Evet canım bende de oldu geçti amaKizlar bugun 6 haftalik oldum gece kasik agrisi ile uyandim bi 5 dk siddetliydi sonra gecti simdi de ara ara sag kasigimda batma oluyor siz de var mi bu durum
bendede olmuştu çok şiddetli değildi ama hala ara ara batmalar oluyor sıkıntı yapmaKizlar bugun 6 haftalik oldum gece kasik agrisi ile uyandim bi 5 dk siddetliydi sonra gecti simdi de ara ara sag kasigimda batma oluyor siz de var mi bu durum
hemde nasıl ayva çok iyi geliyor istersen bi dene limon partokal tarzı asitli şeyler arttırıyorBulantınız var mı , benim ara ara oluyor kusmadım. Portakal suyu içince artıryor sanki
Bu değerlere göre dış gebelik olmaması Laz'ım, kalp atışına var zaten de kesede görünür inşallah canım merak etmeBen 5 haftalikken gittim ne kese gorundu ne de kalp atisi doktor dis geveleikten suphelendi ayin 8 inde 2009 du 10 unda 4112 cikti bu degere gore normal gebelik kucuk ama daha dedi cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı olmaz
Benimde son 4 kasim bugun 6+2 ve kalp atisi henuz duyulmadı iki hafta sonra gidecemGeçen Çarşamba gittim dr, 1,5 cm dedi. Sanırım kesenin boyu. Çünkü embriyo için daha var dedi. 5hafta 3 günlük demişti. Son regl 4 kasım ama ultrason a göre değerlendirmek gerekiyor galiba
Bulantim yok istahimda yok kasik ve bel agrisi var doktor normal diyorBulantınız var mı , benim ara ara oluyor kusmadım. Portakal suyu içince artıryor sanki
Valla bizimdeçok erken ama simdiden hazir kismetse kiz olursa Hira Esma erkek olursa Tuğra RaufHanımlar erken daha biliyorum ama merak ettim İsim düşündünüz mü hiç :)
Erken ama isimler hazir kiza ZEYNEP erkege AHMET EMİNHanımlar erken daha biliyorum ama merak ettim İsim düşündünüz mü hiç :)
Aynı sorun bende de var ve hiç bir şey yemek istemiyorumHanimlar bende 6+2 deyim inanlmaz mide bulantim. Ozellikle sabah ilk kalktigimda cok kotu oluyor.
Bende migde bulantisi yok ama istahimda hicbirsey yemek yemek su içmek istemiyorum cok sevdigim kahvedende sogudumAynı sorun bende de var ve hiç bir şey yemek istemiyorum(