Ağustos 2020 transfer olacaklar

Bana başka iğne vermişti onları vurduktan sonra kontrole çağırdı yumurtaların gelişimine göre bir kaç tane daha vermişti aynı iğnelerden ve yumurta toplama işlemi öncesi ovitrelle ve adını unuttuğum başka bir iğne daha verdi. Ardından toplama işlemi yapıldı. Şimdi doğum kontrol hapı kullandım . Lucrin depot adında bi iğne yaptı ayın 10 unda kontrole çağırdı sanırım transfer için gün verecek. Benimki 2 ayı buldu toplamda

uzun bir süreçmiş ben yumurta toplamından hemen sonra transfer yapılır ağustos sonunda sonuç alırım diye düşünüyordum Baya bilgisizmişim bu konuda çok teşekkür ederim umarım olumlu güzel sonlar alırsınız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Eğer taze transfer olucaksa yumurta toplamadan sonra transer yapılır ama doktorunuz dondurulmuş transfer derse biraz daha uzuyor. Hiç acele etme canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. İlk denemem taze transferdi tutmadı bu defa dondurulmuş olucak umarım hepmizin kucakları dolar bebişlerle

Bende işk kez deniyorum. Sizin gibi düşünmüştüm hemen transfer yapılır diye ama bekletti dr. Hayırlısı inşallah

Bu konularda pek bir bilgim yokmuş biraz araştırdım dondurulmuş transfer çok daha başarılı oluyormuş. Ama ilk olarak taze transfer yapmak yasal zorunluluk yazmışlar. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hep birlikte alırız

Bende işk kez deniyorum. Sizin gibi düşünmüştüm hemen transfer yapılır diye ama bekletti dr. Hayırlısı inşallah
Birazcık araştırma yaptım bekletip dondurulmuş transfer yapması çok daha başarıyla sonuçlandırıyormuş. umarım güzel sonuçlar alırsınız ve inşallah bana da doktor dondurulmuş transfer der

İnşallah hep beraber canım. İlk tedavide taze transferin yasal zorunluluk olduğu hakkında bilgim yok. Arkadaşımın ilk denemesi ve şuan dondurulmuş transfer için gün bekliyor. Doktorun en doğru şekilde yönlendirir

selam kızlar dün itibari ile transferım oldu.. esımde de bende de sorun yok 8 yıllık evlıyız ben 29 yasmdayım hıc hamıle kalamadım ıkı asılama yaptırdım dun de ılk tup bebegımı aldım geldım.. haşhaşımla sıze selam ederiz sormak ıstedıklerınızı sorabılırsınız canı gonulden yanıtlarım elımden geldıgınce

Bazıları anestezili falan yaptırdık diyor. Aşılamadan Farklı mı yapılışı.

Bazıları anestezili falan yaptırdık diyor. Aşılamadan Farklı mı yapılışı.
Yumurta toplama anestezılı transfer anestezısız yapılıyor. tup bebek asamaları asılamadan farklı da transfer asaması aynı asılmadakı gıbı bu kez sperm degılde embrıyo transfer edıyor kateter yardımıyla

Teşekkür ederim cevap için inşallah hayırlısı ile pozitifler alalım

Çok teşekkür ediyorum canım hepimize Allah kolaylık Versin bol pozitifli sonuçlarımız olsun

Merhaba arkadaşlar
Tüp bebek için doktor adetin çoğalınca gel dedi normalde 2. günü yazıyor nezman gitmemiz lazım çok mu yoğun olması lazım şimdiden tşk.
Benim haftasonuna denk gelecek sanırım doktorum da 2. Günü gel dedi korktum aradım hastahaneyi 4. Gününe kadar alıyoruz dedi

Ben de araştırma yaparken Bülent Tıraşın sayfasında okudum ne kadar doğrudur bilemem inşallah bakalım heyecanla tekrar muayeneye gitmeyi bekliyorum.

transferden sonrakı gun test yaptım bakalım catlatma ıgnesı gıtmısmı vucudumdan dıye test negatıf cıktı yanı etkısı kalmamıs belkı o zaman test ıcın 14 gun beklemeyebılırım degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…