Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Evet kızlar çok şükür binbir stres ve heyacanın sonunda transferimi oldum ve evime geldim..zira merkeze 2.5 saatlik ilk dışından git-gel yapıyordum..yol da bitmedi gitti gelirken..sıkışıklığım hala vardı çünkü..
Eylülün başında dondurulan iki tane 5.gün embriyomuzun ikisi de transfer oldu..embriyolog biri için çok kaliteli diğeri için orta kaliteli dedi..rakamlara takılmamak için değerlerini sormadım..
Bundan sonrası için 5 gün raporluyum zaten..elimden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağım..nasip ettiyse olacak, etmediyse çabalamaya devam..Ancak bu sefer içimde sonunda 4.de tutturacakmışım gibi geliyor..ümidimi hep son ana kadar diri tutacağım..motivasyonum yüksek yani..kızlar inşallah hepimiz bir gün o güzel müjdeli haberi paylaşacağız birbirlerimizle ve sevdiklerimizle...:KK200:
Canımmm allahım kalbine göre versinnnn inşallaaah bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksınnn ♥️🙏🏻 Kalbim dualarım seninle pozitif göreceğimiz günler yakın

Insallah genetikler ikimiz için de temiz çıkar da, maddi olarak da daha farklı bir boyutta bir olaya girmeyiz. Biz de maddi açıdan hazır degiliz embriyo başı o sekillerde para vermeye. Bizim 4 adet dondurulmuşumuz var, ama genetik temiz çıkmadan doktorumuz kullanmayı önermedi. Bekliyoruz 🤷‍♀️
İnşallaj canım hepimiz için hayırlı olumlu sonuçlar diliyorum rabbimden 🤲🏻 Bna da düşüklerden sonra değil başta deseydi doktorum acaba mı demezdim ama genetikten temiz geldiği halde tutup düşmesi benide çok yıprattı inşallah hayırlısı olsun hepimiz için çok teşekkür ederim cnm bileğilerin için 🌺

Arkadaşlar benim ngsli 5.gün embriyom düştüğünde drum olabilir diye yorum yaptı. Hiçbir sorun olmasa bile yapay bir gebelik oldugu için düşebildigini soyledi. Tıp herseyi acıklayamaz dedi. Drum Bahceci de cem çelik..
Birde arastırdıgıma gore embriyo gelişmeye devam ettiğinde de sorun olabiliyor. O yuzden aslında genetige gondermek cok mantıklı değil. Tabi eşlerden birinde gen bozuklugu varsa mutlaka yapılacak yada kendimce 3.denemeden sonra mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum. Çünkü eşlerin genetiği temiz oldugu halde embriyo birleştiginde gen bozukluğu olabiliyor. Embriyom ngsli oldugu için tutunma ve dogma oranının cok yuksek oldugunu düşünmüştüm o yuzden benim için buyuk hayal kırıklığı olmustu.
Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Bende geçen hafta biyopsiden sağlıklı gelen tutan ama düşün embriyom için bugün bu cvbı aldım doktorumdan herşeyi açıklayabilsek keşke dedi ve benim eşimin genetiğine bakılmasını söyledi bizde zorlandık embriyolarımı deneyip bitirdik bu süreci bakalım biraz aklımızdan çıkartıp evliliğimize bakalım dedik 3 senelik evliyim 2buçuk senedir tedavilerle uğraştık 😔

Bende geçen hafta biyopsiden sağlıklı gelen tutan ama düşün embriyom için bugün bu cvbı aldım doktorumdan herşeyi açıklayabilsek keşke dedi ve benim eşimin genetiğine bakılmasını söyledi bizde zorlandık embriyolarımı deneyip bitirdik bu süreci bakalım biraz aklımızdan çıkartıp evliliğimize bakalım dedik 3 senelik evliyim 2buçuk senedir tedavilerle uğraştık 😔
Sizin sıralama degişik olmus.. Genetik sonucunuzun normal gelecegini düşünüyorum. Ama senin pıhtılaşman olabilir belki.. İğne veya aspirin kullanıyor muydun?
Dondurulmus baska embriyon var mı?
Yolun basındasınız erken baslamıssınız olur inşallah. Biz ilk tedavimize 2016 da basladık. İkinci gecen sene oldu. Bakalım üçüncü ne zaman a nasip olacak. 6 yıl gecti gitti elde var sıfır.

Sizin sıralama degişik olmus.. Genetik sonucunuzun normal gelecegini düşünüyorum. Ama senin pıhtılaşman olabilir belki.. İğne veya aspirin kullanıyor muydun?
Dondurulmus baska embriyon var mı?
Yolun basındasınız erken baslamıssınız olur inşallah. Biz ilk tedavimize 2016 da basladık. İkinci gecen sene oldu. Bakalım üçüncü ne zaman a nasip olacak. 6 yıl gecti gitti elde var sıfır.
Evet oksapar ve ecopirin kullandım başka embriyo kalmadı sizin içinde hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize

Evet kızlar çok şükür binbir stres ve heyacanın sonunda transferimi oldum ve evime geldim..zira merkeze 2.5 saatlik ilk dışından git-gel yapıyordum..yol da bitmedi gitti gelirken..sıkışıklığım hala vardı çünkü..
Eylülün başında dondurulan iki tane 5.gün embriyomuzun ikisi de transfer oldu..embriyolog biri için çok kaliteli diğeri için orta kaliteli dedi..rakamlara takılmamak için değerlerini sormadım..
Bundan sonrası için 5 gün raporluyum zaten..elimden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağım..nasip ettiyse olacak, etmediyse çabalamaya devam..Ancak bu sefer içimde sonunda 4.de tutturacakmışım gibi geliyor..ümidimi hep son ana kadar diri tutacağım..motivasyonum yüksek yani..kızlar inşallah hepimiz bir gün o güzel müjdeli haberi paylaşacağız birbirlerimizle ve sevdiklerimizle...:KK200:
senin adına çok mutlu oldum merak etme benimde içimden geçen o inşallah bu sefer olacak :KK200::nazar:

Canım ben daha yeni yaptırdım, 5 kasım’da. Ben avrupa yakasında oturuyorum, daha yakın diye mhrs’den kanuni sultan suleyman araştırma hastanesi tıbbi genetik bölümünde, Elif yılmaz güleç diye bir doktordan randevu aldım. Tüm raporları da yanımda götürmüştüm belki bakar diye. Ama hiç soru bile sormadı, çok da güleryüzlü biriydi. Direk tahlilleri yazdı bize, 5 dk sürdü doktora girip cıkmamız. Trombofili paneli ve karyotip analizi yaptırdık. Sonuclar 2 3 ay içerisinde çıkacakmıs.
Merhaba,ben de geçen hafta test yaptırdım orada ama Alper Bey de.bazı sonuçlar hastanenin sitesinde çıkıyor sen de bakabilirsin.benim merkez labaratuvara gidenlerin sonucu çıkmış çünkü

Ohh 8 tüp mü 🙈 bana da aynı testler yapıldı. Sadece 2 tüp verdim. Eşim de 1 tüp. Ay insallah yetersiz kan falan denilip sıkıntı olmaz.
Doktorumun istek kagidinda şunlar yaziyor.trombofili paterni.trombofili biyokimya paneli.trombofili genetik paneli.periferik kandan kromozom analizi ve karyotip analizi.benim biyokimya paneli sonuçlarım çıktı sorun yok çok sukur.sen baktinmi sonuçlarına?

Oh çok şükür. Sevindim biyokimyada bir sorun cıkmamasına. Bana onlar istenmedi. 2 tane istek kağıdım vardı. Biri karyotip analizi, biri trombofoli paneli. Baska bir şey yoktu. Hastanenin sayfasından baktım, çıkan bir sonuç yok henüz. ipek__23 ipek__23

kar-emel kar-emel Canım nasılsın? 3.günün nasıl geçiyor? Dinleniyor musun bol bol?
Valla geçmek bilmiyor desem😊bol bol netten film izliyorum..Daha evden dışarı çıkmadım..yarın bir eczaneye uğrayıp idrar testi ve estrofem alacağım..Pazar sabahı yada pazartesi sabahı test yapayım ki pazartesi okula başladığımda daha dikkatli olayım..Onun dışında belirti falan aramıyorum çünkü bende belirti olmuyor😄 tatlı bir bekleyiş aslında..hem biliyorum ki iş pozitifi almakla bitmiyor..devamının sağlıklı ilerlemesi daha da önemli..

Valla geçmek bilmiyor desem😊bol bol netten film izliyorum..Daha evden dışarı çıkmadım..yarın bir eczaneye uğrayıp idrar testi ve estrofem alacağım..Pazar sabahı yada pazartesi sabahı test yapayım ki pazartesi okula başladığımda daha dikkatli olayım..Onun dışında belirti falan aramıyorum çünkü bende belirti olmuyor😄 tatlı bir bekleyiş aslında..hem biliyorum ki iş pozitifi almakla bitmiyor..devamının sağlıklı ilerlemesi daha da önemli..
Canım inşallah bebeğin sağlıcakla tutunur,Pazar sabah idrar testi yaparsan büyük ihtimal çıkar, bebeğin tutunsun ve sana hayırlı bir evlat olsun inşallah

Oh çok şükür. Sevindim biyokimyada bir sorun cıkmamasına. Bana onlar istenmedi. 2 tane istek kağıdım vardı. Biri karyotip analizi, biri trombofoli paneli. Baska bir şey yoktu. Hastanenin sayfasından baktım, çıkan bir sonuç yok henüz. ipek__23 ipek__23
Inşallah bir an önce çıkar onlar da ya çok sabirsizim hep bakıyorum sayfaya gun icinde

Inşallah bir an önce çıkar onlar da ya çok sabirsizim hep bakıyorum sayfaya gun icinde
Bize şöyle 2 kağıt verdiler, belirtilen tarihte bu numaraları arayarak testlerin sonucunun cıkıp cıkmadıgını ogrenebilirsiniz dediler. Ama sayfaya da bakacağım ara ara, belki benimki de çıkar

Eklentiler

• 6E8B79FE-7FA1-47CD-B1D4-7C5BDCC35925.jpeg
    6E8B79FE-7FA1-47CD-B1D4-7C5BDCC35925.jpeg
    158,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Beğen
Reactions: H M
Bol bol dinlen simdi, ne güzel keyifli vakitler. İçini hep ferah tut, önemli olan sonucu güzel olsun. Allah sağlıklı bir evlat versin sana insallah.
Benim 6.gün erken idrar testinde silik çizgi çıkmıştı, zaten 7.gün de daha fazla dayanamayıp kan testi yapmıştım 😂 senin de pazar günü çıkar muhtemelen.

Bize şöyle 2 kağıt verdiler, belirtilen tarihte bu numaraları arayarak testlerin sonucunun cıkıp cıkmadıgını ogrenebilirsiniz dediler. Ama sayfaya da bakacağım ara ara, belki benimki de çıkar
evet bunları verdiler bana da.dış labaratuvara tüpleri götürdüğümde 10 güne çıkar dedi zaten 2 tüpte hasekiye sevk ediliyor.sanırım biyokimya için 10 gün dedi.ben seni takipteyim önce senin çıkar muhtemelen:))

X