Ağustos 2015 annelerii burayaaa

Yok be canım çok erken davranmışım,göremedik haftaya randevu aldım,inşallah gösterir kendini:) sen naptın,öğrenebildin mi ??
14uncu haftada %100 erkek diyebilirim dedi drum ama bize pipis gostermedi canim :) biraz endiseliyim o yuzden acikcasi carsamba veya persembe randevum var bakalim gider gitmez pipi gormek istiyorum dicem :)))

14uncu haftada %100 erkek diyebilirim dedi drum ama bize pipis gostermedi canim :) biraz endiseliyim o yuzden acikcasi carsamba veya persembe randevum var bakalim gider gitmez pipi gormek istiyorum dicem :)))
Aaaa ne güzel en azından artık kılık kıyafet bakınca neye bakıcağını bilirsin :) inşallah bende öğrenirim haftaya

ay evet en cokda ona hevesleniyorum alisveris yapmaya sanki ilk cocugum :) kizimdada cok heyecen yapmistim alisveris yaparken :)
Olsun erkek çocuk alış verişi de farklı olur ama :) bizim ilk çocuk,heyecanımızı tahmin edebilirsin :) rabbim olmayan herkese nasip etsin ve bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Olsun erkek çocuk alış verişi de farklı olur ama :) bizim ilk çocuk,heyecanımızı tahmin edebilirsin :) rabbim olmayan herkese nasip etsin ve bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim ins bilirim o heyecani

Hepimizinkini inşallah :) Hazırlıklar başladı. Erken gibi aslında ama insan dayanamıyor ki. O minik minik elbiseler, rengarenk zıbınlar
Sormaaa az önce eminönünden arabalara baktım,beşiklere fln ,o an alasım geldi,kıyafetlere henüz sadece bakıyorum çünkü cinsiyetimiz belli değil daha

ben 67 ile başladım boyum 1.65. 19.haftamdayım. 70-71 arası gidip geliyorum ve çok yiyorum sanki.böyle olursa sonumu pek iyi görmüyorum(
Çok da değil canım,4 ayda 10kilo alan var,ben suyu kesince alıyorum,su içince fazla kilo almam,ama artık fazla su içemiyorum ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…