Mide bulantilari disinda iyi sizinNasil gidiyor kizlar hamilelik belirtileriniz neler bu haftalarda
Normal 6 hatta 7 . Haftadan sonra basliyo diye biliyorum.aslinda bunyeden bunyeye de degisen bir durummus
Kalp sesini falan duydunuz muMrb kızlar bende aslan annesi olcam inşallah 7 haftamız bitti 8 in içindeyiz ama son adetim normalde her ayın 1 inde olurdum hamile kalmadan önce 27 ekimde başladı sonra 17 kasımda tek ilişki hamiş kaldım son adet tarihimi soyleyince boyle 8 lerde oluyorum ama 17 kasıma göre daha minnoş değil mi
Tabiki duyduk ablası Rabbim dileyen herkese nasip eylesinKalp sesini falan duydunuz mu
kaçıncı haftada duydun acaba ikimiz aynı hafta hamile kalmışız ben 6+5 iken duymadımTabiki duyduk ablası Rabbim dileyen herkese nasip eylesin
Canım ben 13.12.2016 kontrolumde duydum yani 6+3 te karından ultrasonla dinlemiştik daha çok vajinal ultrasonda duyuyorlarmış küçük haftalarda sonraki kontrolun ne zaman canımkaçıncı haftada duydun acaba ikimiz aynı hafta hamile kalmışız ben 6+5 iken duymadım
Cnm kişisel ayarlar var profilde aşagı doğru secenwklerde cıkıyor hamilelik takvimi oraya muhtemel doğum tarihini ekle rakamlar arasında - olsun mesela bnmki 03-08-2017 gibiBende 6 haftalık anne adayiyim kızlar umarim hepimiz sorunsuz bir hamilelik yasariz
Gebelik takibini ekleyemiyorum imza bolumune ben nasil yaptiniz yardimci olabilirmisiniz
Gunaydin canim benim hep var sancim bazen cok nadir geciyor düşük tehlikem oldugu icin senin öyle bir riskin yoksa doktoruna bir danis derimGünaydın kizlar yaa sancısı olan var mi benim 6+6 sancim oluyor korkutuyor beni...
Heleki kanama tarzi akintin yoksa hic korkma canim ozaman ben ögrendigim gunden beri ayni durumdayimBenimde oluyor sanki adet olacakmisim her an kanama olacakmis gibiama arastirdigima gore rahim büyüdüğü için oluyomus bu agrilar.umarim kotu bisey deildir