Ağustos 2017 anne adayları

Selamun aleyküm anne adayları :halay: Ben de 4+2 haftalık hamileyim. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bir sorum vardı sizlere; önümüzdeki pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum kese görünür diye düşündüm. Sizce 5 haftalık görünür mü?

Selamun aleyküm anne adayları :halay: Ben de 4+2 haftalık hamileyim. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bir sorum vardı sizlere; önümüzdeki pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum kese görünür diye düşündüm. Sizce 5 haftalık görünür mü?
slm tatlım hoşgeldin amin inşallah ben keseyi 5+1de gördüm görünür diye düşünüyorum

Gorunur canim.. o birazda rahmine bagli benimki biraz gerideyjis 4+3de alttan gorundu 7 haftada ustten az gorundu alttan muayenede hem ikizini hemde ikizlerden buyuk olanin kalbini duyduk..

Selam arkadaşlar ocak 2015 doğumlu oğlumun ardından bakalim kismetse ağustosta da ikinci bebisimize kavusucaz insallah hayirlisiysa tabi. Oğlumda once 10 haftalikken kalbi durdugu icin yasadigim bir düsügum var. Bu bebiste beklenen 21 i ama sezeryan olacagi icin ilk bebisten dolayi en gec 7 agustos dogumlu olacak :) 14 kasim satim :) insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize :)

Merhaba hayırlı olsun inşallah :nazar: benimde 1 Kasım ve ilk defa keseyi görmek için yarın dr a gidicem bu gece heyecandan stresten uyuyamıycam sanırım :KK17: siz ne Zaman gittiniz kalp atışları duyuldumu yada ne Zaman a duyulacak
Merhaba sizinle SAT imiz ayni. Ben de dun keseyi gordum çok sukur

Kizlar bnm ck az da olsa arada sari akintim oluyor su icince geciyor midem bulaniyor su icmekten cok fazla icyrm gecsin diye buraz azalttim mi suyu az da olsa sari akinti glyr siz de oluyor mu normal mi

Kizlar bnm ck az da olsa arada sari akintim oluyor su icince geciyor midem bulaniyor su icmekten cok fazla icyrm gecsin diye buraz azalttim mi suyu az da olsa sari akinti glyr siz de oluyor mu normal mi
bende de akıntı oluyor cnm daha çok beyaz gibi sümüksü ama herkeste farklı olabiliyormuş. miden bulansa da çok su iç bu arada nette öyle yazıyor.

cnm yarin erken olabilir ben olsam 6+3veya sonrasini beklerim net kalp atislari icin yarin duyulmaya bilir benimde kese 5 te tam degildi

Selam Canım biz bugün keseyi gördük çok şükür fakat kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi bu süre bana çok geldi ben 9 10 gün sonda tekrar gitmeyi düşünüyorum okadar sabredemem sanırım :)

Selam Canım biz bugün keseyi gördük çok şükür fakat kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi bu süre bana çok geldi ben 9 10 gün sonda tekrar gitmeyi düşünüyorum okadar sabredemem sanırım :)
Cnm kac haftalik simdi ben cumartesi gideceğim 6+1 olacak doktor duyulmaya bilir ama yibe bakalim dedi

Cnm kac haftalik simdi ben cumartesi gideceğim 6+1 olacak doktor duyulmaya bilir ama yibe bakalim dedi

Bu gün 6+0 tam kalp atışı için erken sesi aslında dr a soracaktım ilaç olarak progestan kullanmama gerek varmı diye o heyecanla unuttum sancılarım var bazen çoğalıyor korkuyorum :KK43:

Bu gün 6+0 tam kalp atışı için erken sesi aslında dr a soracaktım ilaç olarak progestan kullanmama gerek varmı diye o heyecanla unuttum sancılarım var bazen çoğalıyor korkuyorum :KK43:
progesteronu kahverengi leke varsa düşük tehlikesi varsa veriyor cnm bende sırt ve kasik agrisi var doktor olur dedi bugunde iki üç damla kahverengi leke geldi

Merhaba sizinle SAT imiz ayni. Ben de dun keseyi gordum çok sukur

Hayırlı olun Canım inşallah peki birdahaki randevuyu ne zamana verdi dr ben özele gidiyorum bana 14 gün sonraya randevu verdi aslında haftaya kalp atışı duyulabilir diye düşünüyorum. Napsam ne Zaman gitsem bilemedim :olamaz:

progesteronu kahverengi leke varsa düşük tehlikesi varsa veriyor cnm bende sırt ve kasik agrisi var doktor olur dedi bugunde iki üç damla kahverengi leke geldi

Aynen işte benimde bugün çok az bi leke geldi çok korktum ağrı da olunca panik yaptım peki sorsam yarın tlfnla kullansam faydası olurmu ki ben 5 ay önce düşük yaptım aniden o yüzden hep stresle yaşıyorum

Aynen işte benimde bugün çok az bi leke geldi çok korktum ağrı da olunca panik yaptım peki sorsam yarın tlfnla kullansam faydası olurmu ki ben 5 ay önce düşük yaptım aniden o yüzden hep stresle yaşıyorum
bende iki ay once düşük yaptim doktor dinlen ayagini yuksek yere koy uzan dedi kanaman artarsa gel dedi yerlesme kanamasi olabilir dedi iliskide yok kalp atislari icinde 7 haftada aliriz dedi bence 7 haftada ben olsam giderim

Merhabalar, ben kadinlar kulübüne yeni uye oldum ve bu ilk msjim.hep hamile oldugumu ögrendigimde insanlara umut olsun diye yazmak istemistim.ben 1 bucuk yillik evliyim.5 .ayimizda hic bebek beklmezken tesaduf eseri cikolata kisti oldugumu ogrendik.6 ay suren bi tedavi uygulandi.bu surecte daha da buyumus ameliyat olmam grekti ve 2 ay once ameliyat oldum 12 ekimde ( laparoskopi ). Amelyat cok iyi gecmis ve bir tane sanirken 3 kist almislar.doktor 8 ay verdi dogal yolla olmasi icin ama cok umitlenmeyin buyuk ihtimalle tup bebek olacak dedi.amelyattan sonra sadece 1 kez adet oldum ve 2 . Ayimda suan 5+3 günlük hamileyim.çooooookkk şükür. :anneadayı::anneadayı:kimseler umudunu kaybetmsin kurban oldugum rabbim ol derse olur:KK200:

Bende yarin arayacam doktoru büyük ihtimal progesteron verecek yarini bekliyorum bellimde agri var bacaklarimda ağrıyor

Bende yarin arayacam doktoru büyük ihtimal progesteron verecek yarini bekliyorum bellimde agri var bacaklarimda ağrıyor

İnşallah sorunsuz bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza Canım ya :dua: Arayalım bakalım ne dicek dr lar ben hep uzanıyorum Öğlenden beri pek kalkmadım yerimden

İnşallah sorunsuz bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza Canım ya :dua: Arayalım bakalım ne dicek dr lar ben hep uzanıyorum Öğlenden beri pek kalkmadım yerimden
bende uzaniyorum ayağım altinada yastik koydum inşallah allahin izni ile birsey olmaz bende özel hastane gidiyorum

X