- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.221
Süt iç sürekli bnm öyle düştü şuan 17 ustelık emziriyorumSenin haberin yok canımcım ilaç verdi banaoo korun dedi filanlar falanlar ilaç içtiğim için mi ne bileyim adet oldum yarın ne oluyor bakalım.
Aminnnnn hepimiz İnşallahDaha ileri bir tarih olur bat bence benim çatlama 24 temmuz bat 7 Ağustos catlamadan 14-15 gün sonra adet olunur. Varsa da bebiş kasette şimdi çıkmaz. İnşallah güzel haberlerinizi alırız diyelim
Benimde bugun 10 cu gunum adete 2 gun kaldiHayırlı geceler hanımlar yarın ovitrellenin 12. Günü sadece göğüslerim şişti hassaslaştı başka da belirti yok test yapsam mı yapmasam mı arada kaldım ya
Benim de yarın bat tarihim testini de yarın tekrarlayacağım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok silik çizgi vardı elimde de kaset test var sadece erken gebelikte o kadar silik çıktı kasette daha çıkmaz diye bu gün yapmayacağımBenimde bugun 10 cu gunum adete 2 gun kaldi
Testin bolsa durma derim yap takip et bakalımElimde bolca test var yapsammi acaba takip amacli cizgilerde koyulasma siliklesme varmi diye??
Ben erken testi dün yaptim elimde kaset var senin günün bitmis ne guzel hayirlarla inşaAllahBenim de yarın bat tarihim testini de yarın tekrarlayacağım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok silik çizgi vardı elimde de kaset test var sadece erken gebelikte o kadar silik çıktı kasette daha çıkmaz diye bu gün yapmayacağım
Amin kuzum Senin de bitmiş sayılır canım inşallah güzel sonuçlanırBen erken testi dün yaptim elimde kaset var senin günün bitmis ne guzel hayirlarla inşaAllah
Amin canim aminnnAmin kuzum Senin de bitmiş sayılır canım inşallah güzel sonuçlanır
Canım silikleşirse demekki iğne etkisi geçiyor ama koyulaşırsa hamilesin inşallah koyulaşırSimdi nasil anlayacigz takip etcez ya bu testleri iyi siliklesip terarmi koyulacak kafam karisti biraz
Inşallah cnm hayirlisi yarin yaparim birde ertrsi gun de adet zatenCanım silikleşirse demekki iğne etkisi geçiyor ama koyulaşırsa hamilesin inşallah koyulaşır
Yok canım alamadım henüzEvet bana da öyle dedi. Siz sonuç aldınız mı peki
Maşallah canım, hemde çok doğru inan :) HamilesinKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Gözün aydıııın ne güzel haberKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
tebrik ederim hayırlı olsun :) herkesin ilk öğrendiği değer farklı olabililr önemli olan değerin artması artışı takip edebilirsinniz.Kizlaarr gecikmemin 3.günü değerim 30,37 sizce iyi miii
Canım senin testte çıkmışmıydı..Oyyy kuzum cok tesekkur ederimmm simdi verdim kan testi bekliyorum sonucuAllahim sanada isteyenlerede tez vakitte sagliklisiyla bi bebis versin insallah