- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.101
Bence değer güzelce yükselecek ve gebelik gibi duruyor endişelenme hiç2 gün kaldııevet gözle daha belirgin ama yine de emin oluncak kadar değilll
ay inşallah ama benimki çok çokkk silikk belki başkası negatif diye atardı bile direkk
Bu mesajları eşime göstermem lazımBence değer güzelce yükselecek ve gebelik gibi duruyor endişelenme hiçŞüpheye yer vermeyecek şekilde çıkmış değerde yükselir inş
Bana göre aldığım nefes bile belirti olabilir ahaha ya belirgin bi şey yok ara ara kasık ağrısı oluyo karnım ağrıyo diyorum hatta bi de bel ağrısı. Ama bunlar çok genel şeyler olduğu için belirtim var diyemem regl belirtileri de olabilr aynı şeyler çünküİnşallah canım çok aminhiç belirti falan var mı sende
Erken test yapabilirsinnKızlar adetime 5 gün kaldı sizce kaset testte görünür mü yoksa erken mi
Tabi kiM mavili_yeshll benide eklermisin canim bat 9 agustos yas 29 8 aydir deniyoruz
Tamam canım bugün doktorum 1 hastalığına izne ayrılmış. Bakalım başka doktor bulursam gidicemCnm bende doktor değişmişdim adet olunca gittim direk yumurta takibi istiyorum klomen verebilir misiniz dedim başladık tedaviye direk söyle cnm
Ayy ümitlen benceBu mesajları eşime göstermem lazımherkes böyle mi hamile kalıyo, bu çizgiye göre hamilelik oluyosa herkes hamiledir o zaman diyo
Ya ne anlar bu erkekler bizim halimizden hevesimi kaçırmıştı 2 dkda hemen bi güncelleme geldi şiödi bana inşallah vardır ya ben yine de çok umutlanmıyorum ama azcık bi kıpırtı oldu
Ay ben bu ay çok ümitli değildim aslında hastalandım tam yumurtlama zamanı birsürü ilaç aldım serum iğne vs. Yumurtlama günü ve çatlama ertesi değerlendirildi. O yüzden çok çok azdı ümidim evet doğru kimyasal da olabilir çok yükselmeden. Ay çok heyecanlıAyy ümitlen benceÇizgiyi gördüğüne göre döllenme olmuş. Bundan sonra azalırsa kimyadadır. En azından sürecin çalıştığını biliyorsun Bu ay olmazsa öbüt ay olacak artık zihnin rahatlar
Şimdi size testlerimi atacağım kaset testte ilk yarım saat içinde çıktı, az önce bir resim daha çektim bariz pembe duruyor kuruma çizgileri genelde kahverengi oluyor dımı yani gebelık yoksa kaset testte hıc bişi cıkmıyordu bende. Üzerinde tarih yazanda dün akşamki ovu testim. Sabah bir rüyayla uyandım birde adet olacakmıs gibi bir kasık ağrısıyla o yüzden test yaptım yoksa yapmayacaktım ama sizinde fikirlerinizi alayım. Bat 6 ağustos. Ama ilaçla adet görüyorum ilacımın bitmesinede daha var. Acaba ilacı kullanmasam mı erken menapoz için kullanıyordum.Dayanamadım test yaptım erken gebelik testim yoktu kaset testim vardı, yarım saat içinde çıktı bişey fotoyu negatifte yaptım, ayrıca dünkü ovu testimide atıyorumhem bir rüya gördüm hemde sabah kaltıgımda alt karın bölgemde adet olacakmısım gibi şiddetli bir sancı yaşadım, şu an geçti ama ayaklarımı sıcak tuttum. Bir de sen bak bakım cnm gerçi ilk 10 dakıka içinde cıkmadı ama yarın erken gebelık testi alacağım eczaneden
İlac kullaniyorsaniz lutfen gidip bir kan verin gebelik var gorunuyor duruma gore ilaci birkairsinz ya da doktora sorarsinz riske atmayin lutfenŞimdi size testlerimi atacağım kaset testte ilk yarım saat içinde çıktı, az önce bir resim daha çektim bariz pembe duruyor kuruma çizgileri genelde kahverengi oluyor dımı yani gebelık yoksa kaset testte hıc bişi cıkmıyordu bende. Üzerinde tarih yazanda dün akşamki ovu testim. Sabah bir rüyayla uyandım birde adet olacakmıs gibi bir kasık ağrısıyla o yüzden test yaptım yoksa yapmayacaktım ama sizinde fikirlerinizi alayım. Bat 6 ağustos. Ama ilaçla adet görüyorum ilacımın bitmesinede daha var. Acaba ilacı kullanmasam mı erken menapoz için kullanıyordum.
Benim de göğsüm hassaslaştı senin gibi ara ara kasık batmalarını var birde acayip şekilde gündüzleri iştahsız geceleri de iştahlı oluyorum geçenki aylarla aynı olduğu için ben de belirti olarak görmüyorum artık ya bi iştahsızlık yeni olduBana göre aldığım nefes bile belirti olabilir ahaha ya belirgin bi şey yok ara ara kasık ağrısı oluyo karnım ağrıyo diyorum hatta bi de bel ağrısı. Ama bunlar çok genel şeyler olduğu için belirtim var diyemem regl belirtileri de olabilr aynı şeyler çünküSende var mı bi şeyler
Koş kan ver2 gün var canım o yüzden böyle silik çıkması da şüpheli bana göre ama insan ilk kez çizgi görünce ona bile umutlanıyo tabi
Teşekkürler cnm cevabın için, doktorla görüştüm bir acile git kan ver ona göre konusalım ilaç durumunu dedi, hocam faha adetime 5-6 gun var dedım olsun varsa cıkar dedi, dedim bazen testte cıkıp kanda çıkmıyormuş, erken olunca adetimi beklıyım mı dedim, varsa her türlü çıkar, gidip bugun kan ver dedi bakalım akşam üstü gidicem şu an çok sıcak havaİlac kullaniyorsaniz lutfen gidip bir kan verin gebelik var gorunuyor duruma gore ilaci birkairsinz ya da doktora sorarsinz riske atmayin lutfen
Canım bence bi tane daha ilaç almadan hemen kan verip hamile olup olmadığını netleştir önce insallah güzel haberler alırsınŞimdi size testlerimi atacağım kaset testte ilk yarım saat içinde çıktı, az önce bir resim daha çektim bariz pembe duruyor kuruma çizgileri genelde kahverengi oluyor dımı yani gebelık yoksa kaset testte hıc bişi cıkmıyordu bende. Üzerinde tarih yazanda dün akşamki ovu testim. Sabah bir rüyayla uyandım birde adet olacakmıs gibi bir kasık ağrısıyla o yüzden test yaptım yoksa yapmayacaktım ama sizinde fikirlerinizi alayım. Bat 6 ağustos. Ama ilaçla adet görüyorum ilacımın bitmesinede daha var. Acaba ilacı kullanmasam mı erken menapoz için kullanıyordum.
Yumurtlama olabilir mi? Bazen yumurtlama sırasında lekelenme olabiliyorMerhaba arkadaşlar
Benim 45-55 gün gibi uzun süren ve düzensiz olan bir periyodum var. Ama bu ay 24.gün adet gördüm ilk 3 gün lekeydi sonra adete döndü lekelemmeyle beraber her zamanki gibi 8 gün sürdü ve 24 temmuzda bitti. Ben lekelenmemin 3.günü şiddetli kasık ağrısı ve mide bulantısıyla acile gittim. Kan ve idrar testlerim temiz beta hcg 0.2ydi. Yani hiç bi sorun yok. Ben yine de bayram dönüşü 28 temmuzda kadın doğuma gittim. Hormonlarım düzgün smear temiz her şey normal sadece birazcık fazla yumurtam varmış o da hormonlarımı bozmadığı sürece sorun değilmiş öyle dediler.
Gelelim bugüne... Ben bugün yani adet bitiminden tam 1 hafta sonra tekrar lekelenme gördümdevamı gelir mi bilmiyorum ama 2 3 gündür bel sırt ve kasık ağrılarım da var. Gerçekten şu an ne yaşadığımı bilmiyorum başına böyle bişey gelen var mı
Bilmiyorum ki hiç yumurtlama lekelenmesi yaşamadımYumurtlama olabilir mi? Bazen yumurtlama sırasında lekelenme olabiliyor
İnşallah cnm ilacımı her gece 12 de alıyorum ztn, eşime söyledim doktorun dediklerini tamam dedi gidip kan verelim bakalım hayırlısı, olursa cidden mucize olacak, çünkü bana senin çocugun olmaz ancak yumurta donasyonu lazım vs diye bir doktor vardı, varsa sonucu götürüp gözüne sokucam ki bu doktor bir de kadın, nasıl moralimi bozmuştu. Kendimi dünyada hiç bir işlevim kalmamış gibi hissetmiştim onun yüzünden.Canım bence bi tane daha ilaç almadan hemen kan verip hamile olup olmadığını netleştir önce insallah güzel haberler alırsın