım. Belki hamiş olacaksın ona odaklan. Bunu anlamının yolu da yok. Belki de iyiyken saklama koşulları kötü oldu attılar ayy ne desem boş şuan
Evet ne olduğunu öğrenip içimi rahatlatmam lazım, zaten donor embriyo satıyorlarmış, belki de benimkini de aldılar. Hem eşimden 2 kere sperm vermesini istediler yarım saat arayla, onu da düçünüyorum şimdi, onu da mı sperm donoru olarak kullanacaklar diyeaynen, bence sen su an bile biraz daha sakin kalmaya calis, halihazirda bir transferin var, o olumsuz etkilenmesin
Yusracım canım benim teşekkür ederimCanım güzel haberlerini bekliyormbenim bile içim aynı oldu okuyunca seni sevdim dilerim güzel gönlüne göre olur herşey
Canım benim Allah gönlüne göre bi bebekte nasip etsin inşallah senden de Allah razı olsun bn de önümüzdeki ay gidicem inşallah bu ay tatile çıkıyorum gerçi dün gidiyoduk planımızca ama ülkem hatta memleketim bu durumdayken vicdanım rahat etmedi 16 sına erteledik gidip dönünce regl olmuş olcam sonra da gidip Bnde çektircm Allah nasip ederseYusracım canım benim teşekkür ederimYaptrdım çekimi nasıl mutluyum anlatamam. Sol tüpüm açıkmış zaten sağ tüpümden de sınırlı geçiş olmuş selektif yaptı o durumu da düzeltti. Hidrosalpenks falan yokmuş ağladım orda sevinçten.
Allah çocuk nasip eder mi bilmiyorum ama üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam. Cevat hocaya yaptırdım çekimi. Hsg çekilmeyi planlayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. İşlem sırasında bende yoğun adet sancısı gibi oldu. Bitince de adet sancısı gibi biraz hissettim. Yaşadığım travmadan dolayı çok kastım kendimi cevat hoca sakinleştirdi beni çok ilgilendiler. Anlatılan kadar varmış gerçekten. M mavili_yeshll canım cevat hocayı sen önermiştin numarasını vermiştin Allah razı olsun senden de
Yap tatilini sonra gidersin dediğin gibi canım benim inanıyorum Allah’ın izniyle sen de güzel haber getireceksinCanım benim Allah gönlüne göre bi bebekte nasip etsin inşallah senden de Allah razı olsun bn de önümüzdeki ay gidicem inşallah bu ay tatile çıkıyorum gerçi dün gidiyoduk planımızca ama ülkem hatta memleketim bu durumdayken vicdanım rahat etmedi 16 sına erteledik gidip dönünce regl olmuş olcam sonra da gidip Bnde çektircm Allah nasip ederse
benı de ekler misiniz ;Yaş 27
Deneme süresi 8 ay
Bat 28 Ağustos
Adetten önce test yapmış mıydın hiç canım? Hayırlı olsunKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Temmuzda regl oldum yeni bat 12 ağustos nasip artık@astronotbayan @papatyasari_kiz @karadenizkizi1982 B begonya_92 @Hazal Yakamoz @Bencebuarkadas @kdv Kızlar batlar geçmiş durum güncellemesi yapıp listeyi güncellicem bilgi verirmsnz bakalım durumlar neymiş
Amin kuzum inşallahYap tatilini sonra gidersin dediğin gibi canım benim inanıyorum Allah’ın izniyle sen de güzel haber getireceksin