- 19 Eylül 2014
- 256
- 47
- 38
yaa bide onu de bence aramizda anlasma yapalim slow muzik yasakyok yani kiz o an farketse hop ne bakion dese durumu aciklayamazsin o derece vahim bide slow müzik dinlyodum bndeki hali düsün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bide onu de bence aramizda anlasma yapalim slow muzik yasakyok yani kiz o an farketse hop ne bakion dese durumu aciklayamazsin o derece vahim bide slow müzik dinlyodum bndeki hali düsün![]()
hahahahaaa valla bizim halimeze gulunecek hale geldi .... hayir arkadasim tartisdi durum erkek rkadasi jennefer lopezin yeni klipini izliyo bizim arkadas ona kiskandi kaldi dans etti al bende bir jenneferim diyetabii cannimm kardesm erkek Arkdasiyl kavga etti dedm et ya bosver et bak bnde etcek kimse yok tuhaf tuhaf bakti banada kardesm![]()
sabah düsün 6 da servise biniorum kulagimda full damar o sekilde servisde uyuorum is yerine giriorum aglayasm geliyo bncede yasaklanmali ama binyandnda rahat oluyo bu askerlik pskoljmizi fena bozcak :)yaa bide onu de bence aramizda anlasma yapalim slow muzik yasakbize no slow muzik
hayirlisi artikk ya iyi olsunda ama arasin yaniizaten acemilikte izin yok kisa dönemde üc bucuk hafta falan süruo sora usta birligne gder ordada bi hafta sora verirler heralde carsi izni falaan
kesinlikle bozulacak agliyamiyorum aptal aptal gulup gozyasi dokuyorumsabah düsün 6 da servise biniorum kulagimda full damar o sekilde servisde uyuorum is yerine giriorum aglayasm geliyo bncede yasaklanmali ama binyandnda rahat oluyo bu askerlik pskoljmizi fena bozcak :)
esime bende dün dedimki beni iki gün arama ücüncü gün basarim orayi komutan momutan dinlememhayirlisi artikk ya iyi olsunda ama arasin yanii1 hafta aramadi valla ben orayi ararim gibi geliyo
![]()
hahahahahaa ayni dusunceyizde vallahi ararim acil durum derim ...... onunla gorusmem lazim olum yasam meselesi derim halen sorarlarsa sevgilimi osledim sesini birasdan duymazsam kalbim duracak oda acil benceesime bende dün dedimki beni iki gün arama ücüncü gün basarim orayi komutan momutan dinlemem![]()
bnde kis moduna girip sevnmek istiodum malum kis ayinda gelcekler günes acinca moralim bozuluo yagmur yginca sevndmm resmen :)kesinlikle bozulacak agliyamiyorum aptal aptal gulup gozyasi dokuyorumyaz sarkilari dinle bence yabanci veya simdiden 2015 in yaz moduna girelim
![]()
benimkisi mayista geliyo .... sninkisi nezaman geliyo :)bnde kis moduna girip sevnmek istiodum malum kis ayinda gelcekler günes acinca moralim bozuluo yagmur yginca sevndmm resmen :)
aynen aynenhahahahahaa ayni dusunceyizde vallahi ararim acil durum derim ...... onunla gorusmem lazim olum yasam meselesi derim halen sorarlarsa sevgilimi osledim sesini birasdan duymazsam kalbim duracak oda acil bence![]()
subatin ilk günleribenimkisi mayista geliyo .... sninkisi nezaman geliyo :)
bence yapmalisinnn... ben yapamiyorum sen yappaynen aynenben aslinda süpriz yapip gitmeyi dusunyorum ama plani tam otuturamadim o izin gününde birlikten cikmadan önce birligin önunde olmaliyim ama malum gün ve saatde kahramanmarasa ucak var
subatin ilk günleri[/QUiyi hadi bakalim safaklar nerdeyse ayni berbaer sayaris artikk geldinde buryi unutursan pcini tellini coketirimm![]()
![]()
kasimda düsünüyorum öyle bise olmadi komutani aricam tut onu icerde dicem atcaz bisilerbence yapmalisinnn... ben yapamiyorum sen yapp![]()
walla ben bi gunden baglandim...ingiliz arkadasim sruyo ne bu ble diye dedim turkiye bi site dedikodular hersey burda dedim gulduhahaha unutmam burda dile kolay daha 4 bucuk ay gircemartk alisanliga baglar siteye girmek
![]()
kizim kim tuttar seni.....kasimda düsünüyorum öyle bise olmadi komutani aricam tut onu icerde dicem atcaz bisiler![]()
huhu tamam girdim havaya gidiom benkizim kim tuttar seni.....ben apamiyorum sen yap cilginligi arkandayim
![]()
25 yaindayim bende....... ingiliterede sivri sinek asd orumcek aman allahim her yerdeler ..... no orumcekkkk 8 bacaklilarhuhu tamam girdim havaya gidiom benbu arada odada sivrisinek var kovalamam lazim vizvizliyo 28 yasindayim sen
ya cok sinir bozucular ama kacirdim göremiorum smdide yaticam kesinortaya cikar ing de napiyosun hep mi ordaydin25 yaindayim bende....... ingiliterede sivri sinek asd orumcek aman allahim her yerdeler ..... no orumcekkkk 8 bacaklilarkovla hadi
![]()