Ağustos 2017 anne adayları

Kizlar yine ben tekrar aranizdayim dusuk dedileri bebegin bugun gayet saglikli oldugunu ogrendim. Kesenin sekli bozuk ici bos dedikleri sey simdi gayet saglam ve icinde bebegimi gordum. Kalbi oluşmuş. Şu 2 gundur dustu diye sigarami ictim evi temizledim zipladim hopladim gece cam acik yattim. Birde benden parcalar geldi ve kanlar boşaldı. Anlayacaginiz nasipte varsa ne olursa olsun Allahin izniyle hersey olacagina variyor.

Nekadar büyük bir mutluluk Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin!!

İnşallah sağ salim alırsınız sizde kucağınıza. Nasibi varsa hiç birşey onun dünyaya gelmesine engel olamaz zaten. Bende düşük yaptığımda ister istemez aklıma birsürü şey gelmişti acaba benim hatammı ağırımı kaldırdım çokmu yürüdüm diye sonra düşündüm ilk gebeliğimde 8 ay çalıştım birşey olcak olsaydo onada olur su dedim. Tevekkül etmek şart Rabbim onları bize bağışlasın inşallah :nazar::KK1:

Kizlar yine ben tekrar aranizdayim dusuk dedileri bebegin bugun gayet saglikli oldugunu ogrendim. Kesenin sekli bozuk ici bos dedikleri sey simdi gayet saglam ve icinde bebegimi gordum. Kalbi oluşmuş. Şu 2 gundur dustu diye sigarami ictim evi temizledim zipladim hopladim gece cam acik yattim. Birde benden parcalar geldi ve kanlar boşaldı. Anlayacaginiz nasipte varsa ne olursa olsun Allahin izniyle hersey olacagina variyor.[/QUOTE

Cnm cok sevindim inan adina ne buyuk mucize rabbim yasatmasin kimseye ben simdi korkuyorum gitmeye kotu bisey diyecek diye testte pozitif cikti sadece o kan tahlili bile yaptirmadim dun ogrendim daha 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda bide 13 eylulde kurtajim oldu bi adet doneminden sonra hamile kaldim hemen cok sukur ama insallah saglikli hayirli bereketli bi evlat olarak alirim kucagima cok korkuyorumm

Kizlar sizde bel kalca ve bbacak agrisi cekiyo msnz ilk once siddetli bel agrim vardi simdi kalca agrim varve bacagima vuruyr daha 4 ,5 haftalik hamileyim doktora gtmedm henuz

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Ben şuan çok endişeliyim. Hâlâ pembemsi leke geliyor.
çok sağol, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Doktoruna sordun mu veya gittin mi? Kanaman kahverengi veya pembemsi olur ise korkma demişti bana doktorum. Kırmızı kanama tehlikeli. Her ihtimale karşılık dktora git bence.

Merhabalar kizlar hepinizin kandili mübarek olsun oncelikle.. Bende ağustos annesi olacağım inşallah hep birlikte bekleyelim yavrularımızı inşallah..:anne::KK15:

Kizlar yine ben tekrar aranizdayim dusuk dedileri bebegin bugun gayet saglikli oldugunu ogrendim. Kesenin sekli bozuk ici bos dedikleri sey simdi gayet saglam ve icinde bebegimi gordum. Kalbi oluşmuş. Şu 2 gundur dustu diye sigarami ictim evi temizledim zipladim hopladim gece cam acik yattim. Birde benden parcalar geldi ve kanlar boşaldı. Anlayacaginiz nasipte varsa ne olursa olsun Allahin izniyle hersey olacagina variyor.
Çok sevindiiiimmm senin adına, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bizde 6+1 olduk bugün dün akşam belimdeki sancılarla uyandım biri belime bıçak saplıyordu sanki kıvrandım resmen neyse ki kanama olmadı ve ilk defa ne var ne yok kustum umarım bebişim iyidir:KK43:

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Sizi sürekli dışarıdan takip ederdim. İkinci tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür. Ben de ağustos-2017 annesi olacağım nasip olursa :)

merhaba arkadaşlar :KK54:. hayırlı olsun hepinize benimde sat 29.ekim :anneadayı:

Merhaba hayırlı olsun inşallah :nazar: benimde 1 Kasım ve ilk defa keseyi görmek için yarın dr a gidicem bu gece heyecandan stresten uyuyamıycam sanırım :KK17: siz ne Zaman gittiniz kalp atışları duyuldumu yada ne Zaman a duyulacak

Merhaba hayırlı olsun inşallah :nazar: benimde 1 Kasım ve ilk defa keseyi görmek için yarın dr a gidicem bu gece heyecandan stresten uyuyamıycam sanırım :KK17: siz ne Zaman gittiniz kalp atışları duyuldumu yada ne Zaman a duyulacak
Ben cumartesi gittim 5haftalik ti kese olusmustu kalp atisi icin 6ve7 hafta aliriz dedi

Ben cumartesi gittim 5haftalik ti kese olusmustu kalp atisi icin 6ve7 hafta aliriz dedi

Hayırlı olsun inşallah :) benim yarın tam 6 haftalık oluyor erken gitmek istemedim bilerek iyice belirginleşsin istedim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :dua:

Hayırlı olsun inşallah :) benim yarın tam 6 haftalık oluyor erken gitmek istemedim bilerek iyice belirginleşsin istedim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :dua:
cnm yarin erken olabilir ben olsam 6+3veya sonrasini beklerim net kalp atislari icin yarin duyulmaya bilir benimde kese 5 te tam degildi

X