• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

tabii cannimm kardesm erkek Arkdasiyl kavga etti dedm et ya bosver et bak bnde etcek kimse yok tuhaf tuhaf bakti banada kardesm :rolleyes:
hahahahaaa valla bizim halimeze gulunecek hale geldi .... hayir arkadasim tartisdi durum erkek rkadasi jennefer lopezin yeni klipini izliyo bizim arkadas ona kiskandi kaldi dans etti al bende bir jenneferim diye :D

yaa bide onu de bence aramizda anlasma yapalim slow muzik yasak :D bize no slow muzik
sabah düsün 6 da servise biniorum kulagimda full damar o sekilde servisde uyuorum is yerine giriorum aglayasm geliyo bncede yasaklanmali ama binyandnda rahat oluyo bu askerlik pskoljmizi fena bozcak :)

zaten acemilikte izin yok kisa dönemde üc bucuk hafta falan süruo sora usta birligne gder ordada bi hafta sora verirler heralde carsi izni falaan
hayirlisi artikk ya iyi olsunda ama arasin yanii :D 1 hafta aramadi valla ben orayi ararim gibi geliyo :D

sabah düsün 6 da servise biniorum kulagimda full damar o sekilde servisde uyuorum is yerine giriorum aglayasm geliyo bncede yasaklanmali ama binyandnda rahat oluyo bu askerlik pskoljmizi fena bozcak :)
kesinlikle bozulacak agliyamiyorum aptal aptal gulup gozyasi dokuyorum :D yaz sarkilari dinle bence yabanci veya simdiden 2015 in yaz moduna girelim :P

esime bende dün dedimki beni iki gün arama ücüncü gün basarim orayi komutan momutan dinlemem :KK11:
hahahahahaa ayni dusunceyizde vallahi ararim acil durum derim ...... onunla gorusmem lazim olum yasam meselesi derim halen sorarlarsa sevgilimi osledim sesini birasdan duymazsam kalbim duracak oda acil bence :D

hahahahahaa ayni dusunceyizde vallahi ararim acil durum derim ...... onunla gorusmem lazim olum yasam meselesi derim halen sorarlarsa sevgilimi osledim sesini birasdan duymazsam kalbim duracak oda acil bence :D
aynen aynen :D ben aslinda süpriz yapip gitmeyi dusunyorum ama plani tam otuturamadim o izin gününde birlikten cikmadan önce birligin önunde olmaliyim ama malum gün ve saatde kahramanmarasa ucak var

aynen aynen :D ben aslinda süpriz yapip gitmeyi dusunyorum ama plani tam otuturamadim o izin gününde birlikten cikmadan önce birligin önunde olmaliyim ama malum gün ve saatde kahramanmarasa ucak var
bence yapmalisinnn... ben yapamiyorum sen yapp:(

hahaha unutmam burda dile kolay daha 4 bucuk ay gircem :D artk alisanliga baglar siteye girmek :D
walla ben bi gunden baglandim...ingiliz arkadasim sruyo ne bu ble diye dedim turkiye bi site dedikodular hersey burda dedim guldu :D tesseli veriyo dedim siz vermiyosunus bu site veriyo dedim :D yasinis kac sormasin sakincasi yoksa?

huhu tamam girdim havaya gidiom ben:KK47: bu arada odada sivrisinek var kovalamam lazim vizvizliyo 28 yasindayim sen
25 yaindayim bende....... ingiliterede sivri sinek asd orumcek aman allahim her yerdeler ..... no orumcekkkk 8 bacaklilar :stop:kovla hadi :KK9:

Back
X