• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Dün gerçekleştirilen opudan 14 yumurta alınmıştı bugun aradılar 11tanesi olgundu ve şuan 8 tanesi devam ediyor dediler biranda 6 tanesinden oldum telefonda öyle söyleyince içim cız etti resmen 8 tane kadı daha 1.günümdeyim inşallah 5.güne devam ederler çok üzüldüm gerçekten☹
Benim de canım 10 toplanmış 8i olgun çıkmış 7 si döllenmiş 1 de döllenmek üzere dedi

Yok canım pco varmı ondanmı böyle oldum aceba diye sordum yok dedi .. pko olduğundan değil amh güzel yoksa kan testinde veya jinekolojik muayene de çıkardı dedi .. pco değilmişim ama multi kistik over gibi bi terim kullndı ilaçlara verdiğim tepkiymiş .. ama o ilaçları kullanırken ne yaşadığımı bir ben bir allah biyor canım .. neler çektim neler.. normal bi insan gibi algılamadı vucüt .. yürürken yumurtalarımı hissediyordum oturunca hissediyordum belimden oturanıyodum hep yatma gereği hissediyordum ağrım bulantım baş dönmem . Gözlerimi düzgün açık bırakamadım . Çok zordu .. ki ilacı 175 cc olsrak vurdum düşüktüde dozum .. 200 lerde bulsam komalık olurdum .. gecenin bir yarısı ağrı bulantı vucüma dokunamayıp doktoru aradağım oldu dayk yemiş gibi .. çok zordu bu yüzden çok korkuyorum inşallah o bitanem bana tutunur
Bana da bir kac doktor multi kistik demisti. İlaclara hemen tepki veriyorum asilamada 75’lik gonal f ile 13 tane yumurtam oldu o agrilari sancilari iyi bilirim
Agustos adetiyle tup bebege basliyoruz
Allahim hayirlisini versin insallah

Bana da bir kac doktor multi kistik demisti. İlaclara hemen tepki veriyorum asilamada 75’lik gonal f ile 13 tane yumurtam oldu o agrilari sancilari iyi bilirim
Agustos adetiyle tup bebege basliyoruz
Allahim hayirlisini versin insallah
Kuzum en başından sonuna kadar sadece 175 cc kulandım gonal f i insanlar 200/300/370 ler vuruyo .. gonal f kullanırken doktor kontrollerinde ultrasonu sağ sol yumurtalara bakarken benim canım yanıyodu inan .. çok çok fena ooldumm çok zordu .. doktor multi kistiksin dedi hatt herkeze sayıyolar yumurtalarını yani opu öncesi insanlar bilir bende doktorum saymadı arı peteği gibisin dedi 😂 çok sancılı süreçti cetrotide biraz rahatlatıyor ama oda bulantı yaptı vallaha abartısız sarhoş gibiydim gece kaç kez eşimi uyandırıp ağrı kesici istiyodum kolumu kıpırdatamadım .. allah yardımcın olsun bizim durumda daha ağır geçiyor doktor bende ohss olmayım diye hepsini topladı orda kalamadım normalde kalabilsem istanbulda hepsini toplamıyacaktı .. opu sonrasıda 5 gün daha cetrotide verdi .. kuzum ben sonradan fark ettim bol bol su iç 😊 iyi oluyor ben anestezi sonrası 3 litre su içtim kendime geldimm..

Dün gerçekleştirilen opudan 14 yumurta alınmıştı bugun aradılar 11tanesi olgundu ve şuan 8 tanesi devam ediyor dediler biranda 6 tanesinden oldum telefonda öyle söyleyince içim cız etti resmen 8 tane kadı daha 1.günümdeyim inşallah 5.güne devam ederler çok üzüldüm gerçekten☹
bizimde öyle oldu canim benim 18 tane toplanmıştı ama kala kala 4 tane kaldi

Kuzum en başından sonuna kadar sadece 175 cc kulandım gonal f i insanlar 200/300/370 ler vuruyo .. gonal f kullanırken doktor kontrollerinde ultrasonu sağ sol yumurtalara bakarken benim canım yanıyodu inan .. çok çok fena ooldumm çok zordu .. doktor multi kistiksin dedi hatt herkeze sayıyolar yumurtalarını yani opu öncesi insanlar bilir bende doktorum saymadı arı peteği gibisin dedi 😂 çok sancılı süreçti cetrotide biraz rahatlatıyor ama oda bulantı yaptı vallaha abartısız sarhoş gibiydim gece kaç kez eşimi uyandırıp ağrı kesici istiyodum kolumu kıpırdatamadım .. allah yardımcın olsun bizim durumda daha ağır geçiyor doktor bende ohss olmayım diye hepsini topladı orda kalamadım normalde kalabilsem istanbulda hepsini toplamıyacaktı .. opu sonrasıda 5 gün daha cetrotide verdi .. kuzum ben sonradan fark ettim bol bol su iç 😊 iyi oluyor ben anestezi sonrası 3 litre su içtim kendime geldimm..
Suyu ben de cok okudum oneriyorlar canim hayirlisiyla bir surece baslayim da simdiden surekli ceviz avakado kabak cekircehi falan yiyorum bir de aksamlari hint yagiyla rahim kuvvetlendirici masaj yapiyorum

Olumlu düşünün işallah birsürü embriyolarınız olur. 28 yaşındayım sadece 7 yumurtam toplandı 4 tane donduruldu

Canım ben rahim filmini transfer öncesi çektirmiştim zaten kimyasal olunca doktorum historoskopi ve genetik test yaptırdı canım sen de gidince doktoruna sor bence benim doktorum rahimde bir sorun olabilir tutunmama nedeni demişti.
Ilk deneme taze transferdi. Sorunumuz erkek faktörlü olduğu için genetik testleri ilk denemeden önce yaptırmıştık. Onlarda sıkıntı çıkmadı şükür.. O zaman rahim filmine gerek yok demişti bu sefer cektiricem..

Benimde 12 yumurta toplanmıştı ertesi gün aradıklarında 8 tane döllendi dediklerinde senin gibi oldum ama Daha sonra bir tane olsun kaliteli olsun diyerek dua ettim.4. Gün iki embiryom donduruldu. İnşaallah embiryolarının hepsi kaliteli bı şekilde devam eder canım🤲

Suyu ben de cok okudum oneriyorlar canim hayirlisiyla bir surece baslayim da simdiden surekli ceviz avakado kabak cekircehi falan yiyorum bir de aksamlari hint yagiyla rahim kuvvetlendirici masaj yapiyorum
Banada sordular ne yedin ne içtin diye bende hiç önerilmeyen makarnayı hergün yerim o sırada herşey midemi bulandırıyor o nu yiye biliyordum

Ilk deneme taze transferdi. Sorunumuz erkek faktörlü olduğu için genetik testleri ilk denemeden önce yaptırmıştık. Onlarda sıkıntı çıkmadı şükür.. O zaman rahim filmine gerek yok demişti bu sefer cektiricem..
DNA hasarı testi yapıldı mı canım, DNA hasarı yüzde 15 üstü olunca sıkıntı olabiliyor. Tüp Bebek tedavisinde de DNA hasarınızı düzeltmeden gelmeyin demişti bi Dr boşuna yaptırmış olursunuz demişti. Kimi Dr DNA hasarı ile hiç ilgilenmiyor bile tüp bebekte hasar olması önemli değil diyor. Ama bu 4. Tüp Bebek denememiz üç tüp Bebek tutmadı bu dördüncü bakalım ne olacak transfer için bekliyorum. Kimi Dr bize sebepsiz infertilite diyor kimi DNA hasarı var yüzde 22 düzeltin diyor valla anlamadım bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Boş gebelik oldu mesela ikiz kendiliğinden ama kalp atışı olmadı biraz araştırma yaptığımda DNA hasarının etkisi embiryolara olurmuş okumuştum. Eğer yatırmadıysanız yaptırabilirsiniz, erkek faktörüyse

Benimde 12 yumurta toplanmıştı ertesi gün aradıklarında 8 tane döllendi dediklerinde senin gibi oldum ama Daha sonra bir tane olsun kaliteli olsun diyerek dua ettim.4. Gün iki embiryom donduruldu. İnşaallah embiryolarının hepsi kaliteli bı şekilde devam eder canım🤲
İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun diyorum bol bol dua edicez herşey güzel olacak inşallah

DNA hasarı testi yapıldı mı canım, DNA hasarı yüzde 15 üstü olunca sıkıntı olabiliyor. Tüp Bebek tedavisinde de DNA hasarınızı düzeltmeden gelmeyin demişti bi Dr boşuna yaptırmış olursunuz demişti. Kimi Dr DNA hasarı ile hiç ilgilenmiyor bile tüp bebekte hasar olması önemli değil diyor. Ama bu 4. Tüp Bebek denememiz üç tüp Bebek tutmadı bu dördüncü bakalım ne olacak transfer için bekliyorum. Kimi Dr bize sebepsiz infertilite diyor kimi DNA hasarı var yüzde 22 düzeltin diyor valla anlamadım bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Boş gebelik oldu mesela ikiz kendiliğinden ama kalp atışı olmadı biraz araştırma yaptığımda DNA hasarının etkisi embiryolara olurmuş okumuştum. Eğer yatırmadıysanız yaptırabilirsiniz, erkek faktörüyse
Dna hasarina baktirmak icin belli bir sayıda sperm gerekiyor diye biliyorum bizde malesef 5-10 tane sperm çıkışı oldu. Çok şükür şimdi dondurulmuş 3 embriyomuz var.

Ben de doktorlara kızıyorum yapılacak şeyleri neden baştan yapmıyorlar. Tutmayınca şunu şunu yaptır diyorlar ama bizler maddi manevi çok yıpranıyoruz. Ben kadınlar kulübünden çok şey öğrendim. Allahtan böyle bir platform var bilgi alışverişinde bulunuyoruz.

Canım senin kaçıncı günde donduruldu 4 tane iyi bir rakam hakkında hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini alırız
Benimkini 3.günde dondurdular. İlk denememde 5.güne 1 tane embriyo kaldı transfer oldu ama tutmadı. Bu kez de böyle deneyelim dediler. İlk denemdede 9 yumurta topladılar. Az çıkıyor

Merhaba benim de ilk denemem kimyasal oldu. Sonrasında ilave testler tetkikler istendi mi sizden? Ben de ağustosta ikinci deneme için doktorla görüşeceğim.yarin rahim filmi için randevum var. Pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı.
Başka ne yaptırabilirim diye düşünüyorum. Ne yazıkki doktorlara tam olarak güvenemiyorum..
Merhaba pıhtılaşma testi dediğiniz nedir acaba tam olarak ?

Benimde öyle olmuştu. Giderek düştü sayılar. İnşallah 5. güne birden fazla sağlıklı embriyonuz gelir.

Kizlar bu 3. Gun 5.gun embriyosu yok taze embriyo bunlar ne demek :( niye 5 gun bekletiyorlar hic bisey anlamadim

Sağlıkla devam ederler içinizi rahat tutun. 8 tanesi döllenmiş birkaç tanesi mutlaka kalır 5. Güne 😊

Sonuçlarda pai diye birşey yazıyor. Birkac tane daha şey var kod gibi. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum ama genetik doktoru gebelik olunca ilac kullanman gerekir dedi.
Tedaviye başlayınca kendi doktoruma soracağım
Sağ olun. Bir araştırayım. Benimde ilk transferim olacak Ağustos ayında gözümüzden kaçan bir şey olmasın diye sürekli forumu takip ediyorum.

Back