Bana başka iğne vermişti onları vurduktan sonra kontrole çağırdı yumurtaların gelişimine göre bir kaç tane daha vermişti aynı iğnelerden ve yumurta toplama işlemi öncesi ovitrelle ve adını unuttuğum başka bir iğne daha verdi. Ardından toplama işlemi yapıldı. Şimdi doğum kontrol hapı kullandım . Lucrin depot adında bi iğne yaptı ayın 10 unda kontrole çağırdı sanırım transfer için gün verecek. Benimki 2 ayı buldu toplamdaMerhabalar, ben de bugün gonal f iğnesine başladım tüp bebek yaptıracağız inşallah ama süreç hakkında herhangi bir bilgim yok doktorum sadece 7 ağustos da gel dedi. Bundan sonraki aşamalar nelerdir acaba tecrübelerinizden aktarırsanız çok mutlu olurum. ☺
uzun bir süreçmiş ben yumurta toplamından hemen sonra transfer yapılır ağustos sonunda sonuç alırım diye düşünüyordumBana başka iğne vermişti onları vurduktan sonra kontrole çağırdı yumurtaların gelişimine göre bir kaç tane daha vermişti aynı iğnelerden ve yumurta toplama işlemi öncesi ovitrelle ve adını unuttuğum başka bir iğne daha verdi. Ardından toplama işlemi yapıldı. Şimdi doğum kontrol hapı kullandım . Lucrin depot adında bi iğne yaptı ayın 10 unda kontrole çağırdı sanırım transfer için gün verecek. Benimki 2 ayı buldu toplamda
uzun bir süreçmiş ben yumurta toplamından hemen sonra transfer yapılır ağustos sonunda sonuç alırım diye düşünüyordumBaya bilgisizmişim bu konuda çok teşekkür ederim umarım olumlu güzel sonlar alırsınız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Merhaba arkadaşlar
Tüp bebek için doktor adetin çoğalınca gel dedi normalde 2. günü yazıyor nezman gitmemiz lazım çok mu yoğun olması lazım şimdiden tşk.
Bende işk kez deniyorum. Sizin gibi düşünmüştüm hemen transfer yapılır diye ama bekletti dr. Hayırlısı inşallahuzun bir süreçmiş ben yumurta toplamından hemen sonra transfer yapılır ağustos sonunda sonuç alırım diye düşünüyordumBaya bilgisizmişim bu konuda çok teşekkür ederim umarım olumlu güzel sonlar alırsınız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Bu konularda pek bir bilgim yokmuş biraz araştırdım dondurulmuş transfer çok daha başarılı oluyormuş. Ama ilk olarak taze transfer yapmak yasal zorunluluk yazmışlar. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hep birlikte alırızEğer taze transfer olucaksa yumurta toplamadan sonra transer yapılır ama doktorunuz dondurulmuş transfer derse biraz daha uzuyor. Hiç acele etme canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. İlk denemem taze transferdi tutmadı bu defa dondurulmuş olucak umarım hepmizin kucakları dolar bebişlerle ☺
Birazcık araştırma yaptım bekletip dondurulmuş transfer yapması çok daha başarıyla sonuçlandırıyormuş. umarım güzel sonuçlar alırsınız ve inşallah bana da doktor dondurulmuş transfer derBende işk kez deniyorum. Sizin gibi düşünmüştüm hemen transfer yapılır diye ama bekletti dr. Hayırlısı inşallah
Bu konularda pek bir bilgim yokmuş biraz araştırdım dondurulmuş transfer çok daha başarılı oluyormuş. Ama ilk olarak taze transfer yapmak yasal zorunluluk yazmışlar. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hep birlikte alırız☺
Bazıları anestezili falan yaptırdık diyor. Aşılamadan Farklı mı yapılışı.selam kızlar dün itibari ile transferım oldu.. esımde de bende de sorun yok 8 yıllık evlıyız ben 29 yasmdayım hıc hamıle kalamadım ıkı asılama yaptırdım dun de ılk tup bebegımı aldım geldım.. haşhaşımla sıze selam ederizsormak ıstedıklerınızı sorabılırsınız canı gonulden yanıtlarım elımden geldıgınce
Yumurta toplama anestezılı transfer anestezısız yapılıyor. tup bebek asamaları asılamadan farklı da transfer asaması aynı asılmadakı gıbı bu kez sperm degılde embrıyo transfer edıyor kateter yardımıylaBazıları anestezili falan yaptırdık diyor. Aşılamadan Farklı mı yapılışı.
Teşekkür ederim cevap için inşallah hayırlısı ile pozitifler alalımCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah ♥ Bende iğnelerimi ablama yaptırıyorum o konuda şanslıyım aynı sitede oturuyoruz kendim maalesef yapamıyorum ama kendi kendine iğne vuranlara çok imreniyorum maşallah
Çok teşekkür ediyorum canım hepimize Allah kolaylık Versin bol pozitifli sonuçlarımız olsunBana göre hiç zor değil tabi ilk başta biraz acemilik oluyor ama alışıyor insan 2 denememde hep kendim yaptım. İstersen başkasıda yapabilir arkadaşımın hep eşi yapmıştı. Bol şans şimdiden. Sende takıldığın her konuda sorabilirsin canım ☺
Allah kolaylık versin inşallah pozitif sonuç alırsınızKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak dualarınızı beklerim ben de hepiniz için dua edeceğim♥ ♥
Benim haftasonuna denk gelecek sanırım doktorum da 2. Günü gel dedi korktum aradım hastahaneyi 4. Gününe kadar alıyoruz dediMerhaba arkadaşlar
Tüp bebek için doktor adetin çoğalınca gel dedi normalde 2. günü yazıyor nezman gitmemiz lazım çok mu yoğun olması lazım şimdiden tşk.
Ben de araştırma yaparken Bülent Tıraşın sayfasında okudum ne kadar doğrudur bilememİnşallah hep beraber canım. İlk tedavide taze transferin yasal zorunluluk olduğu hakkında bilgim yok. Arkadaşımın ilk denemesi ve şuan dondurulmuş transfer için gün bekliyor. Doktorun en doğru şekilde yönlendirir ☺
Merhaba yeni gördüm mesajı novaartta devam ediyorumCanım novaart da mı tedavi oluyorsun
Ben de novartta tedavi oluyorum. Hangi aşamadasınız.Merhaba yeni gördüm mesajı novaartta devam ediyorum
Ben ara verdim embriyolar bekliyor. Bugün histeroskopi için gün aldım. Hoca istemedi fakat ben yaptırmak istedim başka bir yerde. Bu ay sonu ya da eylül de transfer olacağım.Ben de novartta tedavi oluyorum. Hangi aşamadasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?