- 13 Ocak 2015
- 303
- 393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm tatlım hoşgeldin amin inşallah ben keseyi 5+1de gördüm görünür diye düşünüyorumSelamun aleyküm anne adayları Ben de 4+2 haftalık hamileyim. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bir sorum vardı sizlere; önümüzdeki pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum kese görünür diye düşündüm. Sizce 5 haftalık görünür mü?
Gorunur canim.. o birazda rahmine bagli benimki biraz gerideyjis 4+3de alttan gorundu 7 haftada ustten az gorundu alttan muayenede hem ikizini hemde ikizlerden buyuk olanin kalbini duyduk..Selamun aleyküm anne adayları Ben de 4+2 haftalık hamileyim. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bir sorum vardı sizlere; önümüzdeki pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum kese görünür diye düşündüm. Sizce 5 haftalık görünür mü?
Merhaba sizinle SAT imiz ayni. Ben de dun keseyi gordum çok sukurMerhaba hayırlı olsun inşallah benimde 1 Kasım ve ilk defa keseyi görmek için yarın dr a gidicem bu gece heyecandan stresten uyuyamıycam sanırım siz ne Zaman gittiniz kalp atışları duyuldumu yada ne Zaman a duyulacak
bende de akıntı oluyor cnm daha çok beyaz gibi sümüksü ama herkeste farklı olabiliyormuş. miden bulansa da çok su iç bu arada nette öyle yazıyor.Kizlar bnm ck az da olsa arada sari akintim oluyor su icince geciyor midem bulaniyor su icmekten cok fazla icyrm gecsin diye buraz azalttim mi suyu az da olsa sari akinti glyr siz de oluyor mu normal mi
cnm yarin erken olabilir ben olsam 6+3veya sonrasini beklerim net kalp atislari icin yarin duyulmaya bilir benimde kese 5 te tam degildi
Cnm kac haftalik simdi ben cumartesi gideceğim 6+1 olacak doktor duyulmaya bilir ama yibe bakalim dediSelam Canım biz bugün keseyi gördük çok şükür fakat kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi bu süre bana çok geldi ben 9 10 gün sonda tekrar gitmeyi düşünüyorum okadar sabredemem sanırım :)
Cnm kac haftalik simdi ben cumartesi gideceğim 6+1 olacak doktor duyulmaya bilir ama yibe bakalim dedi
progesteronu kahverengi leke varsa düşük tehlikesi varsa veriyor cnm bende sırt ve kasik agrisi var doktor olur dedi bugunde iki üç damla kahverengi leke geldiBu gün 6+0 tam kalp atışı için erken sesi aslında dr a soracaktım ilaç olarak progestan kullanmama gerek varmı diye o heyecanla unuttum sancılarım var bazen çoğalıyor korkuyorum
Merhaba sizinle SAT imiz ayni. Ben de dun keseyi gordum çok sukur
progesteronu kahverengi leke varsa düşük tehlikesi varsa veriyor cnm bende sırt ve kasik agrisi var doktor olur dedi bugunde iki üç damla kahverengi leke geldi
bende iki ay once düşük yaptim doktor dinlen ayagini yuksek yere koy uzan dedi kanaman artarsa gel dedi yerlesme kanamasi olabilir dedi iliskide yok kalp atislari icinde 7 haftada aliriz dedi bence 7 haftada ben olsam giderimAynen işte benimde bugün çok az bi leke geldi çok korktum ağrı da olunca panik yaptım peki sorsam yarın tlfnla kullansam faydası olurmu ki ben 5 ay önce düşük yaptım aniden o yüzden hep stresle yaşıyorum
Merhaba arkadaslar,bu güzel,heyecanlı süreci paylaşmak , birlikte yol almak, bilgi alısverisinde bulunmak isteyen anne adayları , bu başlık altına bekleniyorsunuz!
Bende yarin arayacam doktoru büyük ihtimal progesteron verecek yarini bekliyorum bellimde agri var bacaklarimda ağrıyorAynen işte benimde bugün çok az bi leke geldi çok korktum ağrı da olunca panik yaptım peki sorsam yarın tlfnla kullansam faydası olurmu ki ben 5 ay önce düşük yaptım aniden o yüzden hep stresle yaşıyorum
Bende yarin arayacam doktoru büyük ihtimal progesteron verecek yarini bekliyorum bellimde agri var bacaklarimda ağrıyor
bende uzaniyorum ayağım altinada yastik koydum inşallah allahin izni ile birsey olmaz bende özel hastane gidiyorumİnşallah sorunsuz bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza Canım ya Arayalım bakalım ne dicek dr lar ben hep uzanıyorum Öğlenden beri pek kalkmadım yerimden