-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.061
Evet bana da öyle dedi. Siz sonuç aldınız mı pekibenim doktorumda at hepsini çöpe hepsi sitrs kaynağı demişti. Gün aşırı ilişiyle zaten yakalarsınız demişti. Tlf daki uygulamayı bile sil demişti bana. Kafanı boşalt demişti.
O kadar korkulcak gibi degil ama yinede dikkat et panik olmaEveet bir de şu uçak fobim olmasaşimdi gidene kadar gece rüyalarımda görürüm
Prodoctor de kendiliğinden silik çizgi çıkıyormuş bir kaç arkadaşta oldu. O yüzden güvenilit değil. Onun yerine predictor early deneyebilirsin..Eki Görüntüle 2895056 Hanımlar merhaba bat 7 Ağustos prodictor early silik bir çizgi ilk üç dakikada çıktı. Bu teste güvenmeli miyim
Ben hiç bilmiyorum testleri o yüzden ona yorum yapamam ama çok sevindim ya bu hayalete bileEki Görüntüle 2895056 Hanımlar merhaba bat 7 Ağustos prodictor early silik bir çizgi ilk üç dakikada çıktı. Bu teste güvenmeli miyim
Pardon zaten predictor kullanmışssın. Güvenilir hayırlısı olsun silikte olsa görünüyorProdoctor de kendiliğinden silik çizgi çıkıyormuş bir kaç arkadaşta oldu. O yüzden güvenilit değil. Onun yerine predictor early deneyebilirsin..
Günaydın ne yaptın canım..testin nasıl çıktıBenim testim de comfort days di bi de bebe time kaset testi yapmıştım ikisi de silik çizgi gösterdi. Regl geçmeden bende vermem kan regl geçene kadar evde test ile takip etmek en mantıklısı
Ben de pek bilmiyorum ilk defa kullandığım bir test inşallah hayırlısıyla doğrudur. Kan vermekten korkuyorum benBen hiç bilmiyorum testleri o yüzden ona yorum yapamam ama çok sevindim ya bu hayalete bilesen başka testlerle uğraşacağına git yarın sabahtan kan ver bence, idrara geçip hayalet çizgi çıkaracak kadar olduysa kanda değerini görüp rahatlarsın ama bellki ki çook erken henüz
O test iyi bi test ğaliba..fakat erken gebelik testlerine ben hiç ğüvenemiyorum. İnşaallah vardır.belertilerin varmıBen de pek bilmiyorum ilk defa kullandığım bir test inşallah hayırlısıyla doğrudur. Kan vermekten korkuyorum beno yüzden günüm geçmeden vermiyim diyorum belki testlerle takip ederim bakalım adet günü geçmeden insan emin olamiyor gerçekten
İnşallahPardon zaten predictor kullanmışssın. Güvenilir hayırlısı olsun silikte olsa görünüyorKaset testte çıkana kadar yapmaya devam et
Ben de ilk defa kullanıyorum o yüzden çok aşırı heyecanlanamadim açıkçasıO test iyi bi test ğaliba..fakat erken gebelik testlerine ben hiç ğüvenemiyorum. İnşaallah vardır.belertilerin varmı
Üniversiteye başladığımdan beri belki 30 kez bindim canım benimki geçecek türden değilO kadar korkulcak gibi degil ama yinede dikkat et panik olmagozlerini yum canim
Şimdi yaptım canım atıyorumGünaydın ne yaptın canım..testin nasıl çıktı
Kızlar elektrikler gözlerinize ihtiyacım var 3-4. Dakikada çıktı silik bi çizgiGünaydın ne yaptın canım..testin nasıl çıktı
*Elf gözlerinize olacaktıKızlar elektrikler gözlerinize ihtiyacım var 3-4. Dakikada çıktı silik bi çizgi
Cnm bende doktor değişmişdim adet olunca gittim direk yumurta takibi istiyorum klomen verebilir misiniz dedim başladık tedaviye direk söyle cnmGidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.
Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum
İnşaallah vardır kız. Testin markasını bi araştır..ilk 2 resimdede çizgiyi gördümKızlar elektrikler gözlerinize ihtiyacım var 3-4. Dakikada çıktı silik bi çizgi
Artı med diye bir marka eşim almışİnşaallah vardır kız. Testin markasını bi araştır..ilk 2 resimdede çizgiyi gördüm
Artı med iyi marka diye biliyorumArtı med diye bir marka eşim almış