Hayırlı haberlerini bekliyoruzİçimi rahatlattın teşekkür ederim panik yapıp duruyorum düşünüp duruyorum salı günü kontrol var bakalım ne göreceğiz tekrar teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzİçimi rahatlattın teşekkür ederim panik yapıp duruyorum düşünüp duruyorum salı günü kontrol var bakalım ne göreceğiz tekrar teşekkür ederim
Kizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler
merhaba kızlar benimde bat 7 kasım beta hcg66 çıktı alt ultrasonla baktığında nokta gibi bişey var muhtemelen kese yinede emin olamayız dedi. dr 10 gün sonraya randevu verdi keseye bakmak için kanaman yoksa bi problem olmaz dedi sizce 10 gün sonrası geç mi
Merhaba canım bende 3 Aralık da 4 haftalık hamile olduğu öğrendim göğüslerde gerginlik sızlama oluyor karnıma da hafif hafif ağrı giriyor. Hamile olduğumu öğrenmesem regl olacağımı düşünürdüm.Kizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler
Adet sancılarından farklı olarak göğüs ucu hassasiyeti ile koltuk altı ağrım vardı bir de komikgelecek ama kirpiklerim kıvrılıp tel tel oldu Şu anda kaşık ağrılarım var benimKizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler
Benim beta değeri düşük olunca biraz kafan karışmıştı ama bekliyoruz artık randevu inş sıkıntısız olur. Şen'inde belinde ve kaşıkların da ağrı oluyor muBana da 10 gün sonra gel, kanaman olursa hemen gel dedi. Geç değil bence, ultrasonda görülebilecek boyuta gelmesini bekliyorlar.
Kizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler
Benim beta değeri düşük olunca biraz kafan karışmıştı ama bekliyoruz artık randevu inş sıkıntısız olur. Şen'inde belinde ve kaşıkların da ağrı oluyor mu
canım dün akşam inanılmaz derecede bel ağrım vardı ayağa kalkamıyordum sabahta vardı 2saattir geçtiKizlar ara ara bel agriniz oluyo mu peki
Benim yumurtlama tarihimden bugüne akıntım var. ( test öncesi bu yüzden bekliyordum pozitif sonucu ) bunun dışında uyku ve ara ara çarpıntım var.Kizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler