• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Carsmba tahlil yaptırırsın sen de. Ben de gelmezse yaptırıcM aslında bugun gidicektim ama ümidim kalmadıgı için gitmedim hic heyecan yok içimde
Benim dr um hasta olmazsan gel dedi ama ne zaman hasta olmam gerektigini soylemedi normalde progestani biraktiktan sonra 3 gun icinde hasta oluraun demisti dha once bende ordan yola cikarik carsamba diyorum

Benim dr um hasta olmazsan gel dedi ama ne zaman hasta olmam gerektigini soylemedi normalde progestani biraktiktan sonra 3 gun icinde hasta oluraun demisti dha once bende ordan yola cikarik carsamba diyorum
CNım gecikti mi senin. Bu arada progestan illaki adet gecıktırmeZmiş erken bile gelenler var kullanarak

Anladım canım insallah adet olmazsın. Senin adet belirtilerin olmuyordu demi öyle demistin. Agrın falan var mı
Eet adet belirtim olmuyodu asilama belirtilerimde kalmadi ama dunden beri hic sevmedigim hic yemedigim halde nohut yemegi kokusu aliyorum

Eet adet belirtim olmuyodu asilama belirtilerimde kalmadi ama dunden beri hic sevmedigim hic yemedigim halde nohut yemegi kokusu aliyorum
:) benim de karnım kazınıyor sürekli gece yatrken sabah özellikle. Asılaması tutanların belirtilerine tam olarak ulasamadım burda var mı yazanlar takip ettgin

:) benim de karnım kazınıyor sürekli gece yatrken sabah özellikle. Asılaması tutanların belirtilerine tam olarak ulasamadım burda var mı yazanlar takip ettgin
Canim ben cok okudumda tutanda tutmayanda ayni seyleri yazmis bizim tek farkimiz kasik agrisi bi yerse bi yazi bulmustum yollayim burdan tekrar bulup

Sarı renkte yada değişik renklerde akıntı
2- Karın ve kasık bölgelerinde adet olacakmış gibi ağrılar
3- Bel ve sırt ağrıları ve bunun yanı sıra sinirlilik hali
4- Göğüslerde şişme acıma yada batma gibi bir belirti olmuyor
5- Mide Bulantısı
6- İştahın açılması

göğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu (kafaya çok taktığım için oluyor sanırım. kesintisiz uyamıyorum ara ara uyanıyorum.)
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin a

göğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu (kafaya çok taktığım için oluyor sanırım. kesintisiz uyamıyorum ara ara uyanıyorum.)
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin a
Bunu ben de okumustum canım belirtiker uyuyor ama bu agrılar beni hep umutsuzlandırıyor. Nyse kafamı dagıtacak seyler bulmaya calısıyorm suan ;) dusundukce daha zor oluor

kızlar bu arada aşılamanın yapıldığı günle 14. gün mü aşılama yapılan gunden sonraki 14. günmü test yapıyoruz

ay çıldırıcam ya dr u aradım şimdi asıstanı bana 3 agustosta hasta olmuştun testide 3 eylulde yap dıo

Canım ben aşılama günü de sayılıyor diye biliyorum ..neden öyle dediki idrar testini kastetmiş olabilir mi geç belli oluyor ya

Back