- 29 Ocak 2021
- 246
- 109
- 33
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki 2 kaybımda da bata 2-3 gün kalan yani yumurtlamadan 11-12 gün sonra çoook silik de olsa kaset testle öğrendimHanımlar iyi akşamlarrr Kaset testi bat öncesi yapan sonuç alan var mı varsa kaç gün öncesi acaba
Bak bu da ttaa o zaman yaptığım yorumduBana bunlarla gel canim
Ay insallah canım ama o kadar hevesim bittiki bu bile umudumu arttirmadii=(Bak bu da ttaa o zaman yaptığım yorumdu
Hani göremedim ki pik mi..ben testleri iyi anlarımEvet pko var. Bu pik mi sence
Yumurtlama daha yok canımKızlar iyi akşamlar test bi bakarmısiniz yumurtlama olabilir mi son ikisi ayni gün bugüne ait ama karar veremedim
Canım seni ümitlendirmek istemem fakat yerleşme kanaması zaten tam adetten 3 ğün önce falan oluyor..bide akıntıyla karışık kahveli oluyor..inşaallah öyledir.sen 3 ğün bekle 3 ğünden fazla akıntın olmazsa inşaallah iyi haberdir.önemli olan kırmızı olmasın tırmızı olursa adettir.Kızlar bu gün ovitrellenin 12. Günü ve az önce beyaz saydam karışık renkte sümüksü bir akıntının içinde iğne ucu kadar kahverengi leke ve birazcık da dağılmış şekilde kırmızılık gördüm. Yerleşme kanaması olsa bu kadar geç olmaz dimi regle 3 4 gün var çatlamanın 11 günü bu gün.
İnşallah öyledir canım ya benim hep reglden bi kaç gün önce lekelenmem olurdu önceden. tedaviye başladığımdan beri lekelenmenin olduğu günün akşamı reglim geldi hep. Zaten iğne ucu kadar bişeydi canım takipte olduğum için fark ettim yoksa asla fark edemezdim ondan sonrada daha bişey gelmedi sabah erken gebelik testi yapıcam iğnenin etkisi geçmiştir artık diye düşünüyorum hayırlısı bakalımCanım seni ümitlendirmek istemem fakat yerleşme kanaması zaten tam adetten 3 ğün önce falan oluyor..bide akıntıyla karışık kahveli oluyor..inşaallah öyledir.sen 3 ğün bekle 3 ğünden fazla akıntın olmazsa inşaallah iyi haberdir.önemli olan kırmızı olmasın tırmızı olursa adettir.
Daha erken ama 2 gün sonra kaset test ile deneme yaparak öğrenebilirsinizYukarıda yanlış yazmışım son adet tarihi 13 temmuzdu bat 8 ağustos 27 yaşındayım 2 aydır deniyoruz
Aaa hadiinşaallah at bizede sabah testi..eğer yerleşmeyse hemen çıkabilirİnşallah öyledir canım ya benim hep reglden bi kaç gün önce lekelenmem olurdu önceden. tedaviye başladığımdan beri lekelenmenin olduğu günün akşamı reglim geldi hep. Zaten iğne ucu kadar bişeydi canım takipte olduğum için fark ettim yoksa asla fark edemezdim ondan sonrada daha bişey gelmedi sabah erken gebelik testi yapıcam iğnenin etkisi geçmiştir artık diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Atacam canım geçenki çatlama iğnesinin 12 ve 14. Günleri silik çizgi vardı ama kanda negatif çıkmıştı inşallah öyle bişey yaşamam evde sevinip de kan sonucunda hüsrana uğramak çok koyuyor yoksa da tek çizgi çıksın o da kabulümAaa hadiinşaallah at bizede sabah testi..eğer yerleşmeyse hemen çıkabilir
2 ay öncede bana oldu..özellikle prodoctor marka erken gebelik testine hiç ğüvenmiyorum..3 kera pozitif ğösterdi.kanda çıkmadı yıkıldım.artık hemen kanda vermem.1 kere başıma geldiAtacam canım geçenki çatlama iğnesinin 12 ve 14. Günleri silik çizgi vardı ama kanda negatif çıkmıştı inşallah öyle bişey yaşamam evde sevinip de kan sonucunda hüsrana uğramak çok koyuyor yoksa da tek çizgi çıksın o da kabulüm
Benim testim de comfort days di bi de bebe time kaset testi yapmıştım ikisi de silik çizgi gösterdi. Regl geçmeden bende vermem kan regl geçene kadar evde test ile takip etmek en mantıklısı2 ay öncede bana oldu..özellikle prodoctor marka erken gebelik testine hiç ğüvenmiyorum..3 kera pozitif ğösterdi.kanda çıkmadı yıkıldım.artık hemen kanda vermem.1 kere başıma geldi
Sizin ne zaman belli olmuştu hamileliğinizKızlar bnm ilk kızında 1 gün öncesi bile negatifdu
Daha erken ama 2 gün sonra kaset test ile deneme yaparak öğrenebilirsiniz
Gecikmenin 3.gunuSizin ne zaman belli olmuştu hamileliğiniz