• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Hahahaa canim valla bende ayni seyi dusuniyorudum bugun ingiliterede yasiyorum herseyi birakip yanina gidesim var gormesemde olur yakininda hissetmekde tesseli verirdiye dusuniyorum
valla cok sevindim demek tek siyiran ben degilmisim:KK76: buarada esimde aradi cok rahatladim huzurlu uyabilirim gerci gittignden beri gece 2 de yatip 5 de kalkiyorum bi haftasonlari uykumu alms oluorum :(

askerim tunceliye dusmus moralim sifir yaaa bikerede sans yüzümüze gulsun ya
canim :( allah yardimciniz olsunnnn ne diyim korktugun kadar olmaz insallah

aranizdaki muhabbeti bilemiyorum tabi ama ben böyle durumlarda çok acik sözlü davraniyorum özledmi görmek istedgimi söylerdim eger benm basıma gelseydi sabahin körü bile olsa göriyim derdim :KK17:
canim dusuncelidir normalde ama bugun boyle oldu anlayamadim :/ cok cabuk morali bozulur keyfi kacar simdi askerde ya oyuzden acik acik soyleyemedim ama anladi yani kapatirken de hafiften dedim karnimin agrisi olmasaydi tribi haketmistin diye oda anladim onu zaten dedi guldu sabah gorusuruz dedi..

simdi dusununce ailesi falan geliyo diye oyle demistir diye dusunuyorum canim haksizlik ettim galiba

valla cok sevindim demek tek siyiran ben degilmisim:KK76: buarada esimdeis yapiyonda 5 uyaniyon.... bugun iyi bir uyku cek :)aradi cok rahatladim huzurlu uyabilirim gerci gittignden beri gece 2 de yatip 5 de kalkiyorum bi haftasonlari uykumu alms oluorum :KK43:
Senin adina sevindim benkisi oglen aradi ama aksam aramadi bencil mi davraniyomki :( ama cok merak ediyom..... ne I

Senin adina sevindim benkisi oglen aradi ama aksam aramadi bencil mi davraniyomki :KK43: ama cok merak ediyom..... ne I
acemilikte bol arayabiliodu benide ama usta birlignde günde bi kez nadiren iki oluo oyüzden bi kere bile sesini duydgnda sevin yogun oluyolar hic aramamaktansa bi kez görüsmek iyidr öyle düsün bak az önce cildiriodum ben

acemilikte bol arayabiliodu benide ama usta birlignde günde bi kez nadiren iki oluo oyüzden bi kere bile sesini duydgnda sevin yogun oluyolar hic aramamaktansa bu kez görüsmek iyidr öyle düsün bak az önce cildiriodum ben
suan beni cildirmak uzereyim bole bu saatlerde viberden whats appdan konusurduk... simdi sifirdayis ... yeni gitti ondandir herhalde seninkisi nerde yapiyodu?

suan beni cildirmak uzereyim bole bu saatlerde viberden whats appdan konusurduk... simdi sifirdayis ... yeni gitti ondandir herhalde seninkisi nerde yapiyodu?
önce amasyadaydi simdi kahramanmarasta. bende öyledim canm bizde hergün her dakka konusurk msjlasirduk gittikteb sora öle bi bosluga düstmki sanki kendimi terkedilmis hssetm bi an hersey durdu gibi gelmsti bana da gittigi gün aglamstm sorasinda iki hafta kadr hc aglamamstm patlama yasadim iki hafta sonunda aglayabiliosan agla rahatlatcaktir. cok zor bi dönem bitmicek gbi ama biticek insallah :(

bugün marmarayda sürekli sevgili olan ciftleri gördüm o kadar icim ciz ettiki anlatamam zamanlada gecmiyo özlem cok kötü oluyo

önce amasyadaydi simdi kahramanmarasta. bende öyledim canm bizde hergün her dakka konusurk msjlasirduk gittikteb sora öle bi bosluga düstmki sanki kendimi terkedilmis hssetm bi an hersey durdu gibi gelmsti bana da gittigi gün aglamstm sorasinda iki hafta kadr hc aglamamstm patlama yasadim iki hafta sonunda aglayabiliosan agla rahatlatcaktir. cok zor bi dönem bitmicek gbi ama biticek insallah :KK43:
ya aynen merak ediyon kalbinden iyimidir diye sonar da beynin beni trk etmisde ayrilacakmisis gibi geliyo.... hani ariyamiyo biliyom ama sacma sapan seylerde dusuniom....... walla gunluk tuttar oldum kendimi ole tesseli ediyorum :(

canim :KK43: allah yardimciniz olsunnnn ne diyim korktugun kadar olmaz insallah

canim dusuncelidir normalde ama bugun boyle oldu anlayamadim :/ cok cabuk morali bozulur keyfi kacar simdi askerde ya oyuzden acik acik soyleyemedim ama anladi yani kapatirken de hafiften dedim karnimin agrisi olmasaydi tribi haketmistin diye oda anladim onu zaten dedi guldu sabah gorusuruz dedi..

simdi dusununce ailesi falan geliyo diye oyle demistir diye dusunuyorum canim haksizlik ettim galiba
yine üzmeden espirili sekildede trip atmak iyi oluo öle Yaparm genelde ama oda hakli tabi ailesi geliyo simdi tam tersini de düsünmek lazm onlarda ailesi anne babasi onlarinda hakki görsünler artk bi hafta dha sabrediceksin -.-

ya aynen merak ediyon kalbinden iyimidir diye sonar da beynin beni trk etmisde ayrilacakmisis gibi geliyo.... hani ariyamiyo biliyom ama sacma sapan seylerde dusuniom....... walla gunluk tuttar oldum kendimi ole tesseli ediyorum :KK43:
iyi yapiyosun rahatlarsin tüm düsündgn seyleri düsünmüsümdür muhtemelen o düsünceler ilk günler oluyo sora sadece özlüyosun arasada sesini duysam izne ciksada yüzünü görsem acaba ne zaman yanina gtsem kac günü kalmsti yaaa diye aklindan gecen tek sey bunlar olcak ilerde bunada el mahkum katlanicaz:(

nekadar goze batiyodur baska ciftleri beraber gormek......
öle böle degil sanki hepsi anlasmislar benim karsima cikmaya bi ara ayakta duruorum karsimda bi cift tam bize benziolardi dünyadan kopmus birbirlyle ilgli cocuk kizin yüzüne buruna doknuo kiz sapsal sapsal gülüyo sora cocuk sariliyo kizi koklayarak öpüo baya izlemisim ben ya :D ama en sonunda gözlerim doldu neyseki son duraga gelmstik:KK43:

iyi yapiyosun rahatlarsin tüm düsündgn seyleri düsünmüsümdür muhtemelen o düsünceler ilk günler oluyo sora sadece özlüyosun arasada sesini duysam izne ciksada yüzünü görsem acaba ne zaman yanina gtsem kac günü kalmsti yaaa diye aklindan gecen tek sey bunlar olcak ilerde bunada el mahkum katlanicaz:KK43:
isde izini cikmiyacak.... hemencik bitsin diye cikinca goremiyecem uzak mesafeli ask yasiyos..... bize viber whats app sype... bide yazin goruyos birbirimizi ama gel dese hemen atlar giderim hic dusunmeden :P

yok yani kiz o an farketse hop ne bakion dese durumu aciklayamazsin o derece vahim bide slow müzik dinlyodum bndeki hali düsün :KK35:

öle böle degil sanki hepsi anlasmislar benim karsima cikmaya bi ara ayakta duruorum karsimda bi cift tam bize benziolardi dünyadan kopmus birbirlyle ilgli cocuk kizin yüzüne buruna doknuo kiz sapsal sapsal gülüyo sora cocuk sariliyo kizi koklayarak öpüo baya izlemisim ben ya :D ama en sonunda gözlerim doldu neyseki son duraga gelmstik:KK43:
hahahahaha guldurdunn.... gelince sende millet catat artikk :) birlikde catlatalim milleti...:P arkadasimdaydim bugun ayni durumu bende yasadim sevgilisiyle tartisiyolardi onu bile kiskandim gelsede tartisak yani tartismakda tatliymis onu fark ettim :D

isde izini cikmiyacak.... hemencik bitsin diye cikinca goremiyecem uzak mesafeli ask yasiyos..... bize viber whats app sype... bide yazin goruyos birbirimizi ama gel dese hemen atlar giderim hic dusunmeden :p
zaten acemilikte izin yok kisa dönemde üc bucuk hafta falan süruo sora usta birligne gder ordada bi hafta sora verirler heralde carsi izni falaan

hahahahaha guldurdunn.... gelince sende millet catat artikk :) birlikde catlatalim milleti...:p arkadasimdaydim bugun ayni durumu bende yasadim sevgilisiyle tartisiyolardi onu bile kiskandim gelsede tartisak yani tartismakda tatliymis onu fark ettim :D
tabii cannimm kardesm erkek Arkdasiyl kavga etti dedm et ya bosver et bak bnde etcek kimse yok tuhaf tuhaf bakti banada kardesm :rolleyes:

Back
X