Ağustos 2017 anne adayları

bende uzaniyorum ayağım altinada yastik koydum inşallah allahin izni ile birsey olmaz bende özel hastane gidiyorum

İzmirdeyim ben siz nerdesiniz açıkcası bana bi tanede devlet hastanesinde iyi bi dr lazım tavsiye arıyorum Arada da Oray'a gitmek için

Bugun ozel farkli bir doktor gorusu almak için hastaneye gittim. Kesenin cevresinde kanama var progestani agiz yoluyla aksam 1 tane icmemi istedi. 6+1 oldugumu ogrendim ve kalp atislarini duydum. Yalniz kalp atisi biraz azmis. Nasibi varsa devam edecek yoksa kaybedecegiz dedi. Hayirlisi insallah

Merhaba hayırlı olsun inşallah :nazar: benimde 1 Kasım ve ilk defa keseyi görmek için yarın dr a gidicem bu gece heyecandan stresten uyuyamıycam sanırım :KK17: siz ne Zaman gittiniz kalp atışları duyuldumu yada ne Zaman a duyulacak
bende ufak bi lekelenme oldu bu yüzden acil doktora gittim pazartesi. keseyi gördük kalb atışlarını da hafifden duyduk:KK66: ama ekranda nasıl attığını görebilirsiniz şimdiden. sağlıklıymış maşallah bizi korkutsada.:KK36:

merhaba 5+2 günlükken keseyi gördük ve kesenin etrafında düzensiz sıvı birikintisi gördü bişi demedi 2 hafta sonraya çağırdı ama içime kurt düşürdü o sıvı neyin nesi?bebeği ve kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz siz hangi haftanızda gördünüz bebeğinizi ilk gebeliğim biraz tecrübesizim ve aceleci

Merhabalar, ben kadinlar kulübüne yeni uye oldum ve bu ilk msjim.hep hamile oldugumu ögrendigimde insanlara umut olsun diye yazmak istemistim.ben 1 bucuk yillik evliyim.5 .ayimizda hic bebek beklmezken tesaduf eseri cikolata kisti oldugumu ogrendik.6 ay suren bi tedavi uygulandi.bu surecte daha da buyumus ameliyat olmam grekti ve 2 ay once ameliyat oldum 12 ekimde ( laparoskopi ). Amelyat cok iyi gecmis ve bir tane sanirken 3 kist almislar.doktor 8 ay verdi dogal yolla olmasi icin ama cok umitlenmeyin buyuk ihtimalle tup bebek olacak dedi.amelyattan sonra sadece 1 kez adet oldum ve 2 . Ayimda suan 5+3 günlük hamileyim.çooooookkk şükür. :anneadayı::anneadayı:kimseler umudunu kaybetmsin kurban oldugum rabbim ol derse olur:KK200:

Allahım sağlıklı olarak kucağına almanı nasip etsin inşallah

merhaba 5+2 günlükken keseyi gördük ve kesenin etrafında düzensiz sıvı birikintisi gördü bişi demedi 2 hafta sonraya çağırdı ama içime kurt düşürdü o sıvı neyin nesi?bebeği ve kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz siz hangi haftanızda gördünüz bebeğinizi ilk gebeliğim biraz tecrübesizim ve aceleci
6 haftada duyulmaya başlar

Bugun doktora gittim ultrasonla bakti ama henuz gozukmuyor dedi. 10 gun sonra tekrar gel dedi. 5+4 um. İnsallah haftaya persembe gunude doktora gidecegim o zaman gorebilir,duyabilirim. Doktora nette okuyorum acikcasi korkuyorm bisey olma ihtimali varmi dedm. Dis gebelik olup olmadgi ancak 10 gun sonra gorebiliriz dedi. Kotu bisey demedimi ama ben korkuyorum.

Kizlar bende bugun sag kasiginda surekli batma hissi var cok ince ince sik sik gelip gidiyo yasayan varmi aranizda bilgi verirseniz sevinirim

Dün dr bana Ağrı'lar sancılar normal lekelenme ve kanama olmadıkça dedi fakat hafif bi kahverengi leke oldu bende de dün ve bugün aklım karışık yarın bi gitsemmi ki arayamadım da dr u dinleniyorum sadece

Hayırlı olun Canım inşallah peki birdahaki randevuyu ne zamana verdi dr ben özele gidiyorum bana 14 gün sonraya randevu verdi aslında haftaya kalp atışı duyulabilir diye düşünüyorum. Napsam ne Zaman gitsem bilemedim :olamaz:
Ben de aynen ozele gidiyorum .bana da 2 hafta sonraya randevu verdi aslinda 10 gunde de gorunur diye dusunuyorum ama garanti olsun dedi doktorum.

Dün dr bana Ağrı'lar sancılar normal lekelenme ve kanama olmadıkça dedi fakat hafif bi kahverengi leke oldu bende de dün ve bugün aklım karışık yarın bi gitsemmi ki arayamadım da dr u dinleniyorum sadece
Canm ben kahverengi lekenin sorun olmadiginj okumustum ama bilemiyorum tabi.

Ben de aynen ozele gidiyorum .bana da 2 hafta sonraya randevu verdi aslinda 10 gunde de gorunur diye dusunuyorum ama garanti olsun dedi doktorum.

10 gün içinde ücretsiz 14 gün olunca bi 52 tl daha alcaklar haliyle garanti oluyor o sanırım :KK28: Ah şu özel hastaneler sağlık sektörünü iyice ticarethane yaptılar ama ben beklemiycem arayıp gitcem pzts salı falan

X