Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugun 10 cu gunum adete 2 gun kaldi
Benim de yarın bat tarihim testini de yarın tekrarlayacağım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok silik çizgi vardı elimde de kaset test var sadece erken gebelikte o kadar silik çıktı kasette daha çıkmaz diye bu gün yapmayacağım

Ben erken testi dün yaptim elimde kaset var senin günün bitmis ne guzel hayirlarla inşaAllah

Ustteki dun yapmistim ignenin 9 gunu allataki simdi yaptim 10 gun bugun canim

Eklentiler

• 20210802_072138.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 66
Kizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Gözün aydıııın ne güzel haber aklına kötü şeyler getirme. Değerine de takılma, geç döllenme olmuş olabilir. Ama mutlaka 2 günde bir takibini yap. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah

kızlar merhaba gebelik haberi alanları şimdiden tebrik ediyorum çok sevindim. daarısı hepimizin başına.
ben 19 temmuz yumurtladım. 3 gündür süren bir kasık ağrım vardır regl ağrısından fazla bacagıma kadar vuruyordu dün yani 1 ağustosta kan baktırdım negatif çıktı bundan sonra yükselme ihtimali yoktur değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…