Ağustos 2017 anne adayları

Ben kullandim ama 6. haftamxan beri kullaniorum benimde 12. haftam dun kontrole gittigimde imom bitine kadar kullan dedi bu arada 10 tane falan kaldi.elevit ve decavit diye 2 tane vitamin verdi bu haftadan sonra bunlari kullanicaksin dedi.
Mide bulantısı yaptı mı acaba sizde? Dr biraz daha bekleyelim öyle vereyim dedi. Midem hassas ancak kusmam olmadı şükür.

Bende pazartesi günü 12. Hafta testini yaptircam cinsiyeti bu haftalarda Blli olan var mi

Bende pazartesi günü 12. Hafta testini yaptircam cinsiyeti bu haftalarda Blli olan var mi
Canım, benim 1. çocuğumun cinsiyetini 12.haftada söyledi doktor ultrasonda erkek olduğu için hemen görmüştü bende inanamamıştım hemen söyleyince şimdide 2. hamileliğim 11.haftayı bitiricem dr. 13 haftada çağırdı belki belli olur cinsiyeti hayırlısı allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar size bi sorum olacak yardm ediniz. 11+2 günlük hamileym ama kahveye dönük akıntm var geçmişdi bugm yine başladı kokulu vagi hex fitil kullandm. Üşütmekle alakalı olablrmi biraz üşüttüm bugn ayaklarımı

arkdaşlar herkese slmlar ve sağlıklı gunler daha onceki ultrasonlarda da bebeimiz he iki hafta onde oldugunu soylemişti doktor bugun 9 hafta 3 gn olmasına ragmen doktor 10 hafta 6 gunluk 3,9 cm dedi ve burun kemigi gozu bariz belli bildiiniz bebek grnts vardı , el ve ayakları oynatırken gorduk ultrasyonda oldukca haftasına ragmen buyuk gozukuyor dedi eminmisiniz son adet tarihinden dedi bende çok eminim sorun mu bu dedim yok dedi ama aklıma takıldı baska yasayan var mı 2,5 hafta sonra gel ikili test yaplaım dedi ama şuan ki gordugum burun kemigi ve boyun kalınlıgı normal ve buyuk ihtimalle ikili test temiz çıkıcak dedi ben mi çok ehvamlıyım acaba benımle aynı durumu yasayan var mı

Bugün yaptırdım ikili tarama testini ogrenemdm malesef :) ultrasonda bişey çıkmadı kan verdim onuda 1 hafta sonra ogrencem inşallah sagliklidr

arkdaşlar herkese slmlar ve sağlıklı gunler daha onceki ultrasonlarda da bebeimiz he iki hafta onde oldugunu soylemişti doktor bugun 9 hafta 3 gn olmasına ragmen doktor 10 hafta 6 gunluk 3,9 cm dedi ve burun kemigi gozu bariz belli bildiiniz bebek grnts vardı , el ve ayakları oynatırken gorduk ultrasyonda oldukca haftasına ragmen buyuk gozukuyor dedi eminmisiniz son adet tarihinden dedi bende çok eminim sorun mu bu dedim yok dedi ama aklıma takıldı baska yasayan var mı 2,5 hafta sonra gel ikili test yaplaım dedi ama şuan ki gordugum burun kemigi ve boyun kalınlıgı normal ve buyuk ihtimalle ikili test temiz çıkıcak dedi ben mi çok ehvamlıyım acaba benımle aynı durumu yasayan var mı
Canım telaşlanma böyle şeyler olabiliyor. Regl tarıhınden sapabiliyor bazen. Geç döllenme gibi düşün.

Canım telaşlanma böyle şeyler olabiliyor. Regl tarıhınden sapabiliyor bazen. Geç döllenme gibi düşün.
hayırlısı bakalım artık bekliyoruz :) yeni yeni seyleri sorun yapıyoruz artık test yatırdık d vitaminin 19 çıktı 30 ila 80 arasında olması gerekirken doktorumuz yeni bir ilaç verdi umarum suana kadar ki eksik d vitamini sorun olmaz :KK43:

Kizlar bende 3 gündür gecmeyen bi bas agrisi var benim.gibi olan var mi:KK43:(((

Canım tansiyonunu bir ölç istersen yüksekse limonlu su içersin. Patatesi yuvarlak olarak dilimleyip yemeni ile beraber başına sarabilirsin. Benim başıma geldi ama benimki tansiyondandı, ara ara ölçüp yazdım değerleri doktorum tansiyon ilacı başladı

Canım tansiyonunu bir ölç istersen yüksekse limonlu su içersin. Patatesi yuvarlak olarak dilimleyip yemeni ile beraber başına sarabilirsin. Benim başıma geldi ama benimki tansiyondandı, ara ara ölçüp yazdım değerleri doktorum tansiyon ilacı başladı
Dun kaynanamin tansiyon aleti vardı yarim saat arayla 4 kere olctuk gayet normal cikio. neden kaynaklandigini bilmiorum bugun 3. gun cok frna artik diktora gitcem

Kizlar bende 3 gündür gecmeyen bi bas agrisi var benim.gibi olan var mi:KK43:(((

Benimde ciddi sekilde bas ağrısı oluyor hatta doktorumada sordum genelde bas ağrısı olmaz dedi ama maalesef bende oluyor parol kullanabilirsin dedi

X