Ağustos 2017 anne adayları

Aminn kızlar inşallah ama dr konuşmaları pek umutlu değildi :olamaz:anladım 6+3 olduk bizde bugün kalp atışı falan duyulmadı henüz bilemiyorum Rabbim onu bana bağışlasın çok kötü psikolojim resmen çöktüm sabahtan beri düşünmekten :KK1: sancımda var hep yatıyorum
Bol bol dinlen moralini bozmamaya calis inşallah herşey yoluna girer birdaha randevunden iyi haberlerle gelirsin

Az önce hastaneden geldim Canım maaleaef kaybettim bebeğimi o da düştü beni bıraktı hiç iyi değilimm:KK42::KK42:
Cok üzüldüm bende 2ay önce kaybettim bebegimi seni cok iyi anlıyorum allah sabir versin inşallah tez zaman da tekrar hamile kalip kucagina alirsin

Herkese merhaba eski şifremi hatırlayamadığım için bunu açtım..

Sat 13 ekim süpriz yumurta
3. cocuğum olucak kısmetse

Cok üzüldüm bende 2ay önce kaybettim bebegimi seni cok iyi anlıyorum allah sabir versin inşallah tez zaman da tekrar hamile kalip kucagina alirsin

Aminn inşallah Rabbim sanada sağ salim kucağına aldırsın ama bu sefer araştırılcak çünkü 5 ay öncede 9 haftalık düşük olmuştu bu 2. Dr mutlaka testleri yaptır bu süreçte gebe kalma dedi :KK43:

Aminn inşallah Rabbim sanada sağ salim kucağına aldırsın ama bu sefer araştırılcak çünkü 5 ay öncede 9 haftalık düşük olmuştu bu 2. Dr mutlaka testleri yaptır bu süreçte gebe kalma dedi :KK43:
Cok uzuldum canm insallah Rabbim saglik ve sihhatle bebegini kucagina almayi nasip eder en yakin zamanda. Uzme kendini...

Gerekli butun testleri yaptir genetik testleride sonuca gore hamile kalirsin sonuçlar cikana kadar toparlanirsin ve bebeğine birdaha ki sefere kavusursun inşallah

Hayırlı günler rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olacağım biri pihtilasma diğeri kimyasal gebelik ile iki düşük yaptım şimdide bebeğim 5 gün geriden geliyor çok korkuyorum böyle bir durumu yaşayan varmi :KK43:(

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Sizi sürekli dışarıdan takip ederdim. İkinci tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür. Ben de ağustos-2017 annesi olacağım nasip olursa :)
Aynıymış olası doğum tarihi inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza kalp sesini falan duydunmu acaba ?

Az önce hastaneden geldim Canım maaleaef kaybettim bebeğimi o da düştü beni bıraktı hiç iyi değilimm:KK42::KK42:
Çok üzüldüm bacım Allah sana evlatların en hayırlısını nasip etsin inşallah ümidini kaybetme ne ümitsizler aldı bebeğini kucağına Allah büyük canım benim. Sabrın bol olsun

Benim de dün akşam kaşık ağrısı ve kahve lekelenme geldi. Annemdeydim kendi doktoruma gidemedim başka doktora gittim o da biraz suratsızdı daha da gerdi beni rahatlatacağına. Kese duruyor bebekte duruyor kalp atışını duyamadım hafif var ama biner değil deri kendi doktorum da duyamadı haftaya gel demişti dedim olabilir daha ufak deri. Yatıyorum şimdi korktum çok. Kaşık ağrım ara ara adet ağrısı ara ara gaz sancısı oluyor belime vuruyor. Kalp atışının duyulmaması normal mi ya 6 hafta 4 günlüğüm

Benim de dün akşam kaşık ağrısı ve kahve lekelenme geldi. Annemdeydim kendi doktoruma gidemedim başka doktora gittim o da biraz suratsızdı daha da gerdi beni rahatlatacağına. Kese duruyor bebekte duruyor kalp atışını duyamadım hafif var ama biner değil deri kendi doktorum da duyamadı haftaya gel demişti dedim olabilir daha ufak deri. Yatıyorum şimdi korktum çok. Kaşık ağrım ara ara adet ağrısı ara ara gaz sancısı oluyor belime vuruyor. Kalp atışının duyulmaması normal mi ya 6 hafta 4 günlüğüm
Sata göre 7+3 haftalık hamileyim ama 6+5 gibi duruyor beş gün geriden geliyor bende duymadım daha bir hafta sonra gel dedi doktorum canını sıkma benim arkadaşım 8 haftalıkken duydu

Sata göre 7+3 haftalık hamileyim ama 6+5 gibi duruyor beş gün geriden geliyor bende duymadım daha bir hafta sonra gel dedi doktorum canını sıkma benim arkadaşım 8 haftalıkken duydu

İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza aldırsın arkadaşlar. Benimde 2 gebeliğimde de kalp atışı duyamadık biri 9 hafta oldu 6+4 te kaldı diğeri zaten 6+3 te düşük oldu sebebi ne olabilir araştırılcak ama dün biyerde okudum boş gebelik pek tekrarlamazmış benim 2 Side boş gebelikti diye tahmin ediyorum :KK61:

Çok üzüldüm bacım Allah sana evlatların en hayırlısını nasip etsin inşallah ümidini kaybetme ne ümitsizler aldı bebeğini kucağına Allah büyük canım benim. Sabrın bol olsun

Amin Allah razı olsun cümlemize inşallah canımmm hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin vardır bir hayr bunda da Rabbim bizi daha büyük imtihanlardan sakınsın inşallah Zaman'ında hayırlı haberlerle müjdelesin :dua:

İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza aldırsın arkadaşlar. Benimde 2 gebeliğimde de kalp atışı duyamadık biri 9 hafta oldu 6+4 te kaldı diğeri zaten 6+3 te düşük oldu sebebi ne olabilir araştırılcak ama dün biyerde okudum boş gebelik pek tekrarlamazmış benim 2 Side boş gebelikti diye tahmin ediyorum :KK61:
Kan pihtilasmasi olabilir bi doktorunla görüşüp önlemini al bence benden kan pihtilasmasi çıktı iki yıl önce düşük yapmıştım sıkma canını diyeceğim ama insanın elinde değil biliyorum anne babaya göre 9 ay erken anne oluyor inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder :KK43:

Rabbim herkesin evladını korusun.. ülkemizde ne kötü şeyler oluyor yolda artık herkes endişeli yürüyor birbirinden korkuyor. Bir madur görsek yardım etmeye korkar olduk. Yavrularımız hayırlı evlatlar olsun inşallah. Merhametli vicdanlı Allah sevgisiyle dolu olsun.

Kan pihtilasmasi olabilir bi doktorunla görüşüp önlemini al bence benden kan pihtilasmasi çıktı iki yıl önce düşük yapmıştım sıkma canını diyeceğim ama insanın elinde değil biliyorum anne babaya göre 9 ay erken anne oluyor inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder :KK43:

Rabbim dermansız dert vermesin inşallah Allahtan gelene boynumuz kıldan ince şükürler olsun ki 1 evladım var demekki 2. Evladımız için doğru Zaman değilmiş tevekkül ediyoruz inanıyoruz hayırlısıyla tedavi ilaç çözümü neyse Rabbim doğrusunu buldursun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza :anne:

Iyi geceler bende sat 1 kasim tarihli gebeyim araniza katildim 6 bucuk yasinda bir oglum var inşallah saglikli hamilelik geciririz beraber

X