-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.201
Oyyy kuzum cok tesekkur ederimmm simdi verdim kan testi bekliyorum sonucuHerkes belirti yaşamıyor inan ki kuzum benim eltim 4,5 haftasında öğrendibence kan testine git yarın
Canım çatlama ğünü de sayılıp ve ğenelde 14.ğünü adet olunuyorValla bende ilk kez yapıyorum ya burdaki kızlara göre 14 saydım işte. Ama çatlama gününü değil sonraki günü 1 sayarak o yüzden benim salı. Bence sende çatlamayı 1 saydığın için 15 oluyorr
Daha ileri bir tarih olur bat bence benim çatlama 24 temmuz bat 7 Ağustos catlamadan 14-15 gün sonra adet olunur. Varsa da bebiş kasette şimdi çıkmaz. İnşallah güzel haberlerinizi alırız diyelim6 Ağustos beklenen tarih
Tamamdr o zaman doğruValla bende ilk kez yapıyorum ya burdaki kızlara göre 14 saydım işte. Ama çatlama gününü değil sonraki günü 1 sayarak o yüzden benim salı. Bence sende çatlamayı 1 saydığın için 15 oluyorr
Amin inş. Siz zaten sonuç çıkana kadar uyayamazsınız. Sonuç çıkınca buraya da yazın :)Oyyy kuzum cok tesekkur ederimmm simdi verdim kan testi bekliyorum sonucuAllahim sanada isteyenlerede tez vakitte sagliklisiyla bi bebis versin insallah
canim okudugum kadariyla normal ovulasyon testlerini yaptigimiz gibi yapiyorlar ama t cizgisi c cizgisinden cok daha koyu cikiyormus hatta bir kac yerde yabanci forumlarda yazılanlari bile paylaşmislardi ama ben daha tecrube edemedim eger bir gun hamile olduğumu ogrenirsem ovulasyonuda sirf merakimdan deneyecegimSaat önemi var mı ovulasyon testinde bide yine sıvı tüketimi falan bunlara dikkat etmek gerekiyor mu
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCok tesekkur ederim canim az once verdim kan testi 2 saate cikicak
Bende kızlardan teyit ettiğim kadarıyla sonrasından sayılıyodu ama bakalım bende nasıl olcakCanım çatlama ğünü de sayılıp ve ğenelde 14.ğünü adet olunuyor
Ayyy inşallah ya
Tamam canimmAmin inş. Siz zaten sonuç çıkana kadar uyayamazsınız. Sonuç çıkınca buraya da yazın :)
İnsallah canim yazicamGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Cikti mi sonuc?Etmezmiyimm Allahim tez vakitte saglikli bi bebis versin sana ve tum isteyenlere canim benim
Cikti canimm gecikmemin 3.günü normal mii sizceeCikti mi sonuc?
Yorum yapamam ama sanki 2 günde 1 kan vererek takip etmen gerekiyor gibi geldi :) değer herkeste farklı olabiliyormuş.Kizlaarr gecikmemin 3.günü değerim 30,37 sizce iyi miii
İnsallah yukselir canimYorum yapamam ama sanki 2 günde 1 kan vererek takip etmen gerekiyor gibi geldi :) değer herkeste farklı olabiliyormuş.
İnş kimyasal dönmez ve sağlıklı bir şekilde ilerler...
Değer döllenme zamanına göre farklılık gösterebilir o yüzden kesin birşey demek zor ama şu an hamilesiniz. inşallah sağlıklı şekilde devam eder, bebeğinize kavuşursunuzKizlaarr gecikmemin 3.günü değerim 30,37 sizce iyi miii
Allah razi olsun canim benim cok sukur allahıma , cok tesekkur ederim Rabbim hayirlisiyla tez vakitte zamanda sizlerede nasip etsin insallah sagliklisiylaDeğer döllenme zamanına göre farklılık gösterebilir o yüzden kesin birşey demek zor ama şu an hamilesiniz. inşallah sağlıklı şekilde devam eder, bebeğinize kavuşursunuz
Benimki 3.70 cıktı ne anlama gelıyorEvet canım iyi çıkmış ben 38 yaş olucam birin altında çıkmıştı diğer tahlillerde sorun yok demi hormon larda