Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar test bi bakarmısiniz yumurtlama olabilir mi son ikisi ayni gün bugüne ait ama karar veremedim

Eklentiler

• 2DA3DBB9-CC0B-41A5-BDA0-D336224979E4.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 49
Selamlar aranıza yeni katıldım. Bi çok konudan bilgi edindim artık neden bende yazmıyorum dedim. Bat 13 Ağustos 27 yaşındayım 2 aydır deniyoruz beni de ekler misiniz ? Umuyorum ki birlikte güzel haberler alırız ilk ay yumurtlama vs dikkat etmemiştim ama bu ay biraz umutluyum 5 gündür sıklıkla sağ kasıkta bi batma oluyor ve adeta bi kaç gün kala gibi sancım var sürekli test yapmalı mıyım sizce

Yukarıda yanlış yazmışım son adet tarihi 13 temmuzdu bat 8 ağustos 27 yaşındayım 2 aydır deniyoruz

Canım seni ümitlendirmek istemem fakat yerleşme kanaması zaten tam adetten 3 ğün önce falan oluyor..bide akıntıyla karışık kahveli oluyor..inşaallah öyledir.sen 3 ğün bekle 3 ğünden fazla akıntın olmazsa inşaallah iyi haberdir.önemli olan kırmızı olmasın tırmızı olursa adettir.

İnşallah öyledir canım ya benim hep reglden bi kaç gün önce lekelenmem olurdu önceden. tedaviye başladığımdan beri lekelenmenin olduğu günün akşamı reglim geldi hep. Zaten iğne ucu kadar bişeydi canım takipte olduğum için fark ettim yoksa asla fark edemezdim ondan sonrada daha bişey gelmedi sabah erken gebelik testi yapıcam iğnenin etkisi geçmiştir artık diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Aaa hadiinşaallah at bizede sabah testi..eğer yerleşmeyse hemen çıkabilir

Aaa hadiinşaallah at bizede sabah testi..eğer yerleşmeyse hemen çıkabilir
Atacam canım geçenki çatlama iğnesinin 12 ve 14. Günleri silik çizgi vardı ama kanda negatif çıkmıştı inşallah öyle bişey yaşamam evde sevinip de kan sonucunda hüsrana uğramak çok koyuyor yoksa da tek çizgi çıksın o da kabulüm

2 ay öncede bana oldu..özellikle prodoctor marka erken gebelik testine hiç ğüvenmiyorum..3 kera pozitif ğösterdi.kanda çıkmadı yıkıldım.artık hemen kanda vermem.1 kere başıma geldi

2 ay öncede bana oldu..özellikle prodoctor marka erken gebelik testine hiç ğüvenmiyorum..3 kera pozitif ğösterdi.kanda çıkmadı yıkıldım.artık hemen kanda vermem.1 kere başıma geldi
Benim testim de comfort days di bi de bebe time kaset testi yapmıştım ikisi de silik çizgi gösterdi. Regl geçmeden bende vermem kan regl geçene kadar evde test ile takip etmek en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…