Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.

Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum
3.ay gittim ilki hemen klomen verdi sonra takibinde sıkıntı çıktı başkasına gittim dediki tedavi için erken ama sen bilirsin bence 7 8 ay gel dedi yaşım 31 diye aha 7 ay oldu bu hafta gidicem tedavi olmak istiyorum dicem ne diyim

Regl geldi mi senin canım, ne kadar süredir evlisin? Valla benim kocam da tutturmuş kadın doktora gitmelisin diyez o da çok aklıma yatmıyor. İkna edersem başka bi erkek doktor var aklımda ona gidicem

Kızlar bu gün ovitrellenin 12. Günü ve az önce beyaz saydam karışık renkte sümüksü bir akıntının içinde iğne ucu kadar kahverengi leke ve birazcık da dağılmış şekilde kırmızılık gördüm. Yerleşme kanaması olsa bu kadar geç olmaz dimi regle 3 4 gün var çatlamanın 11 günü bu gün.

Regl geldi mi senin canım, ne kadar süredir evlisin? Valla benim kocam da tutturmuş kadın doktora gitmelisin diyez o da çok aklıma yatmıyor. İkna edersem başka bi erkek doktor var aklımda ona gidicem
Erkeğe gittim ilk sonra kadina gittim.erkeğe benim eşimde öyleydi arkadaşlarından duymuş o doktoru fikri değişti ama ben bi kadin var ona gidicem. Erkege iyi dediler gittim yumurtanın catlayacagini bile anlamadı. Sag tarafım ağrıyor dedim orda yumurta yok dedi.sonra kadina bi gittim meğer catlamis o ayım cope gitti.2yildir evliyim ama 7aydr istyrm gelmedi gelir salıya canim

Son düzenleme:
Hanımlar iyi akşamlarrr Kaset testi bat öncesi yapan sonuç alan var mı varsa kaç gün öncesi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…