Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese hayırlı günler diliyorum.
Benim BAT 8 ağustos.
Benim bata yakın olanlar varmı bir değişiklik.
Ben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için.

Herkese hayırlı günler diliyorum.
Benim BAT 8 ağustos.
Benim bata yakın olanlar varmı bir değişiklik.
Ben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için.
Benim de 9 yada 10 ağustos.. benim akıntım başladı..ağrım var özelllikle sağ taraf..erken değil mi adet için bu ağrılar..daha bi hafta car adetime

selamlar,
ben de nisan ayında kimyasal gebelikti sanırım bir düşük yaşadım. şu anda tekrar hamileyim sanırım 5 haftalık gibi.çok bir gebelik belirtim yok ama hcg 2 günde bir düzenli artışta, olumlu gözüküyor her şey. ancak çok korkuyorum tekrar birşey olacak diye. düşük sonrası omega3, coenzim q10, folik asit coraspin falan kullandım. şimdi de kafama taktım çok mu içtim ilaç kalitesi düşük o nedenle gene mi kayıp olacak.. gibi gibi endişelerim var sürekli kendimi engelleyemiyorum. stres yapıp daha kötü olacak diye hatta tekrar stres yapıyorum.
düşük sonrası tekrar gebelik yaşayan arkadaşlar sizler nasıl yönettiniz durumu?

hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah!
canim ben hic hamilelik yasamadim ama su anda tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorum. omega 3 de aliyorum hatta ki ozellikle hamileligin ilk 3 ayinda cok onemli bir destek (hatta DHA agirlikli olanlar tavsiye ediliyor). coenzim de yumurta kalitesini arttirmak icin tavsiye ediliyor ben en basinda alayim mi diye doktoruma sordugumda henuz gerek yok 1,5 yil kadar gebelik olmazsa oyle alirsin demisti ama senin yumurtan daha bile kaliteli olmustur hatta :) folat almaya baslamadiysan basla hemen bir de :) kullandigin her sey hamilelige/bebege zarari degil yarari olacak seyler, yine doktorunla konus istersen ama ictiklerin hamilelik baslangici ve hazirliginda genel olarak kullanilaniliyor kendini bosa stres yapma :)

Evet ne olduğunu öğrenip içimi rahatlatmam lazım, zaten donor embriyo satıyorlarmış, belki de benimkini de aldılar. Hem eşimden 2 kere sperm vermesini istediler yarım saat arayla, onu da düçünüyorum şimdi, onu da mı sperm donoru olarak kullanacaklar diye
ya elbette suphen olmasinda haklisin yani yeteri kadar erkek sperm bankasina sperm vermese kacak gocek baskalarindan almaya calisabilirler ama rusyada evlilik disi cocuk yapmakta sikinti olmadigi icin sperm donorunde sikinti yasiyacaklarini sanmiyorum

Benim de 9 yada 10 ağustos.. benim akıntım başladı..ağrım var özelllikle sağ taraf..erken değil mi adet için bu ağrılar..daha bi hafta car adetime
Ağrılar adet belirtisi değildir belki. Hem hamile ikende akıntı oluyor sancı oluyor. Benim belirti olarak halsizlik var, belki sıcaktan bilemiyorum.

Adetten önce test yapmış mıydın hiç canım? Hayırlı olsun 🥰
Tesekkur ederim canimm , hayir yapmamıştım hic bir belirtim yoktu cunku yapmami gerektircek olmadi herhalde dedim hastalığım gecikti tatildeyim hava degisikligindendir dedim gecikmemin 3.günü test aldim asla yoktur umuduyla hani bilirsiniz sadece o icindeki sesi dindirmek icin sonucu bilsenizde yapma istediği😂 yaptım anında belirdi 2.cizgii

Yusracım canım benim teşekkür ederim ☺️ Yaptrdım çekimi nasıl mutluyum anlatamam. Sol tüpüm açıkmış zaten sağ tüpümden de sınırlı geçiş olmuş selektif yaptı o durumu da düzeltti. Hidrosalpenks falan yokmuş 🙏 ağladım orda sevinçten.

Valla kendimmiş gibi sevindim mutlu oldum zaten açık olduğunu düşünüyordum içimden öyle geçerdi seninde için rahat etmiştir. Ohh demişsindir bu hissiyat herşeye değer. Bundan sonrası demen gibi olur olmaz Allah kerim 🙏🏼inşallah birbirimizin hamiş haberlerini de alırız dilerim 😍🤗

canim ben hic hamilelik yasamadim ama su anda tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorum. omega 3 de aliyorum hatta ki ozellikle hamileligin ilk 3 ayinda cok onemli bir destek (hatta DHA agirlikli olanlar tavsiye ediliyor). coenzim de yumurta kalitesini arttirmak icin tavsiye ediliyor ben en basinda alayim mi diye doktoruma sordugumda henuz gerek yok 1,5 yil kadar gebelik olmazsa oyle alirsin demisti ama senin yumurtan daha bile kaliteli olmustur hatta :) folat almaya baslamadiysan basla hemen bir de :) kullandigin her sey hamilelige/bebege zarari degil yarari olacak seyler, yine doktorunla konus istersen ama ictiklerin hamilelik baslangici ve hazirliginda genel olarak kullanilaniliyor kendini bosa stres yapma :)
Teşekkürler ediyorum çok! Bugün kontrolüm var soylicem bakalım buradan da iletirim 💞 hayırlısı olsun hepimize 🥰

selamlar,
ben de nisan ayında kimyasal gebelikti sanırım bir düşük yaşadım. şu anda tekrar hamileyim sanırım 5 haftalık gibi.çok bir gebelik belirtim yok ama hcg 2 günde bir düzenli artışta, olumlu gözüküyor her şey. ancak çok korkuyorum tekrar birşey olacak diye. düşük sonrası omega3, coenzim q10, folik asit coraspin falan kullandım. şimdi de kafama taktım çok mu içtim ilaç kalitesi düşük o nedenle gene mi kayıp olacak.. gibi gibi endişelerim var sürekli kendimi engelleyemiyorum. stres yapıp daha kötü olacak diye hatta tekrar stres yapıyorum.
düşük sonrası tekrar gebelik yaşayan arkadaşlar sizler nasıl yönettiniz durumu?

hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah!
Düşük sonrası coraspini doktorunuz mu önermişti? Pıhtılaşma probleminiz mi vardı? Ben de düşük yaptım pıhtılaşma testinde bir genimde heterozigot çıktı fakat ilaç gerektirmiyor dediler ama emin olamadım doktoruma da gidemedim henüz

X