Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben birkaç yerde hamilelik testinin negatif çıkmasının yanlış sonuç olabileceğini ama pozitifse her zaman doğru olduğunu okumuştum.. HCG yi yakalayamayabilir ama eğer pozitif çıktıysa mutlaka HCG vardır olmadan çizgi çıkmaz yazıyorlardı.. şimdi sizden okuyunca pozitif görüp kanda negatif çıkanları çok şaşırıyorum

Kızlar bugün bende de böyle silik bi çizgi var emin olamadım 3 dkda çıktı ve gözle görülüyor. Ne diyosunuz
Ozlem949 senin testine benziyor ama seninki daha koyu galiba

Eklentiler

• 5D3FD6A9-5B12-4B88-98A9-F986FE65DE39.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 5437116C-847D-44E8-87B0-7C58AB634B6F.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 64
  • 5EA7C5F7-8CD7-4AE4-9B3B-B7D6A5497294.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 70
Canım iğne etkisi desem 14 gün olmuştu etki geçmiştir diye düşünmüştüm evet gerçekten de etkisi geçmiş kanda değer 1.20 den küçüktü neden testler öyle gösterdi anlamadım

İnşallah canım sabah yine akıntının içinde çok ince kılcal damar gibi varla yok arasında bir kan gördüm İnşallah yerleşmedir regl gelmiyordur
Ayy inş değildir. Ama iğne ile senin belirttiğim gibi akıntılı lekeneme tarif eden olmadı hiç. İnş regl değildir 1-2 gün mü beklemen gerekiyor

Ayy inş değildir. Ama iğne ile senin belirttiğim gibi akıntılı lekeneme tarif eden olmadı hiç. İnş regl değildir 1-2 gün mü beklemen gerekiyor
Konu açtım dün Akşam iki kız yazdı biri 16 Gün biri de 13 14 15. Gün görmüş yerleşme kanaması. Bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor herşey ya. Nasip artık

Bende görüyorum ama çok silik.. senin gördüğün daha belirgindir. inş vardır canım bat gününe kaç gün kaldı
2 gün kaldıı evet gözle daha belirgin ama yine de emin oluncak kadar değilll
Evet gerçekten hayalet bir çizgi var grup bereketleniyor
ay inşallah ama benimki çok çokkk silikk belki başkası negatif diye atardı bile direkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…