- 3 Mayıs 2020
- 407
- 2.866
- 63
Evet canim normal. Kontrolün ne zaman benim 8 ağustos da bakalim ne diyecek doktorum inşallah guzel haberler aliriz ikimiz deEvet bende önce doğum kontrol hapı kullandım. Hapın son gününde lucrin depot vuruldum. İğneden 4 gün sonra adet oldum normal yani canım. Şuan transfer hazırlığındayım.
Benim de 10unda kontrole çağırdıEvet canim normal. Kontrolün ne zaman benim 8 ağustos da bakalim ne diyecek doktorum inşallah guzel haberler aliriz ikimiz de
Benım neredeyse 10 gun oldu hala olmadımlucrin depottan 4 gün sonra adet oldum. Şuan transfer hazırlığındayım.
Evet canim normal. Kontrolün ne zaman benim 8 ağustos da bakalim ne diyecek doktorum inşallah guzel haberler aliriz ikimiz de
Benım neredeyse 10 gun oldu hala olmadım
Maalesef herhangi birsey denmedi, adim adim gidiyoruz duruma bakiyor ona göre bir sonraki adimi söylüyor doktor.Benimde 7 ağustos kontrolüm umarım güzel olur herşey canım. Bi sonraki hafta transfer olur diye düşünüyorum. Transfer için tarih verdiler mi sana.
Maalesef herhangi birsey denmedi, adim adim gidiyoruz duruma bakiyor ona göre bir sonraki adimi söylüyor doktor.
sanirim gittiğimiz de kontrole rahim kalınlığınaa bakacaklar uygunluğuna göre gün verecekler.
Bakalim çok heyacanliyim nasil olacak. İnşallah hayırlı haberler aliriz
Amin canim amin hayirlisiyla transfer olalim da gün saymaya baslayalim. Allah büyük birbirimize dua edelim. Yazariz durumlarimizi buradan.Benimde öyle adım adım gidiyor canım. Daha önce taze transfer olmuştum. Bu sefer dondurulmuş o yüzden nasıl ilerlicek bende tam bilmiyorum bu defa. Sonu güzel olsunda
Hayır gecen ay embrıyom donduruldu Transfer olmadan once lucrın kullancaksın adet olcaksın dedı dr ama olmadımDoktoruna bilgi verdin mi. Bi danış istersen herkesin tedavi süreci farklı. Lucrinden önce doğum kontrol hapı kullandın mı.
Hayır gecen ay embrıyom donduruldu Transfer olmadan once lucrın kullancaksın adet olcaksın dedı dr ama olmadım
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallahİğne yapmak zor mu ? Başkasına yaptırabiliyor muyuz ? Ben de bu ay başlayacağım hayırlısı ile inşallah sonuç pozitif olsun ben çok başındayım işin pek bir şey bilmiyorum. Bu başlık güzel olmuş. Allahım hepimize yardım etsin. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺
Bende başkasına yaptıramam kesinlikle yani sağlık çalışanları dışında birine yaptıramam. canımı acıtırlar diye düşünürüm yavaş yavaş yapıyorum hiç hissetmiyorum bileCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah ♥ Bende iğnelerimi ablama yaptırıyorum o konuda şanslıyım aynı sitede oturuyoruz kendim maalesef yapamıyorum ama kendi kendine iğne vuranlara çok imreniyorum maşallah
Rabbim yar ve yardimciniz olsun. İnşallah başarılı geçer ve bebeginiz size tutunur. Dualarimiz sizinleKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak dualarınızı beklerim ben de hepiniz için dua edeceğim
Kızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak dualarınızı beklerim ben de hepiniz için dua edeceğim♥ ♥
İğne yapmak zor mu ? Başkasına yaptırabiliyor muyuz ? Ben de bu ay başlayacağım hayırlısı ile inşallah sonuç pozitif olsun ben çok başındayım işin pek bir şey bilmiyorum. Bu başlık güzel olmuş. Allahım hepimize yardım etsin. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺
2. Günü gel demişti bana. Hatta ilk günüm leke şeklinde başladı o günü saymadık reglim Tam olarak başladıktan sonra 2. Günü gittimMerhaba arkadaşlar
Tüp bebek için doktor adetin çoğalınca gel dedi normalde 2. günü yazıyor nezman gitmemiz lazım çok mu yoğun olması lazım şimdiden tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?