Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canim transfer oncesi tsh kac cikti? Bende 6,5du ilk tahlilde hemen ilaca baslatim 50mg gunluk hafta ici hafta sonu 75 mg dusermj dusmezmi diye bekliyoruz :KK43:
Canım benim tsh değerim 4.91 di tam sınıra yakın oldugu için endokrine gittim 2.5 ve altında olması gerektiğini söyledi 25mg başlattı şimdilik gebelik olursa da gebelik boyunca da kullanıcam. 20 gün sonra kontrol edecekler tekrar.10 gün oldu kullanalı inşallah düşmüştür biraz

Günaydın .
3. Günüm dr. Gittim bayramda burdaymış .emriyologlarda burda.dedi
Bugün ganol f başlıcam. Transfer nezaman olur sizce.
Birde ganol f 260 tl nasıl.

Amin amin inşallah 🤗 bir de çift embriyo konuldu ilk defa , çok heyecanlıyım 😊
Yaa çok güzel 😍bende ilk tedavimde çift embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım.inan öyle güzel bi duygu ki mutluluğun iki kat oluyor. Tabi şimdi önce hayırlısı diyorum sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucaklayabilmek hepimiz için tek temennim 🙏

Yaa çok güzel 😍bende ilk tedavimde çift embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım.inan öyle güzel bi duygu ki mutluluğun iki kat oluyor. Tabi şimdi önce hayırlısı diyorum sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucaklayabilmek hepimiz için tek temennim 🙏
Amin canım inşallah 🤲

Kızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak 😄😄 ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen 🙏 Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah 😊😊

Kızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak 😄😄 ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen 🙏 Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah 😊😊
[/QUOTE
Maşallah, inşallah sıkı sıkı tutunurlar size 😊

Slm herkese. Bende 1 agustos itibariyle ignelere başladım. İlk denemem olcak. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz, çok stresliyim.
benim de başlayacaktı bu tarihlerde ama bayram araya giriyor bayramdan sonraki adetinde gel dediler niye böyle oldu anlamadım

Memnun musun kayseriden ben de yakınım araştırıyorum da. Daha en kolay kısmındasın canım ben 3 kez sil baştan yaptım 4. Ye cesaretim yok ;(
Dedigin gibi daha çok başındayım memnunmuyum bilmiyorum. İlk kontrole gittim bugün. Dondurulmuş transfer olacak. Senin dondurulmuş oldumu hiç. Adetin kaçıncı günü transfer oluyor acb. 15.günmü

benim de başlayacaktı bu tarihlerde ama bayram araya giriyor bayramdan sonraki adetinde gel dediler niye böyle oldu anlamadım
Evet bayramın ilk günü görünüyor yumurta toplama . Çok erteledim ben yaklaşık 1 yıldır bekletiyordum. Ama şimdi çok heycanlıyım doktor istersen 1 ay sonra başlayalım bayram dedi. Yok dedim bende

Evet bayramın ilk günü görünüyor yumurta toplama . Çok erteledim ben yaklaşık 1 yıldır bekletiyordum. Ama şimdi çok heycanlıyım doktor istersen 1 ay sonra başlayalım bayram dedi. Yok dedim bende
bana sormadılar bile. bayramda yapılmıyormuş sanırım ondan. neyse hayırlısı artık

X