- 27 Kasım 2016
- 186
- 106
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanaman çok mu fazla canım ya hemen düşük demişsin dur bakalım bi doktor görsün belki değildir2 3 gundur suren kasiklarimdaki agrilar vardi ve kanamam basladi. Simdi doktordayim. Muhtemelen dusuyor
Aynen bende de varBir sorum arada kalmış ama bu belirtiler bende şuan hamilelikten sonraki 2. Adet dönemime yaklaşırken şugünlerde arttı normaldir heralde sivilce bile çıktı. Sadece bel ağrım yok ama kasık batmaları gaz problemi sanki adet dönemimdeki gibi çok benziyor.
çok üZüldm. Aynı şeyi yaşadım çok zor. Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin.Parca parca gelmeye basladi kizlar. Kismet degilmis. Allah sizin çocuklarıniza uzun omur versin. Dusuk yapma sürecim basladi. Insallah kurtaja gerek kalmadan biter bu durum
Aynen bende biran önce görmek istiorum yaa benim degerim yüksek ama Dr m alttan muane etmek istemiorum diyince bu haftaya kaldı galiba duyduğuma göre kese 4000 5000 değerlerde karından gorunuomus bende cuma gittim görünmedi ptesi değerime baktirdim 8243 çıktı artık görünür herhalde die dusunuorum
BEN birşey sorucam 5 hafta 4 günlüğüm kese göründü bir problem yok ama internetten araştırıyorum 5 haftalık ultrason görüntülerine nokta kadarda olsa kese içinde bir görüntü var ben de bişey yokl
Canımmm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur bu zor durumu en kısa zamanda atlanmam dileğiyle doktor neyin neden oldugunu söyledi mi çünkü benim de çok ağrım varParca parca gelmeye basladi kizlar. Kismet degilmis. Allah sizin çocuklarıniza uzun omur versin. Dusuk yapma sürecim basladi. Insallah kurtaja gerek kalmadan biter bu durum
Baya kanamam geldi. Zaten ruyamda gormustum. Igne yaptilar simdi. Ultrasonda kesem yerinde ancak kanamanin miktarı yuzunden ve troid sıkıntım dusugu tetikleyecek sanirim. Allah hayirlisini versin. Eger cocukta ya da bende buyuk problem olacaksa simdiden gitsin
dr bana da 10 gün ilişki yasak dedi benimde çok azakıntım var eğere kanaman fazlaysa bi dr gitHiçbir şey yok derken az önce biraz kan geldi, normal mi? Evde yalnızım, ne yapacağımı bilmiyorum.
dr bana da 10 gün ilişki yasak dedi benimde çok azakıntım var eğere kanaman fazlaysa bi dr git