Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittim canım çok şükür keseyi gördüm rahmim kalp şeklinde perde var çok riskli durumdayımSaol canım sen ne yaptım gidebildin mi doktora
Benim de tahmini doğum tarihi 7 agustos ama dunku bhcg değerim 282 çıktı. Senin kaçtı acabaSelamlar.
Allah kismet ederse ağustos annelerinden biri de ben olacağım. Bugun keseyi gorduk ama beta hcg degerim yuksek gidiyor. Cogul gebelik durumu olan var mi benim gibi
Öncelikle keseceğin hayırlı olsun canım da diğer olayın bir çözümü Yokmuymuşgittim canım çok şükür keseyi gördüm rahmim kalp şeklinde perde var çok riskli durumdayım
teşekkürler canım 12.haftada dikiş atabiliriz dedi ama kesin çözüm olur mu belli değil çok üzgünümÖncelikle keseceğin hayırlı olsun canım da diğer olayın bir çözümü Yokmuymuş
Slm. Bnde bgn gittim kese görünmedi. 5+4 deyim. Cuma değerim 105 di bgn bida kan verdim 1663. Şu keseyi bi görseydk. Sıkıntı yapıyo ya inş bi problem yokturİyi akşamlar kızlar.. keseniz kaçıncı haftada görüldü.. ben 5 haftaya gittiğimde keseyi göremedi Dr m normal mi sizce bu persembe günü gidecem inş
Aynen bende biran önce görmek istiorum yaa benim degerim yüksek ama Dr m alttan muane etmek istemiorum diyince bu haftaya kaldı galiba duyduğuma göre kese 4000 5000 değerlerde karından gorunuomus bende cuma gittim görünmedi ptesi değerime baktirdim 8243 çıktı artık görünür herhalde die dusunuorumSlm. Bnde bgn gittim kese görünmedi. 5+4 deyim. Cuma değerim 105 di bgn bida kan verdim 1663. Şu keseyi bi görseydk. Sıkıntı yapıyo ya inş bi problem yoktur
Alltan mi bakıldı cnm keseye ? aynen cnm arada oluo normal mis ama ole dio drlarBenim 1089dayken kese gorundu kizlar. Karnimin sol tarafinda ara ara ağrım oluyor ve bicak saplanir gibi. Sizde de boyle sorun var mi
Evet öyle diyolar. Benim dr da bi tahlil yaptır olmadı alttan bakarız dedi. Bende perşembe tekrar gideceğim. Snin görünür artk cnmAynen bende biran önce görmek istiorum yaa benim degerim yüksek ama Dr m alttan muane etmek istemiorum diyince bu haftaya kaldı galiba duyduğuma göre kese 4000 5000 değerlerde karından gorunuomus bende cuma gittim görünmedi ptesi değerime baktirdim 8243 çıktı artık görünür herhalde die dusunuorum
Bende perşembe gidecem inş gusel haberlerle döneriz cnmEvet öyle diyolar. Benim dr da bi tahlil yaptır olmadı alttan bakarız dedi. Bende perşembe tekrar gideceğim. Snin görünür artk cnm
İnş cnmm yaaBende perşembe gidecem inş gusel haberlerle döneriz cnm
Anladım cnm :) bebisin hayırlı olsun1aralikta gebeligim tespit edildi ogun alttan baktilar kese gorunmedi. 3 aralikta karindan ultrasonda kese gorundu.
Alttan bakmak sıkıntı verebiliyomuş bebek için böle bişey varmı ya tedirgin oldum1aralikta gebeligim tespit edildi ogun alttan baktilar kese gorunmedi. 3 aralikta karindan ultrasonda kese gorundu.
Ben pazartesi gittim 5+3te karnımdan gözüktü herkeste farklı oluyo demekki normal bence kötü düşünmeİyi akşamlar kızlar.. keseniz kaçıncı haftada görüldü.. ben 5 haftaya gittiğimde keseyi göremedi Dr m normal mi sizce bu persembe günü gidecem inş