Ağustos 2017 anne adayları

Merhaba kizlar ben bebegimi kaybettim siradan kontrole gittim 8+5 de kalbi durmus. Hic bir belirti hic birseyim yoktu. Sok oldum.Kurtaj oldum cok agladim. Rabbim sizlere saglikla kucaginiza almayi nasp etsin.

Merhaba kizlar ben bebegimi kaybettim siradan kontrole gittim 8+5 de kalbi durmus. Hic bir belirti hic birseyim yoktu. Sok oldum.Kurtaj oldum cok agladim. Rabbim sizlere saglikla kucaginiza almayi nasp etsin.
Çok üzüldüm hiç belirti olmuyormuş bu durumlarda Rabbim sana sağlık versin yine denersiniz

Çok geçmiş olsun cnmkendini uzmemeye çalış..çok zor biliyorum bende yaşadım..Allah yakın zamanda sağlıklı bebis nasip etsin..ilki senin gibi olmuştu çok Uzulmustum..3 ay sonra hamile kaldım şimdi 18 aylik kızım var..ve yine hamileyim

Çok geçmiş olsun cnmkendini uzmemeye çalış..çok zor biliyorum bende yaşadım..Allah yakın zamanda sağlıklı bebis nasip etsin..ilki senin gibi olmuştu çok Uzulmustum..3 ay sonra hamile kaldım şimdi 18 aylik kızım var..ve yine hamileyim
İnsallah Rabbim tekrar saglikli nasip eder. Sagolun

İnsallah Rabbim tekrar saglikli nasip eder. Sagolun
Canım çok geçmiş olsun benimde başıma geldi 6 ay önce bebek gelişememişti kalbi durmuştu insan çok üzülüyor ama hayırlısı her zaman, benimde şimdi tekrar gebelik var iyi gidiyor çok şükür, hiç üzülme biraz zaman sonra yeniden denersiniz sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişinize

Canım çok geçmiş olsun benimde başıma geldi 6 ay önce bebek gelişememişti kalbi durmuştu insan çok üzülüyor ama hayırlısı her zaman, benimde şimdi tekrar gebelik var iyi gidiyor çok şükür, hiç üzülme biraz zaman sonra yeniden denersiniz sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişinize
İnsallah canm doktor uc ay sonra tekrar deneyin dedi. Ama korkuyorum yine duserse diye cok uzuldum cok agliyorumm

Canım geçmiş olsun adına çok üzüldüm aynı şeyi ben de yaşadım inan şu an gözlerim doldu ..
Ama şimdi yine hamileyim allahın izniyle sen de en yakın zamanda yeniden aynı heyecanı yaşar sağ salim kucağına alırsın inşallah

Canım geçmiş olsun adına çok üzüldüm aynı şeyi ben de yaşadım inan şu an gözlerim doldu ..
Ama şimdi yine hamileyim allahın izniyle sen de en yakın zamanda yeniden aynı heyecanı yaşar sağ salim kucağına alırsın inşallah
Suan tek dusundugum acaba bir sonraki hamileligim olursa ondada mi boyle olcak. Rabbim kimseye yasatmasin.

Canım cok geçmiş olsun. Moralini bozma sakın moral çok önemli. Allah en kısa zamanda aynı heyecanı yaşatsın sana inşallah. Saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Canim malesef ki bunye meselesi bu ve cogu hamile bayan da yasiyor bunu, ben de inanir misin 6.haftamdan 11. Haftamun sonuna kadar surekli sadece uyudugum anlar haric bulanti cektim hele 10.haftalarda tavan yapti kusmalarim artti, 12 ye ne zaman girdim o zaman kusma kesildi bulantilarda yok denecek kadar az resmen gun sayiyordum bu gunleri gorebilmek icin, bulanti yuzunden cocuga bile sevinememistim dogru duzgun, ama gececek canim sabir, herseyin bi bedeli var malesef guzel seyler icin bunlara katlanmamiz lazim :) cozume gelirsek caresi yok gibi bisey bunun benim kullanmadigim bulanti ilaci kalmadi hastanede calisiyorum serum bile taktiriyordum farkettim ki o bile nafile o andan itibaren bulantilari kabullenip bos yere ilac almayi da biraktim, zamani gelince azaldi kendiliginden
Mrb cinsiyetinizi öğrenebildiniz mi acaba hemen hemen aynıyız

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta kalp atışları için doktora gittim herşey çok güzel dedi sorun yok ölçümlerde bebek 9 haftalık görülüyor dedi ama benim 7 haftamdı bunun nedeni ne olabilir acaba normal mi deil mi heycandan doktoruma soramadım byle bir durumla karşılaşan var mı yada yaşayan

Mrb cinsiyetinizi öğrenebildiniz mi acaba hemen hemen aynıyız
Evet canim %80 kiz dedi hocam :) Ama ben hastanede calisiyorum calistigim hastanedeki bir hekim bakalim dedi bakti, ama takipli gittigm doktor 16yi bekliyor soylemek icin genelde :)

Kizlar bn 10 haftalik hamileyim coraspin kullaniyorum ayrica idrar yolu iltihabim var ara ara sutlu kahve renginde akintim oluyor ayni durumu yasayan var mi

Merhabalar hepinizin bebeği hayırlısiyla kucağınıza gelir inşallah. Burada sizlere ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Eğer ilk bebeğinizse; doğumdan sonra bebeğinizi kuvvetsiz olup ememeyebilir , gogus ucunuz henüz cikmamissa bende olduğu gibi yine ememez... Malum ilk süt kolostrum coook önemli... Bu sütten yavrunuzun faydalanması için manüel veya elektrikli pompa alın derim...
Şimdiki aklim olsa elektrikli pompayi doğum cantama koyacak sekilde erken alırdim... El pompası kullandım ama cokyorucuydu elektrikli daha iyi geldi..
Bi de ilk günlerde yok sutum gelmedi yok bebek emmiyor böyle bisey yok. Süt de gelecek bebek de emecek. Ben iki ay gogus ucunuz olmasa da emzirecgim dedim kan ter içinde kala kala cabaladik oglusumla....
Neyse tavsiyemm pompa alınız...
Sağlıkla hayırlısiyla bebeklerinizi dünyaya getirin inşallah...
Normal doğumu destekliyoruz, ben dogurduysam siz de dogurursunuz.
HER SEY COOOK GUZEL OLACAK,"İ Yİ Kİ DOGURMUSUM SENİ BEBEGİM" DİYECEKSİNİZ

Merhabalar hepinizin bebeği hayırlısiyla kucağınıza gelir inşallah. Burada sizlere ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Eğer ilk bebeğinizse; doğumdan sonra bebeğinizi kuvvetsiz olup ememeyebilir , gogus ucunuz henüz cikmamissa bende olduğu gibi yine ememez... Malum ilk süt kolostrum coook önemli... Bu sütten yavrunuzun faydalanması için manüel veya elektrikli pompa alın derim...
Şimdiki aklim olsa elektrikli pompayi doğum cantama koyacak sekilde erken alırdim... El pompası kullandım ama cokyorucuydu elektrikli daha iyi geldi..
Bi de ilk günlerde yok sutum gelmedi yok bebek emmiyor böyle bisey yok. Süt de gelecek bebek de emecek. Ben iki ay gogus ucunuz olmasa da emzirecgim dedim kan ter içinde kala kala cabaladik oglusumla....
Neyse tavsiyemm pompa alınız...
Sağlıkla hayırlısiyla bebeklerinizi dünyaya getirin inşallah...
Normal doğumu destekliyoruz, ben dogurduysam siz de dogurursunuz.
HER SEY COOOK GUZEL OLACAK,"İ Yİ Kİ DOGURMUSUM SENİ BEBEGİM" DİYECEKSİNİZ
canım çok doğru benimde ilk bebeğimde elektrikli pompayla çok rahatladım hemen geldi sütüm bebeğimide rahat besleyebilmiştim

Hayır geçen hafta gittiğimde henüz belli olmaz dedi doktorum haftaya gidicem inşallah sizin belli oldu mu?

bende geçtiğimiz cts gittim vajinal ultrasonla baya baya pipi ve yumurtaları gördük :) bu hafta bidaha bi şansınızı deneyin:KK200::anneadayı:

12haftalık oldu cinsiyeti belli değil ama dr erkek olabilir dedi. Yine de 16. Haftayı beklemek lazımmış. Ultrasondan sonra bende acayip halsizlik oluyor acaba bu durumu tek ben mi yaşıyorum? Bir sonraki dr gidişimde multi vitamin başlayacakmış. İ mom diye bir vitamin görüyorum eczanelerde. Kullanan var mı?

12haftalık oldu cinsiyeti belli değil ama dr erkek olabilir dedi. Yine de 16. Haftayı beklemek lazımmış. Ultrasondan sonra bende acayip halsizlik oluyor acaba bu durumu tek ben mi yaşıyorum? Bir sonraki dr gidişimde multi vitamin başlayacakmış. İ mom diye bir vitamin görüyorum eczanelerde. Kullanan var mı?
Ben kullandim ama 6. haftamxan beri kullaniorum benimde 12. haftam dun kontrole gittigimde imom bitine kadar kullan dedi bu arada 10 tane falan kaldi.elevit ve decavit diye 2 tane vitamin verdi bu haftadan sonra bunlari kullanicaksin dedi.

X