Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende 5 haftalık hamileyim benim 4. haftada gözüktü ama vajinadan bakıldıSelamun aleyküm anne adayları Ben de 4+2 haftalık hamileyim. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bir sorum vardı sizlere; önümüzdeki pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum kese görünür diye düşündüm. Sizce 5 haftalık görünür mü?
merhabalar bende 5 haftalık hamileyim ilk haftalar daha çok oldu şuan azaldı sadece ağır bi şeyb kaldırınca oluyor.Kizlar bende bugun sag kasiginda surekli batma hissi var cok ince ince sik sik gelip gidiyo yasayan varmi aranizda bilgi verirseniz sevinirim
Hayirlisi cNm duyarsin haftaya inşallah senin kaçıncı cocuk olacak ilk mi[/QUOTE]"Asmii, post: 49295201, member: 802970"]Ayy gözünaydin darısı bana pazartesi gittim ben 6+1 göründü ama kalp atışı duyamadim daha...
Merhaba, neden vitamin ve coraspirin kullanıyorsun? Bir de hangi vitamini?iki gun once bendede acik kahve akinti geldi belim ve bacaklarim ağrıyor doktoru aradim olabilir fazlalasmadikca sorun yok uzan dinlen bu kanamalar olabilir normal dedi bende 2ay once kaybettim bebegimi vitamin ve coraspirin kullaniyorum
2 ay önce kalp atislari durdu icin bebegimi aldilar bunda kalbi kuvvetlensin ve kan pihtilasmasi varsa onlensin diye coraspirini verdi b12 vitamini kullaniyorum bünyem zayif cok çabuk hasta oluyorumMerhaba, neden vitamin ve coraspirin kullanıyorsun? Bir de hangi vitamini?
B12in kac cikti canm2 ay önce kalp atislari durdu icin bebegimi aldilar bunda kalbi kuvvetlensin ve kan pihtilasmasi varsa onlensin diye coraspirini verdi b12 vitamini kullaniyorum bünyem zayif cok çabuk hasta oluyorum
Gec döllenme olmus olabilir bende 5+2 gitmistim doktor goremeye biliriz ama önemli degil demisti benimki gorundu ne zaman çağırdı senimerhaba kızlar ben 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal utrasonla kese görünmedi aynı durumu yaşayan var mı normal mi bu
Bana dua edermisiniz arkadaşlar Rabbim bu sefer sağ salim kucağıma aldırsın bebişimi sabah lekelenmeler çoğalınca dr mu aradım gel hemen dedi kesemiz güzel ama düşük tehliken var dedi progestan iğne vuruldum birde sabah akşam içicem hap olarak verdi pembemsi oldu şimdide kahve lekeler elimizden başka birşey gelmez düşmemesi için dua et Canım dedi çok Can'ım acıyo
cnm allah sana bagislasin bebegini uzan bol nol dinlenBana dua edermisiniz arkadaşlar Rabbim bu sefer sağ salim kucağıma aldırsın bebişimi sabah lekelenmeler çoğalınca dr mu aradım gel hemen dedi kesemiz güzel ama düşük tehliken var dedi progestan iğne vuruldum birde sabah akşam içicem hap olarak verdi pembemsi oldu şimdide kahve lekeler elimizden başka birşey gelmez düşmemesi için dua et Canım dedi çok Can'ım acıyo
Birazdan gidicem kan vermiştim sonuç 650 çıkmış 10 gün önce 66 ydı baya endişelendim inş dış gebelik fln değildir yaGec döllenme olmus olabilir bende 5+2 gitmistim doktor goremeye biliriz ama önemli degil demisti benimki gorundu ne zaman çağırdı seni
İnşallah degildir cnm hayırlı haber alirsin inşallahBirazdan gidicem kan vermiştim sonuç 650 çıkmış 10 gün önce 66 ydı baya endişelendim inş dış gebelik fln değildir ya
Bana dua edermisiniz arkadaşlar Rabbim bu sefer sağ salim kucağıma aldırsın bebişimi sabah lekelenmeler çoğalınca dr mu aradım gel hemen dedi kesemiz güzel ama düşük tehliken var dedi progestan iğne vuruldum birde sabah akşam içicem hap olarak verdi pembemsi oldu şimdide kahve lekeler elimizden başka birşey gelmez düşmemesi için dua et Canım dedi çok Can'ım acıyo
Allahım yardımcın olsun. Bebeğine ve sana sağlık versin inşallah
cnm allah sana bagislasin bebegini uzan bol nol dinlen
Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Dua edelim hep