Ağustos 2017 anne adayları

"Asmii, post: 49295201, member: 802970"]Ayy gözünaydin darısı bana pazartesi gittim ben 6+1 göründü ama kalp atışı duyamadim daha...[/QUOTE]
Hayirlisi cNm duyarsin haftaya inşallah senin kaçıncı cocuk olacak ilk mi

Selamun aleyküm anne adayları :halay: Ben de 4+2 haftalık hamileyim. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bir sorum vardı sizlere; önümüzdeki pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum kese görünür diye düşündüm. Sizce 5 haftalık görünür mü?
merhabalar bende 5 haftalık hamileyim benim 4. haftada gözüktü ama vajinadan bakıldı

Kizlar bende bugun sag kasiginda surekli batma hissi var cok ince ince sik sik gelip gidiyo yasayan varmi aranizda bilgi verirseniz sevinirim
merhabalar bende 5 haftalık hamileyim ilk haftalar daha çok oldu şuan azaldı sadece ağır bi şeyb kaldırınca oluyor.

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

"Asmii, post: 49295201, member: 802970"]Ayy gözünaydin darısı bana pazartesi gittim ben 6+1 göründü ama kalp atışı duyamadim daha...
Hayirlisi cNm duyarsin haftaya inşallah senin kaçıncı cocuk olacak ilk mi[/QUOTE]
Hı hı ilk çocuk

iki gun once bendede acik kahve akinti geldi belim ve bacaklarim ağrıyor doktoru aradim olabilir fazlalasmadikca sorun yok uzan dinlen bu kanamalar olabilir normal dedi bende 2ay once kaybettim bebegimi vitamin ve coraspirin kullaniyorum
Merhaba, neden vitamin ve coraspirin kullanıyorsun? Bir de hangi vitamini?

Merhaba, neden vitamin ve coraspirin kullanıyorsun? Bir de hangi vitamini?
2 ay önce kalp atislari durdu icin bebegimi aldilar bunda kalbi kuvvetlensin ve kan pihtilasmasi varsa onlensin diye coraspirini verdi b12 vitamini kullaniyorum bünyem zayif cok çabuk hasta oluyorum

günaydın kızlar 6+5 olduk bugün sabah hiçbişey yemeden kustum çok kötüydü ağzımda çok kötü tat var sürekli birşeyler yemezsem çok kötü hissediyorum iştahım hiç yok ama ağzıma bişey atmazsam hep kusacam:anne:

merhaba kızlar ben 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal utrasonla kese görünmedi aynı durumu yaşayan var mı normal mi bu

merhaba kızlar ben 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal utrasonla kese görünmedi aynı durumu yaşayan var mı normal mi bu
Gec döllenme olmus olabilir bende 5+2 gitmistim doktor goremeye biliriz ama önemli degil demisti benimki gorundu ne zaman çağırdı seni

Bana dua edermisiniz arkadaşlar :dua: Rabbim bu sefer sağ salim kucağıma aldırsın bebişimi sabah lekelenmeler çoğalınca dr mu aradım gel hemen dedi kesemiz güzel ama düşük tehliken var dedi progestan iğne vuruldum birde sabah akşam içicem hap olarak verdi pembemsi oldu şimdide kahve lekeler elimizden başka birşey gelmez düşmemesi için dua et Canım dedi çok Can'ım acıyo :KK1:

Bana dua edermisiniz arkadaşlar :dua: Rabbim bu sefer sağ salim kucağıma aldırsın bebişimi sabah lekelenmeler çoğalınca dr mu aradım gel hemen dedi kesemiz güzel ama düşük tehliken var dedi progestan iğne vuruldum birde sabah akşam içicem hap olarak verdi pembemsi oldu şimdide kahve lekeler elimizden başka birşey gelmez düşmemesi için dua et Canım dedi çok Can'ım acıyo :KK1:

Allahım yardımcın olsun. Bebeğine ve sana sağlık versin inşallah :dua:

cnm allah sana bagislasin bebegini uzan bol nol dinlen

Gec döllenme olmus olabilir bende 5+2 gitmistim doktor goremeye biliriz ama önemli degil demisti benimki gorundu ne zaman çağırdı seni
Birazdan gidicem kan vermiştim sonuç 650 çıkmış 10 gün önce 66 ydı baya endişelendim inş dış gebelik fln değildir ya

Merhaba bende ağustos ayında inşallah allahın izniyle bebeğimi kucağıma almayı bekleyenlerdenim.. 6+3 :) Rabbim Herkesin yavrusuna sağlık versin inşallah..

Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Dua edelim hep

Allahım yardımcın olsun. Bebeğine ve sana sağlık versin inşallah :dua:

cnm allah sana bagislasin bebegini uzan bol nol dinlen

Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Dua edelim hep

Aminn kızlar inşallah ama dr konuşmaları pek umutlu değildi :olamaz:anladım 6+3 olduk bizde bugün kalp atışı falan duyulmadı henüz bilemiyorum Rabbim onu bana bağışlasın çok kötü psikolojim resmen çöktüm sabahtan beri düşünmekten :KK1: sancımda var hep yatıyorum

X