- 29 Mart 2019
- 93
- 98
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.021
Evet pko var. Bu pik mi senceSende mi geç yumurtluyorsun.ben bu ay ta 29.günü pikk gördüm.
Sen de benm gibi 16. Gun oluyorsn reglYumurtlamanın 16.günü şuan
Aynen öyle canım.Sen de benm gibi 16. Gun oluyorsn regl
Pik degilSlm hanımlar bugünkü testim de böyle
3.ay gittim ilki hemen klomen verdi sonra takibinde sıkıntı çıktı başkasına gittim dediki tedavi için erken ama sen bilirsin bence 7 8 ay gel dedi yaşım 31 diye aha 7 ay oldu bu hafta gidicem tedavi olmak istiyorum dicem ne diyimGidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.
Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum
Pik degil
Devamke ama az kalmış bence benimki böyle olunca ertesi gün siliklesiyor sonr pik oluyorTeste devam o zaman
Öncekilerde böyleDevamke ama az kalmış bence benimki böyle olunca ertesi gün siliklesiyor sonr pik oluyor
Regl geldi mi senin canım, ne kadar süredir evlisin? Valla benim kocam da tutturmuş kadın doktora gitmelisin diyez o da çok aklıma yatmıyor. İkna edersem başka bi erkek doktor var aklımda ona gidicem3.ay gittim ilki hemen klomen verdi sonra takibinde sıkıntı çıktı başkasına gittim dediki tedavi için erken ama sen bilirsin bence 7 8 ay gel dedi yaşım 31 diye aha 7 ay oldu bu hafta gidicem tedavi olmak istiyorum dicem ne diyim
Erkeğe gittim ilk sonra kadina gittim.erkeğe benim eşimde öyleydi arkadaşlarından duymuş o doktoru fikri değişti ama ben bi kadin var ona gidicem. Erkege iyi dediler gittim yumurtanın catlayacagini bile anlamadı. Sag tarafım ağrıyor dedim orda yumurta yok dedi.sonra kadina bi gittim meğer catlamis o ayım cope gitti.2yildir evliyim ama 7aydr istyrm gelmedi gelir salıya canimRegl geldi mi senin canım, ne kadar süredir evlisin? Valla benim kocam da tutturmuş kadın doktora gitmelisin diyez o da çok aklıma yatmıyor. İkna edersem başka bi erkek doktor var aklımda ona gidicem
Insallah az kalmış canimÖncekilerde böyle
Çok teşekkür ederimInsallah az kalmış canim
Kızlar bnm ilk kızında 1 gün öncesi bile negatifduGünaydın, sen de dayanamayıp benim gibi erken yapmışsın testi. Şu an yok gibi duruyor ama adet olmadığımız sürece ihtimal var, bat geçince tekrar tekrarlarsın testi, inşallah güzel sonuç alırsın
İnşallah bizimde pozitiftir erken diye gözükmemiştirKızlar bnm ilk kızında 1 gün öncesi bile negatifdu
Bana bunlarla gel canimKızlar bnm ilk kızında 1 gün öncesi bile negatifdu
Valla canım gecikmenin 3. Günü 175 çıkmıştı bir gün önce hatta yapmıştım negatifdi yine bu sitede takip ediyordumBana bunlarla gel canim