Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrarlamaya korkuyorum o yüzden zaten 2 gün kaldı bekliyim diyorum. Eğer olmazsam hemen tekrarlicam ama sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum
İyi düşünelim iyi olsun. Z zahrada regl olacak gibi hissediyorsun demişti. Hatta ara ara oldum diye korkuyorum demişti. Benim senden ümidim var =)

Saat önemi var mı ovulasyon testinde bide yine sıvı tüketimi falan bunlara dikkat etmek gerekiyor mu
canim okudugum kadariyla normal ovulasyon testlerini yaptigimiz gibi yapiyorlar ama t cizgisi c cizgisinden cok daha koyu cikiyormus hatta bir kac yerde yabanci forumlarda yazılanlari bile paylaşmislardi ama ben daha tecrube edemedim eger bir gun hamile olduğumu ogrenirsem ovulasyonuda sirf merakimdan deneyecegim

İyi düşünelim iyi olsun. Z zahrada regl olacak gibi hissediyorsun demişti. Hatta ara ara oldum diye korkuyorum demişti. Benim senden ümidim var =)
Ayyy inşallah ya bugün acaba kan mı versem dedim de sonra beklemeye karar verdim eşim frenliyo beni ben fiziksel olarak değilde ruhsal olarak regl olcakmışım gibi hissediyorum

Değer döllenme zamanına göre farklılık gösterebilir o yüzden kesin birşey demek zor ama şu an hamilesiniz. inşallah sağlıklı şekilde devam eder, bebeğinize kavuşursunuz
Allah razi olsun canim benim cok sukur allahıma , cok tesekkur ederim Rabbim hayirlisiyla tez vakitte zamanda sizlerede nasip etsin insallah sagliklisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…