-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.241
Gec dollenmedir buyuk ihtimal. Onemli olan sayi deil iki gune bir katlaasi degerin. Sen onu takip et. İdfar testleeiyle takip edersen de onlar da her gun koyulasacakKizlaarr gecikmemin 3.günü değerim 30,37 sizce iyi miii
tamam canim cok tesekkur ederimmGec dollenmedir buyuk ihtimal. Onemli olan sayi deil iki gune bir katlaasi degerin. Sen onu takip et. İdfar testleeiyle takip edersen de onlar da her gun koyulasacak
Evet canim hic belirtim yoktu gecikmenin 3. Günü yaptim tatile geldik hava degisimi dedim ondan gelmemistir dedim o yuzden gec yaptim baktim aninda belirdi ikinci cizgiCanım senin testte çıkmışmıydı..
Olabilir mi boyle bir sey ya. Bu buyk bir vebal. Hem dondursalardi bir daha a yaparsan asamalarin cogunu yasamazdin. Baska dkntorlara sorsaydin boyle bir sey olabilir mi diye. Gerci napabilirsin ki. Ama oyle olmamistir sen vesvese yapiyorsun diye umuyorm. Cunku bu korkunç bir sey. Bu isi parayla yapan insanlar illaki vardir senden almazlar herlde yaKızlar merhaba. Diğer topiğe yazdım, sizinle de paylaşmak istedim. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar
Hiç söylemezler yapsalar bile. Burası Rusya, burda bizim gibi koyu tenliler çok zengin oluyor ve ruslar koyu tenlileri çok beğeniyor + kendi ellerine geçiriyorlar paraları için. Benim aklıma öyle şeyler geliyor.Olabilir mi boyle bir sey ya. Bu buyk bir vebal. Hem dondursalardi bir daha a yaparsan asamalarin cogunu yasamazdin. Baska dkntorlara sorsaydin boyle bir sey olabilir mi diye. Gerci napabilirsin ki. Ama oyle olmamistir sen vesvese yapiyorsun diye umuyorm. Cunku bu korkunç bir sey. Bu isi parayla yapan insanlar illaki vardir senden almazlar herlde ya
Hem de çöpe atmışlar kendileriKızlar merhaba. Diğer topiğe yazdım, sizinle de paylaşmak istedim. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar
Süt iç sürekli bnm öyle düştü şuan 17 ustelık emziriyorum
Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar
ya ne diyecegimi bilmiyorum Rusya biraz kapali kutu, olimpiyatlarda bile testlerde hile yapan ulke ama bence oradaki ya da tr deki birkac doktora daha sorup arastir gercekten aa dan cc ye donusme bu kadar hizli mumkun olur mu diye. belki saklama kosullari iyi olmamistir, ihmal vardir ve deforme olmustur.. bu da cok uzucu bir durum elbette ama senin korktugun senaryo daha rahatsiz edici, belki icin bir nebzecik rahatlar nasip boyleymis dersinKızlar merhaba. Diğer topiğe yazdım, sizinle de paylaşmak istedim. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar
İnsallah canim beniimmGözün aydıııın ne güzel haberaklına kötü şeyler getirme. Değerine de takılma, geç döllenme olmuş olabilir. Ama mutlaka 2 günde bir takibini yap. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
İnsallah canim beniimm
ahahaha ya senin test paylastigin mesaja gideyim onun altina tebrik yazayim dedim yazdigin gonderilere bakarken bunu gordumCanim benimkini yenileyebilir misin bu ayda olmadiyaş 24 - 4 aydır deniyoruz bat 25 Ağustos
İnsallah canim beniimm
Hayir canim hic yapmadim muhtemelen benim ki daha yeni cunku degerim az 30Adet gecikmeden once test yapmismiydin canim
Masallah saglikla al kucagina insallahHayir canim hic yapmadim muhtemelen benim ki daha yeni cunku degerim az 30
Aaaaaaa ayy şaka gibiii kizzz vallahiiahahaha ya senin test paylastigin mesaja gideyim onun altina tebrik yazayim dedim yazdigin gonderilere bakarken bunu gordumbunu yazip 4 gun sonra hamile oldugunu mu ogrendin simdi insallah saglikla gelisip buyusun kucagina kavussun bebisin
Gerçekten ben de sabahtan beri düşünüyorum, artık ne zaman iyi bir şey olacak diye. Zaten eşimin msr test sorununu öğrenirken neler olduğunu biliyorsun, o ayrı problemdi zaten, şu da embriyo a olunca transfer sırası sevinçten ağlamıştım, şimdi üzüntüden ağlıyorum, beni üzen asıl şey benim çocuğumun başkalarında olma ihtimaliYaani arzucum seninde yaşadığın bu kötü şeylerde nasıl bir yer ise ruslar kafayı yemiş olmalılar bunu yaparkene. Çok ilginç olay ve durum olmuş eğer öyleyse çok üzücü yıkıcı durumİnşşallah bunu yaşamışlardır Allahım çok kötü ya. Rusya orası şaşırmam ama üzülürüm bu duruma.