Ağustos 2017 anne adayları

Son adet tarihine göre hesaplıyorz haftamızı ama herkesin döllenme zmanı farklıdır. O yüzden kiminin görünüo kimimin görünmüyo. Hakkımızda hayırlısıı herkes pıtt pıtt o sesleri duyar inşallahhh

Ben pazartesi gittim 5+3te karnımdan gözüktü herkeste farklı oluyo demekki normal bence kötü düşünme
Benim daha 5 haftaya yeni girdiğimde gittim acaba ondan mi Dr m da olumsuz bişe demedi gölge gibi falan dedi beta değerime tekrardan baktirmadi ama insan çok tedirgin oluo endiselenmeden duramio ki :KK43:

Selamlar kızlar bende çok şükür 5 haftalık oldum sat 1 kasım ve 29 kasım doğum günümde evde test yaptım hamile olduğumu öğrendim :anneadayı: bugünde kan sonucumu aldım Bhcg 447 çıktı dr a haftaya gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için bu hafta erken mi olur sizce ?

BEN birşey sorucam 5 hafta 4 günlüğüm kese göründü bir problem yok ama internetten araştırıyorum 5 haftalık ultrason görüntülerine nokta kadarda olsa kese içinde bir görüntü var ben de bişey yokl

Merhabalar Allah hepimize sağlıcakla bebeğinizi kucağımıza almayı nasip etsin bende yeni hamileyim Dr hesabına göre 4 hafta adet tarihinden baz alıyorlar ya ama ben ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlamadan öncesi ve sonrası korundum kasım 18 ve 19 unda birliktelik oldu regl 2 gün geçti ve beta HCG 140 çıktı sizce ben nekadarlık hamileyim kafamda deli sorular ya:kızgın:

Merhabalar, ben de 5 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihi 08.08 görünüyor. Dün doktora gittim belki görünmeyebilir ultrasonda dedi ama benimkisi siyah nokta halinde göründü. Ultrason öncesi tam tuvalete gidecekken doktor tuvalete gitmememi söyledi, ultrasona girdiğimde bildiğiniz sıkışmıştım, bu sayede ultrasonda daha rahat göründüğünü söyledi.

Merhabalar Allah hepimize sağlıcakla bebeğinizi kucağımıza almayı nasip etsin bende yeni hamileyim Dr hesabına göre 4 hafta adet tarihinden baz alıyorlar ya ama ben ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlamadan öncesi ve sonrası korundum kasım 18 ve 19 unda birliktelik oldu regl 2 gün geçti ve beta HCG 140 çıktı sizce ben nekadarlık hamileyim kafamda deli sorular ya:kızgın:
Ben ilk kan verdiğimde geçen hafta cuma 150ydi. dün kan verdim 1663 olmş ama kese görünmedi. yarın bida gidicem. inan benimde kafam karışık. bu hafta olayını hesaplayamıyoruz :)

Ben ilk kan verdiğimde geçen hafta cuma 150ydi. dün kan verdim 1663 olmş ama kese görünmedi. yarın bida gidicem. inan benimde kafam karışık. bu hafta olayını hesaplayamıyoruz :)
Benimki net ama canım Dr anlatamıyorum işde:dua:aslında adet tarihini sorduklarında ovulasyon gününümü söylesem tarih olarak ozamanda daha son adet tarihin gelmemiş diyecekler offffff offffff hamile kalana kadar bir dert kaldıktan sonra ayrı bir dert..:KK48:

Merhabalar.. :) benim son bat 7 kasim adetten 2 gün önce bhcg 13.81 cikti bugun de idrar testi yaptim pozitif . cumartesi tekrar kontrole gitcem inşaAllah

Arkadaşlar iyi akşamlar ya dün sordum ama kimse cvp vermemiş ultrason görüntüleriniz de kese içinde başka herhangi bir kese gördünüz mü yolk kesesi deniliyor 5 hafta olanlar için sorum geçerli

5. Haftamda kesem gorundu icinde bisi gorunmedi. Diger yumurtaligimda 2.5cmlik bir kist varmis ama yumurtaligin atigi dendi

Arkadaşlar iyi akşamlar ya dün sordum ama kimse cvp vermemiş ultrason görüntüleriniz de kese içinde başka herhangi bir kese gördünüz mü yolk kesesi deniliyor 5 hafta olanlar için sorum geçerli
Merhaba, bu süreç herkeste farklılık gösteriyor. Bence endişelenme. 5.haftada keseyi bile göremeyenler oluyor.

Merhaba, benim de ovülasyon tarihim 22 kasım ama söylememe rağmen SAT'a göre hesapladı doktorum. Beta HCG değerine göre hesaplayabilirsin bence.

Benim de ilk kontrolümde 4+6 iken sadece kese göründü ertesi gün kanama sonrası panik olunca tekrar baktırdığımda kesenin içinde yolk kesesini de gördük. Ama benim de aklıma şu takıldı kanama pazar akşamı olduğu için ben bi hastanenin ultrasonunda muayene oldum gördük ama ertesi gün yani pazt günü ne olur olmaz diye tekrar kendi doktoruma gittik ultrasonda yine göremedim içindeki yolk kesesini anlamadım neden :/

Merhaba, bu süreç herkeste farklılık gösteriyor. Bence endişelenme. 5.haftada keseyi bile göremeyenler oluyor.
İçimi rahatlattın teşekkür ederim panik yapıp duruyorum düşünüp duruyorum salı günü kontrol var bakalım ne göreceğiz tekrar teşekkür ederim

Benim de ilk kontrolümde 4+6 iken sadece kese göründü ertesi gün kanama sonrası panik olunca tekrar baktırdığımda kesenin içinde yolk kesesini de gördük. Ama benim de aklıma şu takıldı kanama pazar akşamı olduğu için ben bi hastanenin ultrasonunda muayene oldum gördük ama ertesi gün yani pazt günü ne olur olmaz diye tekrar kendi doktoruma gittik ultrasonda yine göremedim içindeki yolk kesesini anlamadım neden :/
Sorabildin mi doktora gerçi sorsan kafan niye karışsın bende ki de soru işte acaba makinaların hassaslık derecesi fln mı var

Sorabildin mi doktora gerçi sorsan kafan niye karışsın bende ki de soru işte acaba makinaların hassaslık derecesi fln mı var
Ya açıkçası aklıma geldi sormak ama nebiliyim zaten çok pinpirikliymiş gibi davranınca soramadım :) herşey yolunda bak burda falan diyince uzatmadım. Ben bu hafta sonu başka bir hastaneye gider gene karından baktırırım merakımı gidermek istiyorum. Kendi doktorumda randevum taaa 17 sinde çünkü

X