• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

hemen resmini cekiyorum canim :)
bu arada mektup olayi benimde hosuma gitti mektubu bi dusun canim

Bekliyorum canım, çok merak ettim.:KK68:
Zaten ben sayfalarca mektup yazdım gittiği günden sonra, her gün onun için bir şeyler yazıyorum, ama göndermiyorum işte... Yarın nerede askerlik yaptığını öğrenip arayacağım. Gemileri yaktım. Sesini duymaya ihtiyacım var, dayanamıyorum artık.

bunlar canim :) cikolatalar az geldi gozume yarin biraz daha alir oyle gonderiririm :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    316,9 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    image.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 79
Bekliyorum canım, çok merak ettim.:KK68:
Zaten ben sayfalarca mektup yazdım gittiği günden sonra, her gün onun için bir şeyler yazıyorum, ama göndermiyorum işte... Yarın nerede askerlik yaptığını öğrenip arayacağım. Gemileri yaktım. Sesini duymaya ihtiyacım var, dayanamıyorum artık.
aynen canim bi sekilde ulas sogukluk girmeden.. insallah hersey cok guzel olur bundan sonra keske demezsin

aynen canim bi sekilde ulas sogukluk girmeden.. insallah hersey cok guzel olur bundan sonra keske demezsin

Benim için yıllar geçse de değişen bir şey olmaz, ben ondan soğumam. Çünkü onun zerre kadar suçu yok. Ama suçlu olan ben olduğum için, o düşündüğünde benim hatalarım yüzünden benden uzaklaşabilir, buna izin veremem. En azından çabalamalıyım, aşkım için elimden ne geliyorsa yapmalıyım. Sonunda onu tekrar kazanamayacak olsam bile denemeye değer, hem de her şeyden daha çok değer...

saol canim :) kurabiye yapicaktim ama gestapooo annem hep evde olmadi malesef ama insallah dogum gunune gondericem bidaha 10 ekimde ins

Immm kurabiye şahane olur. :) 10 Ekim'e ne kaldı ki, halledersin. Hem doğum gününde onun için özel bir şey yapmış olursun böylece, daha güzel olur. :)

oo masşallahh çikolatalaraa bakk :D bence aldıklarının hepsi çok güzel çok mutlu olacaktır
saol canimmm :) :KK19:
Benim için yıllar geçse de değişen bir şey olmaz, ben ondan soğumam. Çünkü onun zerre kadar suçu yok. Ama suçlu olan ben olduğum için, o düşündüğünde benim hatalarım yüzünden benden uzaklaşabilir, buna izin veremem. En azından çabalamalıyım, aşkım için elimden ne geliyorsa yapmalıyım. Sonunda onu tekrar kazanamayacak olsam bile denemeye değer, hem de her şeyden daha çok değer...
iZin verme canim hadi goreyim senii :) evet denemeye deger tabi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzzz

Uzun süreli ilişkisi olanlar topiğiydi ama çok zaman geçti zaten. :)

Aaa evet, hatırladım topiği. :) O uzun süreli ilişki biteli de çok oldu zaten. Şimdi çok dertliyim Linka, ölüyorum desem yeridir. :KK61:

Back