Ağustos 2020 transfer olacaklar

Ben ara verdim embriyolar bekliyor. Bugün histeroskopi için gün aldım. Hoca istemedi fakat ben yaptırmak istedim başka bir yerde. Bu ay sonu ya da eylül de transfer olacağım.
Bende ara verdim, ben de polip vardi onu da aldirdim derken ara verdik.transfer eylülde olacak inşallah. Doktorunuz kim bu arada

Bende ara verdim, ben de polip vardi onu da aldirdim derken ara verdik.transfer eylülde olacak inşallah. Doktorunuz kim bu arada
Mehmet erdem. Şimdi medicana da süleyman akarsu ya muayene oluyorum. Histereoskopi istedim o da hiç bişey demeden onay verdi. Bunun dışında pıhtılaşma sorunu Var mı diye bir test ve ureaplasma ve mycoplasma testlerini de kendisi istedi. Mehmet hoca bunları gereksiz görmüştü. Genetik testler de yapılmamıştı. Ama ben yaptırıp sorunsuz olarak transferi yaptırmak istiyorum olmazsa yine de takdir Allahın ama körü körüne gidip transfer olmayacağım bu kez.

Merhaba, sizinle yaşıtız. Bende 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim. İlk 3 yıl hiç gebelik istemedim. Korunmayı bıraktıktan sonra 2 yıl içinde 2 boş gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim. Eşime ve bana tabiki kaybettiğim bebeklerime de bir çok test yapıldı hiçbir sebep çıkmadı. Artık doktorum doğal yolla gebe kalmamı kesinlikle önermiyor. Allah nasip ederse yarın tüp bebek sürecine başlayacağız, genetik yapılmış embriyoları kullanacak. Siz benden bir ay öndesiniz bu süreçte neler yaşadınız hangi kısımlardan korkmalıyım Açıkçası çok gergin ve tedirginim

Hayırlısı olsun canım insallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Benim doktorum da mehmet hoca. Benim ilk denemem. Daha önce histersokopi yaptırmstm baska bir hastanede, polip alınmıştı. Tüp bebek tedavisine baslayinca tekrar polip olustu,yeniden alindi. Onun dışında baska bir test yaptirmadim. Eylül de transfer olacak bakalım. Biz de erkek infertilitesi var .eşim kaan aydosa muayene olmustu gecen yıl. Onun bütün testleri yapildi.

Merhabalar; oncelıkle dılerımkı en kısa zamanda bebegınızı saglıkla kucagınıza almak nasıp olur..
-ılk adetınızın ıkıncı en gec ucuncu gunu doktoa gıdıyorsunuz kan ve alttan muayene ıle gelısmeye hazır yumurtalarınız tespıt edılıyor. yıne aynı gun sonuclar cıktıktan sonra yumurta gelıstırıcı, büyütücü göbekten iğnelere başlıyoruz. bı 10- 12 gun kadar kullandıktan sonra yumurta toplama buyuklugune gelıyorlar.
-olgun yumurtaların çatlaması için çatlatma iğnesi veriliyor, iğneden 36 saat sonra yumurta toplama işlemi için size bir saat veriliyor, aç susuz oruç sekilde hastaneye gidiyorsunuz.
-yumurta toplama işlemi anestezi altında oluyor, bu aşamada hiç gözünüz korkmasın, fakat işlem olduktan eve geldıkten sonra tam 2 gün biraz ağrı çekebilirsiniz korkmayın bol su için 2 gün sonunda geçecek. bol suyun önemi aşırı büyük
- yumurtalarımız toplandı bu arada esımızde sperm veriyor yumurtalarla spermler laboratuvarda dölleniyor. embriyoya göre 3. gün veya 5. gün dondurulacaksa donduruluyor transfer ise transfer ediliyor.
- transfer aşırı aşırı kolay gram hissetmiyorsun. zaten biran önce ona kavuşmak istediğimizi için en en beklenilen an..

Merhaba, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bizde bugün sürecimizi başlattık. Hatta 1 saat kadar önce eşim ilk iğnemi yaptı. İnşallah güzel haberler paylaşırız birbirimizle. Sizin gebelik durumunuz ne zaman belli olacak Allah nasip ederse

aaa ne guzel bır haber bu ınsallah... 18ınde test gunum bakalım..

Arkadaşlar inanılmaz boynum ağruyor klimadan sanırım. Minoset işe yaramadı. Estrofem aspirin gibi ilaçlar içiyorum ve ağrı kesici başka ne içebilirim sizce

aaa ne guzel bır haber bu ınsallah... 18ınde test gunum bakalım..
Tekrar merhaba, test gününüze az kalmış sonucunuzun hayırlı olmasını diliyorum Sakıncası yoksa kaç adet yumurtanız toplandı, kaçı döllendi bilgi verebilir misiniz? Ben bugün ilk yumurta muayenemi oldum 10 civarı yumurta sayıldı bazılarının daha fazla oluyormuş acb az mı diye kafama takılıyor

merhaba tesekkur ederım ben test gunumu bekleyemedım tahlıl yaptrıdım negatıf cıktı... 17 yumurtam toplandı 10 tanesı dollendı 7 tanesı embrıyo oldu 3. gun bır adet transfer ettıler bana kalanlar 5. gune cıksaydı dondurulacaktı fakat cıkmadılar. aslında onemlı olan bence sayı degıl embrıoların yasaması ve tutunması.. 17 yumurtadan suan elım ve karnım bos mesela.. umarım sızın ıcın hersey guzel olur

Açıkçası tabiki sizin kadar olmasa da bende heyecanla sizin sonucunuzu bekliyordum. Hem yaşlarımızın aynı olması hem de aynı dönemlerde bu sürece başladığımız için bir bağ kurdum sanırım Hayal kırıklığınızı tahmin etmem mümkün değildir tabiki Allahım hepimizin sabrını ve direncini artırsın inşallah dualarımızın karşılığını versin Bu konuda çok fazla makale okudum ve buradaki yorumlardan da gördüğüm kadarı ile tutma oranı 3. Transferde en yüksek deniyor. Tekrar ne zaman denemeyi düşünüyorsunuz?

Yaaa oyle mı canı gonulden tesekkur ederım. aslında salı gunu doktorum cagırıyor ama calıstıgım ıcın c.tesı gıdecegım bakalım ne dıyecek ne zaman baslayalım derse ıkıncıyı de denemek ıstıyorum. haberdar ederım sızde benı haberdar edın.

Ederim tabiki Sağlıcakla kalın

Benim dondurulmuş embriyom var bu aya kalmıştı transfer bugün adetimin 3.günü kan degerlerime bakmak istedi süreç nasıl ilerler acaba korkuyorum aksilik olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…