Kahverengimiydi rengi doktor kotu bir olsa soylerdi emin olun sitres yapmayinKocaman pıhtım geldi doktorum sıkıntı yapma değerin artmış dedi ama bilmiyorum valla o pıhtıya nasıl dayandı kaldı içerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengimiydi rengi doktor kotu bir olsa soylerdi emin olun sitres yapmayinKocaman pıhtım geldi doktorum sıkıntı yapma değerin artmış dedi ama bilmiyorum valla o pıhtıya nasıl dayandı kaldı içerde
Canım moralini bozma nolur Benim 8.gunde çok çok silikti rabbim hayırlısını versin olanda da olmayandada vardır bi hayır mutlaka zor ama güçlü olmalıyız test gününü bekle duam seninleKızlar bugün ilk idrar testimi yaptım..6.günümdü..2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu konulmasına rağmen tamamen tek bir çizgi..bu sefer olacak diye çok umutluydum ancak biri bile tutsa silik de olsa bir çizgi olması gerekmez miydi diye deli sorular başımın etini yemekle meşgul şuan..Gerçekten de yoruldum..bu sefer de olmadıysa bir daha ne zaman olur..bir tedaviyi daha kaldırabilir miyim..bilmiyorum..üzüldüm..Yine de test günümü bekleyeceğim ama hevesim azaldı,motivasyonum düştü
Sen yine de dikkat et kendine , moralini de bozma zaten elden birşey gelmiyor istediğin kadar üz kendini birşey elde edemiyoruz . Rabbime teslim ol , Allah büyük umut kesilmez . Test gününü bekle bakalım .test gününde de direkt kan ver idrar tahlili ile uğraşma . Bazen kandaki düşük değer idrara geçmeyebiliyor .Kızlar bugün ilk idrar testimi yaptım..6.günümdü..2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu konulmasına rağmen tamamen tek bir çizgi..bu sefer olacak diye çok umutluydum ancak biri bile tutsa silik de olsa bir çizgi olması gerekmez miydi diye deli sorular başımın etini yemekle meşgul şuan..Gerçekten de yoruldum..bu sefer de olmadıysa bir daha ne zaman olur..bir tedaviyi daha kaldırabilir miyim..bilmiyorum..üzüldüm..Yine de test günümü bekleyeceğim ama hevesim azaldı,motivasyonum düştü
Yok hayir dusurme motivasyonunu.Kızlar bugün ilk idrar testimi yaptım..6.günümdü..2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu konulmasına rağmen tamamen tek bir çizgi..bu sefer olacak diye çok umutluydum ancak biri bile tutsa silik de olsa bir çizgi olması gerekmez miydi diye deli sorular başımın etini yemekle meşgul şuan..Gerçekten de yoruldum..bu sefer de olmadıysa bir daha ne zaman olur..bir tedaviyi daha kaldırabilir miyim..bilmiyorum..üzüldüm..Yine de test günümü bekleyeceğim ama hevesim azaldı,motivasyonum düştü
Bu moralle bir de öğretmenler gününüz kutlu olsun diyen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür mesajı yollamaya çalışıyorum..çifte mutluluk olacaktı benim için ancak şimdi biraz buruk bir gün oldu..ne yapalım, kaderin önüne geçemiyoruz..Teşekkür ederim bu arada sizin nezdinizde grupta öğretmen olan tüm meslektaşlarımın da öğretmenler gününü kutlarımYok hayir dusurme motivasyonunu.
Hic belli olmuyorki bende gorduğumde en ilk 8nci gundü.
Yani belki gec tutuncak. Hayirlisi olsun hakkinda. Ogretmrnler gununu kutlsrim tüm ogretmenlerin bu arada
Idrar cok yaniltici. Test gununu beklemen cok yerinde olur. Simdiden moralini dusurme..Bu moralle bir de öğretmenler gününüz kutlu olsun diyen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür mesajı yollamaya çalışıyorum..çifte mutluluk olacaktı benim için ancak şimdi biraz buruk bir gün oldu..ne yapalım, kaderin önüne geçemiyoruz..Teşekkür ederim bu arada sizin nezdinizde grupta öğretmen olan tüm meslektaşlarımın da öğretmenler gününü kutlarım
Canım burda çok okuduk 5. Gün embriyo olmasına rağmen 7-8-9 günler çift çizgi gören çok herkesin 6 olacak diye düşünme inş, rabbim yüzünü güldürürKızlar bugün ilk idrar testimi yaptım..6.günümdü..2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu konulmasına rağmen tamamen tek bir çizgi..bu sefer olacak diye çok umutluydum ancak biri bile tutsa silik de olsa bir çizgi olması gerekmez miydi diye deli sorular başımın etini yemekle meşgul şuan..Gerçekten de yoruldum..bu sefer de olmadıysa bir daha ne zaman olur..bir tedaviyi daha kaldırabilir miyim..bilmiyorum..üzüldüm..Yine de test günümü bekleyeceğim ama hevesim azaldı,motivasyonum düştü
Erken yapmıssın üzülme lütfen moralini düşürme ben inanıyorum guzel haberler verecegine inşallahKızlar bugün ilk idrar testimi yaptım..6.günümdü..2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu konulmasına rağmen tamamen tek bir çizgi..bu sefer olacak diye çok umutluydum ancak biri bile tutsa silik de olsa bir çizgi olması gerekmez miydi diye deli sorular başımın etini yemekle meşgul şuan..Gerçekten de yoruldum..bu sefer de olmadıysa bir daha ne zaman olur..bir tedaviyi daha kaldırabilir miyim..bilmiyorum..üzüldüm..Yine de test günümü bekleyeceğim ama hevesim azaldı,motivasyonum düştü
Evet biraz gaza geldim, burda 4.gün bile pozitifi görenleri okuyunca sanki herkeste aynı olacakmış gibi..Gün içinde toparladım kendimi..her gün bir umut ta ki test günüme kadar..test günümde hala negatifse o gün üzülürüm..ama süreç çok hassas ve yorucu ki ben bile yenik düştüm..ben bile diyorum çünkü 3 kere negatifi görmüş, bir kere kendiliğinden gelişen ve düşükle sonuçlanan hamilelik tecrübesi yaşamış biri olarak daha güçlü olduğumu düşünüyordum..neyse kısmet, sabırla beklemeye devamErken yapmıssın üzülme lütfen moralini düşürme ben inanıyorum guzel haberler verecegine inşallah
Evet biraz gaza geldim, burda 4.gün bile pozitifi görenleri okuyunca sanki herkeste aynı olacakmış gibi..Gün içinde toparladım kendimi..her gün bir umut ta ki test günüme kadar..test günümde hala negatifse o gün üzülürüm..ama süreç çok hassas ve yorucu ki ben bile yenik düştüm..ben bile diyorum çünkü 3 kere negatifi görmüş, bir kere kendiliğinden gelişen ve düşükle sonuçlanan hamilelik tecrübesi yaşamış biri olarak daha güçlü olduğumu düşünüyordum..neyse kısmet, sabırla beklemeye devamErken yapmıssın üzülme lütfen moralini düşürme ben inanıyorum guzel haberler verecegine inşallah
Canım daha cok erken, dedigin gibi sabırla beklemeye devam test günün ne zaman?Evet biraz gaza geldim, burda 4.gün bile pozitifi görenleri okuyunca sanki herkeste aynı olacakmış gibi..Gün içinde toparladım kendimi..her gün bir umut ta ki test günüme kadar..test günümde hala negatifse o gün üzülürüm..ama süreç çok hassas ve yorucu ki ben bile yenik düştüm..ben bile diyorum çünkü 3 kere negatifi görmüş, bir kere kendiliğinden gelişen ve düşükle sonuçlanan hamilelik tecrübesi yaşamış biri olarak daha güçlü olduğumu düşünüyordum..neyse kısmet, sabırla beklemeye devam
29 kasım..yani cuma günü..bugün 7.günümdü..transfer günü hariç..sabah yaptım yine çıkmadı..ya gerçekten yok ya da gerçekten daha erken ondan çıkmıyor..hayırlısı diyorum..bugün daha az üzüldüm düne göre..en azından çıkmadığını gördükçe negatife daha hazırlıklıyım..pozitif olursa o zaman ballı kaymak olur tabi ki de..Canım daha cok erken, dedigin gibi sabırla beklemeye devam test günün ne zaman?
İnşallah pozitifi görürsünüz test günü. Moralinizi bozmayın29 kasım..yani cuma günü..bugün 7.günümdü..transfer günü hariç..sabah yaptım yine çıkmadı..ya gerçekten yok ya da gerçekten daha erken ondan çıkmıyor..hayırlısı diyorum..bugün daha az üzüldüm düne göre..en azından çıkmadığını gördükçe negatife daha hazırlıklıyım..pozitif olursa o zaman ballı kaymak olur tabi ki de..
İnşallah güzel sonuç alırsın canım, herkesin bünyesine göre değişiyor ,erken ya da geç farketmez sabırla beklememiz lazım sanırım ,annelik sabır işi ya biz tüp bebek anneleri çok erkenden sabretmeye alışıyoruz ..Allah sabrımıza teslimiyetimize göre hayırlı sonuçlar ,hayırlı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize29 kasım..yani cuma günü..bugün 7.günümdü..transfer günü hariç..sabah yaptım yine çıkmadı..ya gerçekten yok ya da gerçekten daha erken ondan çıkmıyor..hayırlısı diyorum..bugün daha az üzüldüm düne göre..en azından çıkmadığını gördükçe negatife daha hazırlıklıyım..pozitif olursa o zaman ballı kaymak olur tabi ki de..
Canım daha geç tutunma olup, değeri daha geç yükselen veya son güne kadar idrarda cıkmayıp da, kan da pozitifi gören cok kişi okuduk burda. Sen yine içini rahat tut. Bu hafta işe başladın degil mi? Okulda zaman daha hızlı geçer.29 kasım..yani cuma günü..bugün 7.günümdü..transfer günü hariç..sabah yaptım yine çıkmadı..ya gerçekten yok ya da gerçekten daha erken ondan çıkmıyor..hayırlısı diyorum..bugün daha az üzüldüm düne göre..en azından çıkmadığını gördükçe negatife daha hazırlıklıyım..pozitif olursa o zaman ballı kaymak olur tabi ki de..
Evet..okulda zaman çok daha hızlı geçiyor..kendimi yormamaya çalıştım..bugün idrar testi yapmadım..yarın 9.gün..yarın da yapacağım..cuma da kan vereceğim..artık her türlü sonuca razıyız..yuvamızı şenlendirecek bir bebek istiyoruz Allahımdan..verirse dünyalar bizim olacak..vermezse de artık iki kişi olarak yuvamızı kendimiz şenlendirmeye devam edeceğiz..yapacak bir şey yok..hayat devam ediyor..Sağolasın arkadaşım..teselli sözlerin için..Canım daha geç tutunma olup, değeri daha geç yükselen veya son güne kadar idrarda cıkmayıp da, kan da pozitifi gören cok kişi okuduk burda. Sen yine içini rahat tut. Bu hafta işe başladın degil mi? Okulda zaman daha hızlı geçer.
Eğer aksi bir durum olur da negatif olursa bile, senin canın sağolsun arkadaşım.
canim bunyamin hoca buharaya gecmis yakup hoc ve atakan hoca ordaymis sence atakan hoca nasil biri. İnsani insan yerine koymayan yakup hocaya gitmek istemiyorumAllah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Evet bugün de yaptım..hayalet çizgi bile yok transfer günü hariç 9.günümdü..cumaya kan vereceğim yine de..sonuç belli de olsa..kısmet diyorum artık..Nabtin yaptinmi tekrar ?