- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 33
Hayırlı uğurlu olsun inşallahTransfer oldum çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun inşallahTransfer oldum çok şükür
Iyne kullan canimİnşallah herşey güzel gider. Ama opudan sonraki ilaçlar bana yaramıyor. Özellikle Progestan ve tetra diye bi ilaç var afedersiniz ama midem dışarı atıyo ikisini de napıcamı bilmiyorum dün oturdum bi güzel ağladım herşey tam yoluna girdi derken ilaçları almıyo midem şimdide
Ah ah bu ilaçlar beni mahvetti beni yarın doktoruma gidicem. Progeston da acayip baş dönmesi yapıyor yürüyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsunIyne kullan canim
Igneside baya can acita. Biseymis daha baslamadim ama oyle duydum olsun canim artik ne olursa raziyim sonucunda saglikli bebislerimize kavusalim :)Ah ah bu ilaçlar beni mahvetti beni yarın doktoruma gidicem. Progeston da acayip baş dönmesi yapıyor yürüyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Ah ah bu ilaçlar beni mahvetti beni yarın doktoruma gidicem. Progeston da acayip baş dönmesi yapıyor yürüyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Progestan hapını ağızdan değil de vajinal fitil olarak almak hem etkisini arttırıyormuş hem de o baş dönmesi gibi yan etkileri göstermiyormuş..doktorumun tavsiyeyle ben fitil olarak kullanmıştım..Doktorunuza danışın derim..Ah ah bu ilaçlar beni mahvetti beni yarın doktoruma gidicem. Progeston da acayip baş dönmesi yapıyor yürüyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Bende onu konuşacam o kadar iğne kullandım hiç bişey olmadı yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bu ilaçlar yatağa düşürdü nerdeyse. İnşallah yarın konuşacam bakalım ne dicek. Çok ilaç vermiş kortizon vermiş antibiyotik folk asit progeston bide tsh için ilaç kullanıyorum günlük 8 adet ilaç kullanıyorum ki transferden sonra bide oksopar verecek diye biliyorumProgestan hapını ağızdan değil de vajinal fitil olarak almak hem etkisini arttırıyormuş hem de o baş dönmesi gibi yan etkileri göstermiyormuş..doktorumun tavsiyeyle ben fitil olarak kullanmıştım..Doktorunuza danışın derim..
Benim ki taze transfer olacak inşallah nasip olursa. Onu yapıldı çok kolay geçti. Transferi bekliyorum 3. Gün embiryosu konulacak iki adet bakalım.siz bekliyorsunuz sanırım transfer içinCankm sizde transfer oldumu yoksa bekleme asamasindasiniz
İnan bu daha kötü dönme dolap gibiyim dönüyo başım sürekli bide günde 3 defa içiyorum. Allah yardımcımız olsun yeterki tutsun iğneye razıyımIgneside baya can acita. Biseymis daha baslamadim ama oyle duydum olsun canim artik ne olursa raziyim sonucunda saglikli bebislerimize kavusalim :)
Beni cok rahattınız. Salı günü opu var benim de, iş yerinden çok uzun süre izin alamayacağım (raporlu da olsam). Umarım sizin gibi hemen toparlarım7 yumurta toplanmıştı,4-5 toplandığı da oldu, ertesi gün değil aynı gün çıkar çıkmaz normal hayata devam ediyorsunuz, kilden kişiye değişir mi bilmiyorum ama ben 4 kez yumurta toplama aşamasına geldim hepsinde de aynı gün iyileştim
Güzel haberlerini alırız insallah, hayırlı olsunTransfer oldum çok şükür
Hayırlı olsun canım güzelliklere vesile olsun inşallahTransfer oldum çok şükür
Canım hayırlı olsun transferin,inşallah bebeğin sana güzelce tutunurAğustos ‘ta ilk transferi ben mi oldum ? Başka bekleyen yok mu ??? İlk sayfaya etiket yapışsam güzel olur takip edebiliriz bu şekilde
Aynen sen ilklerdensin canım 21 i benim inşallah bekliyorum bakalımAğustos ‘ta ilk transferi ben mi oldum ? Başka bekleyen yok mu ??? İlk sayfaya etiket yapışsam güzel olur takip edebiliriz bu şekilde
Öncelikle Hoşgeldiniz..bu seferki yeni denemeniz en güzel şekilde sonuçlanır inşallah..ben de bir yerde olmuyorsa değiştirmekten yanayım hoş bunu anlayıncaya kadar aynı merkezde üç deneme yapmış olduk bileSelam kızlarbenim sanırım bir kaç ayım daha var ama çok sıcak geldi konuşmalar hemen dahil olayım istedimben geçen ay görüşmeye gittim 6 folikül vardı bi dahaki ay başlayalım dedi doktorum. Adetin 2. Günü gel dedi. Bu ay malesef 4 folikül olunca bi sonraki aya bakalım dedi. Estrofem verdi. Adete 7 gün kala başla dedi. 10 ağustosta başlıcam inş. Sonrasına bakıcaz. Daha önce 3 denemem de olumsuz olmuştu. Bu kez farklı bi doktora gidiyorum. Herşey çok mantıklı geliyo. Daha önceleri boşa geçmiş diyorum. Acaba yeni umutlarla mı böyle düşünüyorum bilmem. Hayırlısı. Hepinize Allah bebişkerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtakipteyim
Canim transfer oncesi tsh kac cikti? Bende 6,5du ilk tahlilde hemen ilaca baslatim 50mg gunluk hafta ici hafta sonu 75 mg dusermj dusmezmi diye bekliyoruzBende onu konuşacam o kadar iğne kullandım hiç bişey olmadı yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bu ilaçlar yatağa düşürdü nerdeyse. İnşallah yarın konuşacam bakalım ne dicek. Çok ilaç vermiş kortizon vermiş antibiyotik folk asit progeston bide tsh için ilaç kullanıyorum günlük 8 adet ilaç kullanıyorum ki transferden sonra bide oksopar verecek diye biliyorum