Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrarlamaya korkuyorum 😅 o yüzden zaten 2 gün kaldı bekliyim diyorum. Eğer olmazsam hemen tekrarlicam 😍 ama sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum 😊
İyi düşünelim iyi olsun. Z zahrada regl olacak gibi hissediyorsun demişti. Hatta ara ara oldum diye korkuyorum demişti. Benim senden ümidim var =)

Saat önemi var mı ovulasyon testinde bide yine sıvı tüketimi falan bunlara dikkat etmek gerekiyor mu
canim okudugum kadariyla normal ovulasyon testlerini yaptigimiz gibi yapiyorlar ama t cizgisi c cizgisinden cok daha koyu cikiyormus hatta bir kac yerde yabanci forumlarda yazılanlari bile paylaşmislardi ama ben daha tecrube edemedim eger bir gun hamile olduğumu ogrenirsem ovulasyonuda sirf merakimdan deneyecegim 😂

İyi düşünelim iyi olsun. Z zahrada regl olacak gibi hissediyorsun demişti. Hatta ara ara oldum diye korkuyorum demişti. Benim senden ümidim var =)
Ayyy inşallah ya 😍 bugün acaba kan mı versem dedim de sonra beklemeye karar verdim eşim frenliyo beni 😂😂 ben fiziksel olarak değilde ruhsal olarak regl olcakmışım gibi hissediyorum 🙈

Eklentiler

• 538B2936-100B-47D0-8E99-7EED7D972AD7.png
    538B2936-100B-47D0-8E99-7EED7D972AD7.png
    64,7 KB · Görüntüleme: 95
Değer döllenme zamanına göre farklılık gösterebilir o yüzden kesin birşey demek zor ama şu an hamilesiniz. inşallah sağlıklı şekilde devam eder, bebeğinize kavuşursunuz 🌺
Allah razi olsun canim benim cok sukur allahıma , cok tesekkur ederim Rabbim hayirlisiyla tez vakitte zamanda sizlerede nasip etsin insallah sagliklisiyla 🌸

X