- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Sıkıntı yapma canım hemen düşüyor bende senin gibiydimCanim transfer oncesi tsh kac cikti? Bende 6,5du ilk tahlilde hemen ilaca baslatim 50mg gunluk hafta ici hafta sonu 75 mg dusermj dusmezmi diye bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı yapma canım hemen düşüyor bende senin gibiydimCanim transfer oncesi tsh kac cikti? Bende 6,5du ilk tahlilde hemen ilaca baslatim 50mg gunluk hafta ici hafta sonu 75 mg dusermj dusmezmi diye bekliyoruz
Canım benim tsh değerim 4.91 di tam sınıra yakın oldugu için endokrine gittim 2.5 ve altında olması gerektiğini söyledi 25mg başlattı şimdilik gebelik olursa da gebelik boyunca da kullanıcam. 20 gün sonra kontrol edecekler tekrar.10 gün oldu kullanalı inşallah düşmüştür birazCanim transfer oncesi tsh kac cikti? Bende 6,5du ilk tahlilde hemen ilaca baslatim 50mg gunluk hafta ici hafta sonu 75 mg dusermj dusmezmi diye bekliyoruz
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız senden, peşinden de bizler geleceğiz Allahın izniyleAğustos ‘ta ilk transferi ben mi oldum ? Başka bekleyen yok mu ??? İlk sayfaya etiket yapışsam güzel olur takip edebiliriz bu şekilde
Amin amin inşallah bir de çift embriyo konuldu ilk defa , çok heyecanlıyımCanım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız senden, peşinden de bizler geleceğiz Allahın izniyle
Gonalf kaç ünite 600 mü bu fiyata şuan şoktayımGünaydın .
3. Günüm dr. Gittim bayramda burdaymış .emriyologlarda burda.dedi
Bugün ganol f başlıcam. Transfer nezaman olur sizce.
Birde ganol f 260 tl nasıl.
Ben cok cok daha pahalıya aldımGonalf kaç ünite 600 mü bu fiyata şuan şoktayım
Şok olmamın sebebi pahalı olması değil zaten bu fiyat çok uygun eğer 600 lük olansaBen cok cok daha pahalıya aldım
Yaa çok güzel bende ilk tedavimde çift embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım.inan öyle güzel bi duygu ki mutluluğun iki kat oluyor. Tabi şimdi önce hayırlısı diyorum sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucaklayabilmek hepimiz için tek temennimAmin amin inşallah bir de çift embriyo konuldu ilk defa , çok heyecanlıyım
Ganol g 300 benim. Fiyat iyi yaniGonalf kaç ünite 600 mü bu fiyata şuan şoktayım
Amin canım inşallahYaa çok güzel bende ilk tedavimde çift embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım.inan öyle güzel bi duygu ki mutluluğun iki kat oluyor. Tabi şimdi önce hayırlısı diyorum sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucaklayabilmek hepimiz için tek temennim
Hım 300 ünite olduğundan öyle tamam o zaman normal fiyatGanol g 300 benim. Fiyat iyi yani
Kızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah
[/QUOTE
Maşallah, inşallah sıkı sıkı tutunurlar size
benim de başlayacaktı bu tarihlerde ama bayram araya giriyor bayramdan sonraki adetinde gel dediler niye böyle oldu anlamadımSlm herkese. Bende 1 agustos itibariyle ignelere başladım. İlk denemem olcak. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz, çok stresliyim.
Dedigin gibi daha çok başındayım memnunmuyum bilmiyorum. İlk kontrole gittim bugün. Dondurulmuş transfer olacak. Senin dondurulmuş oldumu hiç. Adetin kaçıncı günü transfer oluyor acb. 15.günmüMemnun musun kayseriden ben de yakınım araştırıyorum da. Daha en kolay kısmındasın canım ben 3 kez sil baştan yaptım 4. Ye cesaretim yok ;(
Evet bayramın ilk günü görünüyor yumurta toplama . Çok erteledim ben yaklaşık 1 yıldır bekletiyordum. Ama şimdi çok heycanlıyım doktor istersen 1 ay sonra başlayalım bayram dedi. Yok dedim bendebenim de başlayacaktı bu tarihlerde ama bayram araya giriyor bayramdan sonraki adetinde gel dediler niye böyle oldu anlamadım
bana sormadılar bile. bayramda yapılmıyormuş sanırım ondan. neyse hayırlısı artıkEvet bayramın ilk günü görünüyor yumurta toplama . Çok erteledim ben yaklaşık 1 yıldır bekletiyordum. Ama şimdi çok heycanlıyım doktor istersen 1 ay sonra başlayalım bayram dedi. Yok dedim bende