Ağustos 2017 anne adayları

Merhaba arkadaşlar ben daha çok yeniyim 4+2 günlük. Bir oğlum var 7 yaşında Ankara dayım. Yaşım 35 hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Anne olmak isteyen arkadaşlarda en kısa sürede nasip olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben daha çok yeniyim 4+2 günlük. Bir oğlum var 7 yaşında Ankara dayım. Yaşım 35 hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Anne olmak isteyen arkadaşlarda en kısa sürede nasip olsun inşallah.
Insallah saglicakla kucaklarimizi aliriz canim

Merhaba Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz Allah Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
bende doktora gittim gördük bebişi herşey yolunda çok şükür. Bulantılarım çok fazla ama bebiş iyi olsun geçicek bulantılarda inşallah

Merhaba Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz Allah Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
bende doktora gittim gördük bebişi herşey yolunda çok şükür. Bulantılarım çok fazla ama bebiş iyi olsun geçicek bulantılarda inşallah
Kac haftalik bebis

Merhaba canım İmperial de Onur Dündar doktorum. Ama doğumu medikalpark yıldızlı gülsen hanımda yapmayı planlıyorum çünkü imperial in oda problemi oluyo sürekli . Sizin doktor kim

Merhaba agustos anneleri ben bugun 10. haftamdayim 2 3 gundur surekli sol kasigimda bi agri var. sizlerde boyle bi agri yasio musunuz. korkudan surekli tuvalete gidiorum bisey mi var diyeo_O bir de grip oldum atlatamiyorum önerilerinizi bekliyorum :KK1:
Merhaba canm bu agrilarin normal oldugunu okuyorm suan. Kaygilancak bir durum yokmus.

Sürekli devam eden mide bulantısının çözümünü bulan varsa paylaşabilir mi? Doktor dramamine verdi ama bi işe yaramıyo malesef

Sürekli devam eden mide bulantısının çözümünü bulan varsa paylaşabilir mi? Doktor dramamine verdi ama bi işe yaramıyo malesef
Canim malesef ki bunye meselesi bu ve cogu hamile bayan da yasiyor bunu, ben de inanir misin 6.haftamdan 11. Haftamun sonuna kadar surekli sadece uyudugum anlar haric bulanti cektim hele 10.haftalarda tavan yapti kusmalarim artti, 12 ye ne zaman girdim o zaman kusma kesildi bulantilarda yok denecek kadar az resmen gun sayiyordum bu gunleri gorebilmek icin, bulanti yuzunden cocuga bile sevinememistim dogru duzgun, ama gececek canim sabir, herseyin bi bedeli var malesef guzel seyler icin bunlara katlanmamiz lazim :) cozume gelirsek caresi yok gibi bisey bunun benim kullanmadigim bulanti ilaci kalmadi hastanede calisiyorum serum bile taktiriyordum farkettim ki o bile nafile o andan itibaren bulantilari kabullenip bos yere ilac almayi da biraktim, zamani gelince azaldi kendiliginden

Canım zofer diye bir ilaç varmış kanser tedavisi gören hastaların bulantılarının giderilmesinde kullanılıyormuş, bir doktoruna sor arkadaşın biri kullanmış etkisini görmüş.

Ben 10. Haftaya geldim. Üşütme haricinde kusmam olmadı şükür. Ama koku hassasiyetim arttı. Yumuşatıcı kokusundan rahatsız oluyorum. Kokmayan yumuşatıcı var mı bildiğiniz ?

Ben bugün devlet hastanesine gittim ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı 11+3 diye hesaplamıştım 12 haftalık oldugunu söyledi ultraSon sonucunda doktor bey açıkçası zaten sat ı bilmiyordum çünkü hep düzensizdir ama kendi doktorumun verdiği bilgilerden yola çıkıyorduk . Gelecek hafta kendi doktorumda randevum var o zaman cinsiyeti söyler galiba gerçi ne önemi var daha alışveriş için bile erken biraz daha meraklanabiliriz

X