Ağustos 2017 anne adayları

Mrb kızlar bende aslan annesi olcam inşallah 7 haftamız bitti 8 in içindeyiz ama son adetim normalde her ayın 1 inde olurdum hamile kalmadan önce 27 ekimde başladı sonra 17 kasımda tek ilişki hamiş kaldım son adet tarihimi soyleyince boyle 8 lerde oluyorum ama 17 kasıma göre daha minnoş değil mi

Kalp sesini falan duydunuz mu

Bu hafta ici dr gel dedi kalp atisi icin gecen hafta keseyi gormustuk cunku bir aksilik cikmazsa giderim cumaya kadar aserme falan varmi cinsiyet merak ediyormusunuz

Bende 6 haftalık anne adayiyim kızlar umarim hepimiz sorunsuz bir hamilelik yasariz
Gebelik takibini ekleyemiyorum imza bolumune ben nasil yaptiniz yardimci olabilirmisiniz

Slm kizlar yarin sat a gore5+1 olucam dr gitcem yarin bakalim ne diyecek kese gorunur heralde diye dusunuyorum
Bisey sorucam bide dis gebelik yada kimyasal gebelik varsa belli olurmu yarin acaba 2 ay once kalp durmasi yuzunden kurtaj olmustum cok korkuyorum bilgi verir misiniz?

kaçıncı haftada duydun acaba ikimiz aynı hafta hamile kalmışız ben 6+5 iken duymadım
Canım ben 13.12.2016 kontrolumde duydum yani 6+3 te karından ultrasonla dinlemiştik daha çok vajinal ultrasonda duyuyorlarmış küçük haftalarda sonraki kontrolun ne zaman canım

Bende 6 haftalık anne adayiyim kızlar umarim hepimiz sorunsuz bir hamilelik yasariz
Gebelik takibini ekleyemiyorum imza bolumune ben nasil yaptiniz yardimci olabilirmisiniz
Cnm kişisel ayarlar var profilde aşagı doğru secenwklerde cıkıyor hamilelik takvimi oraya muhtemel doğum tarihini ekle rakamlar arasında - olsun mesela bnmki 03-08-2017 gibi

Günaydın kizlar yaa sancısı olan var mi benim 6+6 sancim oluyor korkutuyor beni...

Benimde oluyor sanki adet olacakmisim her an kanama olacakmis gibi ama arastirdigima gore rahim büyüdüğü için oluyomus bu agrilar.umarim kotu bisey deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…