Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2895056 Hanımlar merhaba bat 7 Ağustos prodictor early silik bir çizgi ilk üç dakikada çıktı. Bu teste güvenmeli miyim
Prodoctor de kendiliğinden silik çizgi çıkıyormuş bir kaç arkadaşta oldu. O yüzden güvenilit değil. Onun yerine predictor early deneyebilirsin..

Eki Görüntüle 2895056 Hanımlar merhaba bat 7 Ağustos prodictor early silik bir çizgi ilk üç dakikada çıktı. Bu teste güvenmeli miyim
Ben hiç bilmiyorum testleri o yüzden ona yorum yapamam ama çok sevindim ya bu hayalete bile sen başka testlerle uğraşacağına git yarın sabahtan kan ver bence, idrara geçip hayalet çizgi çıkaracak kadar olduysa kanda değerini görüp rahatlarsın ama bellki ki çook erken henüz

Prodoctor de kendiliğinden silik çizgi çıkıyormuş bir kaç arkadaşta oldu. O yüzden güvenilit değil. Onun yerine predictor early deneyebilirsin..
Pardon zaten predictor kullanmışssın. Güvenilir hayırlısı olsun silikte olsa görünüyor Kaset testte çıkana kadar yapmaya devam et

Ben de pek bilmiyorum ilk defa kullandığım bir test inşallah hayırlısıyla doğrudur. Kan vermekten korkuyorum ben o yüzden günüm geçmeden vermiyim diyorum belki testlerle takip ederim bakalım adet günü geçmeden insan emin olamiyor gerçekten

O test iyi bi test ğaliba..fakat erken gebelik testlerine ben hiç ğüvenemiyorum. İnşaallah vardır.belertilerin varmı

Eklentiler

• IMG-20210801-WA0001.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20210801-WA0000.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20210801_091133_348.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210801_091109_054.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 74
Gidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.

Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum
Cnm bende doktor değişmişdim adet olunca gittim direk yumurta takibi istiyorum klomen verebilir misiniz dedim başladık tedaviye direk söyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…