• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Tepkisini de düşün tatlım.:) Ben de olumlu ya da olumsuz cevap alırsam ne derim diye düşündüm, babam lafı açınca fırsattan istifade söyledim.
yok canim yok bizimkiler lafini bile etmez.. ben olumsuz olacagina adim kadar eminim oyuzden cesaretim yok

neden olumsuz olacagına eminsin canım ailenin bi kriterimi var bu konuda:KK51:
ben belcikadayim askerim istanbulda.. ve ben evlenirsek insallah istanbulda oturmak istiyorum.. bunada herkesin karsi cikacagina eminim anlayacagin canim.. ama karakter olarak eminim severler

ben belcikadayim askerim istanbulda.. ve ben evlenirsek insallah istanbulda oturmak istiyorum.. bunada herkesin karsi cikacagina eminim anlayacagin canim.. ama karakter olarak eminim severler

En azından annenin haberi olsa tavrı çok farklı olur canım ailenin.Yani gözünün önünde olduğu için tüm herşey yani annelerimiz tanıştırmıştı bizi benim annem o konuda çok destek oldu bana babama açılmam konusunda yani.Daha evvel anneme söyledim babamla konuşacağımı.Hayır derse napçam ben dediğimde direteceksin demişti.O yüzden annenin rölü bu konularda büyük.:)

dogru diyosunuz canim arkadaslarim da sizde soylememi istiyosunuz bende istiyorum ama olmuyor.. konuyu acamiyorum.. oyuzden kendi gorsun istiyorum resimleri en azindan bana gelip kendi soracak oyle daha kolayima geliyo

dogru diyosunuz canim arkadaslarim da sizde soylememi istiyosunuz bende istiyorum ama olmuyor.. konuyu acamiyorum.. oyuzden kendi gorsun istiyorum resimleri en azindan bana gelip kendi soracak oyle daha kolayima geliyo

Hayırlısı olsun bakalım canım şimdiden...Merak ve heyacanla bekliyorum. :KK68:

canim bak bizimde erkek arkadasimla mezhep ayriligimiz var erkek arkadaşım hep annene soyle derdi istemicegini bildigim icin cekinirdim en son cesaretimi topladim.soyledim sakayla karisik yok falan dedi ama simdi hic tepki vermiyo alisti sanirim bn askerdeykenki zmn icinde alissin diye söyledim sende soylemelisin en azından biseylere hazirlar annende kndini resimlerle yakalanma fikrini doğru bulmuyorum annenin gözünde guvenini kaybedebilirsin bunu senin ağzından duymak ister die düşünüyorum annelerimiz kizlari konusunda hassas biliyosun :) guzelce anneni karsina alıp durumu izah etmelisin dusuncesindeyim ilk karsi ciksada eminim zamanla bu fikre alisacak ikna olucaktir seni mutsuz görmek istemez

Hayırlısı olsun bakalım canım şimdiden...Merak ve heyacanla bekliyorum. :KK68:
saol canim amin.. heh senide ekliyorum merakla bekleyenler listesine :)

canim bak bizimde erkek arkadasimla mezhep ayriligimiz var erkek arkadaşım hep annene soyle derdi istemicegini bildigim icin cekinirdim en son cesaretimi topladim.soyledim sakayla karisik yok falan dedi ama simdi hic tepki vermiyo alisti sanirim bn askerdeykenki zmn icinde alissin diye söyledim sende soylemelisin en azından biseylere hazirlar annende kndini resimlerle yakalanma fikrini doğru bulmuyorum annenin gözünde guvenini kaybedebilirsin bunu senin ağzından duymak ister die düşünüyorum annelerimiz kizlari konusunda hassas biliyosun :) guzelce anneni karsina alıp durumu izah etmelisin dusuncesindeyim ilk karsi ciksada eminim zamanla bu fikre alisacak ikna olucaktir seni mutsuz görmek istemez
ah ne guzel sen soylemis kurtulmussun kuzuuum yaa.. bu aralar herseyden cok istiyorum annemle paylasmayi ama yok iste yok allah beni kahretmesin soyleyemiyorum kac kere denedim olmuyoooorrrr

en iyisi zamana birakmak galiba..

saol canim amin.. heh senide ekliyorum merakla bekleyenler listesine :)

ah ne guzel sen soylemis kurtulmussun kuzuuum yaa.. bu aralar herseyden cok istiyorum annemle paylasmayi ama yok iste yok allah beni kahretmesin soyleyemiyorum kac kere denedim olmuyoooorrrr

en iyisi zamana birakmak galiba..
kafana takma tatlim birak zamana bakalım nolucak uzme kendini kuzumm

askerimin ailesi gidecekti yanina pazar gunu ama amcasi yuzunden gidemiyolarmis cok kirilmisti erdimmm kiyamam yaa :(

keyfi yerine gelsin diye bende kargo isini hizlandirdim carsidaydim az once kurabiye taze kalsin diye posetler falan aldim kizlarr sizce bunlar taze kalmalarini saglar mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    200,6 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    155 KB · Görüntüleme: 63
askerimin ailesi gidecekti yanina pazar gunu ama amcasi yuzunden gidemiyolarmis cok kirilmisti erdimmm kiyamam yaa :KK43:

keyfi yerine gelsin diye bende kargo isini hizlandirdim carsidaydim az once kurabiye taze kalsin diye posetler falan aldim kizlarr sizce bunlar taze kalmalarini saglar mi?
Taze kalit gibi geldi bana canim. Ne kadar günde ulasacak ki eline?
kizlarrr yardım mmmm
Hayırdır canim noldu?

Taze kalit gibi geldi bana canim. Ne kadar günde ulasacak ki eline?

Hayırdır canim noldu?
ya canim askerim bilecikte bnde istdeyim haftaya pazar ablasi fln gormeye gidicekler benide goturmek istiyolar erkek arkadaşım da cok istiyoda bizimkiler bilmiyo hayatta izin vermez ise gidiyorum die ciksam gitsem bi taraftanda yol bu belli olmaz diyorum cok kararsizim napim

ya canim askerim bilecikte bnde istdeyim haftaya pazar ablasi fln gormeye gidicekler benide goturmek istiyolar erkek arkadaşım da cok istiyoda bizimkiler bilmiyo hayatta izin vermez ise gidiyorum die ciksam gitsem bi taraftanda yol bu belli olmaz diyorum cok kararsizim napim
Hmmm büyük risk bence canim dedigin gibi yol bu belli olmaz. Isten sonra arkadaslarla disari cikcaz desen? Veya birinde kalmaya izin vermezler mi arkadasimda kalicam desen

Hmmm büyük risk bence canim dedigin gibi yol bu belli olmaz. Isten sonra arkadaslarla disari cikcaz desen? Veya birinde kalmaya izin vermezler mi arkadasimda kalicam desen
yok canim vermezler sabh 7 de gidip aksam 5 te donucez ama ne bilim tedirginim pat die bisi olsa eve gel deseler sehir disindayim nasil gelirim off ya :(

Back
X