• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmıyordum ama her yazdığınızı okudum. Benim sabredebilmek için duaya ihtiyacım var.. Askerim usta birliğine gitti ama şu an eziyet çekiyor :( ben onun sesini hiç bu kadar kötü duymamıştım ağlamak üzereydi sanki. Bugün oradaki 4. Günü ve benim damarlarımdaki kan çekilmiş gibi :( buz gibi soğukta kuyudan su çekip sabahtan akşama kadar tuvalet temizliyoruz dedi.. Üst devrelereziyet ediyor anlayacağınız... Telefon da sokamadı zaten.. Oysa telefonu eline aldığında bizim için askerlik bitmiş kadar olacaktı:( Allah'ım O'na huzur versabır ver..

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmıyordum ama her yazdığınızı okudum. Benim sabredebilmek için duaya ihtiyacım var.. Askerim usta birliğine gitti ama şu an eziyet çekiyor :KK43: ben onun sesini hiç bu kadar kötü duymamıştım ağlamak üzereydi sanki. Bugün oradaki 4. Günü ve benim damarlarımdaki kan çekilmiş gibi :KK43: buz gibi soğukta kuyudan su çekip sabahtan akşama kadar tuvalet temizliyoruz dedi.. Üst devrelereziyet ediyor anlayacağınız... Telefon da sokamadı zaten.. Oysa telefonu eline aldığında bizim için askerlik bitmiş kadar olacaktı:KK43: Allah'ım O'na huzur versabır ver..
Canım endişelenme sadece o değil ilk günlerinde herkes eziyet çekti. Psikolojileri de çok farklı şimdi. Bi kaç haftaya kendine gelecektir emin ol :) sen çokca dua et :)

Canım endişelenme sadece o değil ilk günlerinde herkes eziyet çekti. Psikolojileri de çok farklı şimdi. Bi kaç haftaya kendine gelecektir emin ol :) sen çokca dua et :)
Ediyorum her saniye ediyorumm:( usta birliğinde rahat eder diye umuyodum olmadı...

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmıyordum ama her yazdığınızı okudum. Benim sabredebilmek için duaya ihtiyacım var.. Askerim usta birliğine gitti ama şu an eziyet çekiyor :KK43: ben onun sesini hiç bu kadar kötü duymamıştım ağlamak üzereydi sanki. Bugün oradaki 4. Günü ve benim damarlarımdaki kan çekilmiş gibi :KK43: buz gibi soğukta kuyudan su çekip sabahtan akşama kadar tuvalet temizliyoruz dedi.. Üst devrelereziyet ediyor anlayacağınız... Telefon da sokamadı zaten.. Oysa telefonu eline aldığında bizim için askerlik bitmiş kadar olacaktı:KK43: Allah'ım O'na huzur versabır ver..
canıım inan bana hepsi ilk gittiğinde bunları yaptı.. Gökhan anlatıyordu bile bile mesela kirletiyorlarmış temizlettiriyorlarmış falan.. Gökhanda az su cekmedi mart ayında.. Yani hepsi gelip geçici belki 1 ay belki 1 aydan kısa sürer o durum.. tabi yerine göre değişir canım azıcık sabret..:KK51:

Kızlaarr bugün 4. yılımıza giriyoruz yıldönümümüz :KK60: Yanımda yok, aralıkta dogum gunum ondada yok.. Neyse ki yürekler bir olunca üzülmüyorum. Az daha sabır az kaldı diyorum hep kendime..:KK51:

Kıyamam tatlim üzülme bnmkide tunceliye gidicek herkes ayni şeyleri yasiyo napalım bize onlara moral vermkten baska care yok sabirli olacaklar can Sağlığı olsunsa varsin tuvalet temizlesinler..ortalik karisik Allahim bütün askerlerimizi korusun.

yeni konu actim bugun yurtdisindan turkiyeye gelin giden var mi diye.. kameradan bi insani nasil tanirsiniz dediler :) ben tanidigimi guvendigimi soyledim ama cogu olumsuz seyler yazdi.. sizce de oyle mi kizlar merak ettim dusuncelerinizi?

yeni konu actim bugun yurtdisindan turkiyeye gelin giden var mi diye.. kameradan bi insani nasil tanirsiniz dediler :) ben tanidigimi guvendigimi soyledim ama cogu olumsuz seyler yazdi.. sizce de oyle mi kizlar merak ettim dusuncelerinizi?
birazını okudum canım.. bilmiyorum ben olsam giderdim sevdiğimin işi nerdeyse oraya.. taabi bu birazda onu ne kadar tanıdıgıma bağlı olurdu.

cnm ben facede tanisdim bizimkini..... ben yurtdisinda yasiyorum oda turkieyede 3 sene oldu walla cok gusel bi duygu bence hergunnn camdaydik konusiyos sureklide simdide askerde..... En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76: birbirimizde cok guveniyorus...

kizlar benm esimde yeri cok rahat keyfide iyi ama bende cok korkuyorum su cözüm süreci isid filan cok aklim kaliyor moralim bozuluyo uykum kaciyo hicbisi yapasim gelmiyo :KK42:

cnm ben facede tanisdim bizimkini..... ben yurtdisinda yasiyorum oda turkieyede 3 sene oldu walla cok gusel bi duygu bence hergunnn camdaydik konusiyos sureklide simdide askerde..... En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76: birbirimizde cok guveniyorus...
bizim hikayemiz benziyor canim sizinkine :) hatta ayni :)
siz evlenince ne yapmayi dusunuyosunuz ingilterede mi turkiyede mi kalacaksiniz?

Back