- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.181
Zate kop koyu çıkıyor böyle çıkmıyorBenim de adete 2 gun kala iki ay boyleydi hem de iki dakikada boyle cikti cektim. O yuzden artk sadce gebelk testlerine guveniyorm
E koyu iste iZate kop koyu çıkıyor böyle çıkmıyor
Tebrikler en önemli ilk belirti gecikmedir zatenKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Erken gebelik testi değil değil mi?Buda benim tertemiz kasetim anladık bu ayda olmadı
Yaa evet ben de geçtiğimiz aylarda ovulasyonla bakayım dedim adet yaklaştıkça pike yakın koyulasmaya başladı heveslenmistim.Benim de adete 2 gun kala iki ay boyleydi hem de iki dakikada boyle cikti cektim. O yuzden artk sadce gebelk testlerine guveniyorm
Aynen cnm ben ilk gebeligimde ovulasyonla ogrenmistim bunun gibiydi bata 4 gun kala sonra hemen gebelk yapmistm gormustum ama demek her zamanda tutmuyormusYaa evet ben de geçtiğimiz aylarda ovulasyonla bakayım dedim adet yaklaştıkça pike yakın koyulasmaya başladı heveslenmistim.Ovulasyona güven olmaz bazen pik olup adet olan da var. Silik olup hamile olan da
Hayır kaset testErken gebelik testi değil değil mi?
Evet tutmuyor bence de. Ay böyle de net olmayinca daha bir duygu karmaşası oluyorAynen cnm ben ilk gebeligimde ovulasyonla ogrenmistim bunun gibiydi bata 4 gun kala sonra hemen gebelk yapmistm gormustum ama demek her zamanda tutmuyormus
Bata varsa erken bence kaset testle erken öğrenen de var ama gecikmeyle öğrenen de. Kesin yok diyemeyizHayır kaset test
6 Ağustos beklenen tarihBata varsa erken bence kaset testle erken öğrenen de var ama gecikmeyle öğrenen de. Kesin yok diyemeyizinşallah vardır. Ovulasyon kullandın mı yumurtlama belli mi
Canım sen çatlamadan sonra 14 sayıcaksın benim bildiğim. O da 28 temmuz. Bu durumda daha yeni yumurtlama olmuş gibi bi şey nerdeyse. Bence bat tarihin 11 ağustos o yüzden çooook erken daha6 Ağustos beklenen tarih
Bence 27 de catlamis o gün test yapmamış ama eğer böyleyse gerçekten çok yeniCanım sen çatlamadan sonra 14 sayıcaksın benim bildiğim. O da 28 temmuz. Bu durumda daha yeni yumurtlama olmuş gibi bi şey nerdeyse. Bence bat tarihin 11 ağustos o yüzden çooook erken daha
Bizim bat yarın mı salı mı ben hep 15.gun oluyorum ama 14 degil ondan salı diyorumCanım sen çatlamadan sonra 14 sayıcaksın benim bildiğim. O da 28 temmuz. Bu durumda daha yeni yumurtlama olmuş gibi bi şey nerdeyse. Bence bat tarihin 11 ağustos o yüzden çooook erken daha
Canım benim kendini sıkma inşallah bu son olcak sonrasında bebeğin seninle olcak tüm dualarım seninleM mavili_yeshll cim ben yarın cevat hocaya hsg çekilmeye gidiyorum çok stresliyim içim sıkışıyor inşallah güzel haber getiririm sana sen de şansını onda denersin bir de.
Valla bende ilk kez yapıyorum ya burdaki kızlara göre 14 saydım işte. Ama çatlama gününü değil sonraki günü 1 sayarak o yüzden benim salı. Bence sende çatlamayı 1 saydığın için 15 oluyorrBizim bat yarın mı salı mı ben hep 15.gun oluyorum ama 14 degil ondan salı diyorum
Etmezmiyimm Allahim tez vakitte saglikli bi bebis versin sana ve tum isteyenlere canim benimAyy hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun inş :) Çok net var... Beklenen böyle hayaller hayatlar =) Bize de dua edin :)
Cok tesekkur ederim canim az once verdim kan testi 2 saate cikicakHayırlı olsun canım bence gayet belirgin bir şekilde var, yarın kan testi yaptır mutlaka
Tekrarlamaya korkuyorum
Cok tesekkur ederim canim benimTebrikler en önemli ilk belirti gecikmedir zaten