- 17 Nisan 2021
- 4.147
- 3.720
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.081
Bende baktım şimdi biraz hiç yanılttı diyen olmamış bu form da yani ben göremedimArtı med iyi marka diye biliyorum
Valla 4 fotonun 4ünde de varKızlar elektrikler gözlerinize ihtiyacım var 3-4. Dakikada çıktı silik bi çizgi
Var gibi duruyorKızlar elektrikler gözlerinize ihtiyacım var 3-4. Dakikada çıktı silik bi çizgi
Canım iğne etkisi desem 14 gün olmuştu etki geçmiştir diye düşünmüştüm evet gerçekten de etkisi geçmiş kanda değer 1.20 den küçüktü neden testler öyle gösterdi anlamadımBen birkaç yerde hamilelik testinin negatif çıkmasının yanlış sonuç olabileceğini ama pozitifse her zaman doğru olduğunu okumuştum.. HCG yi yakalayamayabilir ama eğer pozitif çıktıysa mutlaka HCG vardır olmadan çizgi çıkmaz yazıyorlardı.. şimdi sizden okuyunca pozitif görüp kanda negatif çıkanları çok şaşırıyorum
İlk fotoğrafta bende gördüm canım kaç gün var bataKızlar bugün bende de böyle silik bi çizgi var emin olamadım 3 dkda çıktı ve gözle görülüyor. Ne diyosunuz
Ozlem949 senin testine benziyor ama seninki daha koyu galiba
2 gün var canım o yüzden böyle silik çıkması da şüpheli bana göre ama insan ilk kez çizgi görünce ona bile umutlanıyo tabiİlk fotoğrafta bende gördüm canım kaç gün var bata
Ay inşallah vardır ya kanda çıkmadan sevinmek istemiyorum ama nafile hayalet çizgiyi gördüm yine bi umut sevinç tufanı vurdu inşallah sonradan üzülmemVar gibi duruyor
Benim de 2 3 gün var belki geç döllenmedir. Birde her insanın vücudunda farklı yükseliyor beta2 gün var canım o yüzden böyle silik çıkması da şüpheli bana göre ama insan ilk kez çizgi görünce ona bile umutlanıyo tabi
Ben çok net görüyorum inş tutmuşturKızlar elektrikler gözlerinize ihtiyacım var 3-4. Dakikada çıktı silik bi çizgi
Evet ya o da varr. Ben kendimi çok umutlandırmadım daBenim de 2 3 gün var belki geç döllenmedir. Birde her insanın vücudunda farklı yükseliyor beta
İnşallah canım sabah yine akıntının içinde çok ince kılcal damar gibi varla yok arasında bir kan gördüm İnşallah yerleşmedir regl gelmiyordurBen çok net görüyorum inş tutmuştur
Bende görüyorum ama çok silik.. senin gördüğün daha belirgindir. inş vardır canım bat gününe kaç gün kaldıKızlar bugün bende de böyle silik bi çizgi var emin olamadım 3 dkda çıktı ve gözle görülüyor. Ne diyosunuz
Evet gerçekten hayalet bir çizgi var grup bereketleniyorKızlar bugün bende de böyle silik bi çizgi var emin olamadım 3 dkda çıktı ve gözle görülüyor. Ne diyosunuz
İnşallah canım çok aminEvet ya o da varr. Ben kendimi çok umutlandırmadım dabi yandan da acaba mı demiyo değilim inşallah vardır da güzel haberi burdan veririz
Ayy inş değildir. Ama iğne ile senin belirttiğim gibi akıntılı lekeneme tarif eden olmadı hiç. İnş regl değildir 1-2 gün mü beklemen gerekiyorİnşallah canım sabah yine akıntının içinde çok ince kılcal damar gibi varla yok arasında bir kan gördüm İnşallah yerleşmedir regl gelmiyordur
Yok yok öyle düşünme sonuçta değer sürekli katlanıyor2 gün var canım o yüzden böyle silik çıkması da şüpheli bana göre ama insan ilk kez çizgi görünce ona bile umutlanıyo tabi
Konu açtım dün Akşam iki kız yazdı biri 16 Gün biri de 13 14 15. Gün görmüş yerleşme kanaması. Bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor herşey ya. Nasip artıkAyy inş değildir. Ama iğne ile senin belirttiğim gibi akıntılı lekeneme tarif eden olmadı hiç. İnş regl değildir 1-2 gün mü beklemen gerekiyor
2 gün kaldııBende görüyorum ama çok silik.. senin gördüğün daha belirgindir. inş vardır canım bat gününe kaç gün kaldı
ay inşallah ama benimki çok çokkk silikk belki başkası negatif diye atardı bile direkkEvet gerçekten hayalet bir çizgi var grup bereketleniyor