- Konu Sahibi Bebegimbenimle
-
Evde dopler mi varTesekkurler.Belkide cok onemsenecek birsey degildir ama buradaki doktorlar en kotu ihtimali en basta soyluyorlar.onun disinda butun hamileligim stresli gecti hic keyfini cikaramadim.insallah bundan sonra stressiz gecer.bu arada sali ultrasyon icin heyecanliyim.umarim hersey yolundadir.sizin bebeginiz cok hareketlimi?ben artik sadece donmelerini hissediyorum birde hickiriklarini.bazan cok hareketli bazanda cok durgun.Allahtan doppler var evde kalbini dinleyebiliyorum.artik kucagima almak icin sabirsizlaniyorum Allah hepimizin yavrularini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah.birde sola yatin diyor doktor ama ben sola yatinca rahat edemiyorum siz buna dikkat ediyormusunuz?
Tasinabilir kucuk doppler oluyor ya canim, ben de kanamam varken almistim kontrol ediyordum surekli sapik gibiEvde dopler mi var
evet canim!Evde dopler mi var
Hmm çok cahil kalmışım beTasinabilir kucuk doppler oluyor ya canim, ben de kanamam varken almistim kontrol ediyordum surekli sapik gibi
Estagfurullah canim, sikintili bir durum olmasa benim de haberim olmazdiHmm çok cahil kalmışım be
Aaa 38. Haftanda mısın??? Ne güzel yaa doğum yakınEstagfurullah canim, sikintili bir durum olmasa benim de haberim olmazdi
Ama doguramadim gitti canim. Azar azar nişan da geldi ve gelmeye devam ediyor (normalde gelince bir anda gelirmis, benimki yavas yavas oldugundan hemen dogum olmazmisAaa 38. Haftanda mısın??? Ne güzel yaa doğum yakın
nişanın gelmiş olabilir doktorunla görüştün mü?kızlar 35. hafta içinde kahverengi lekelenme yaşayanınız oldumu acaba?
Ben doğumu mu yaptım darısı diğer ağustos annelerinin başına. Sağlıkla inş.
evet cnm nişanmış doğum yaptım:)nişanın gelmiş olabilir doktorunla görüştün mü?
hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahevet cnm nişanmış doğum yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?