Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

demek birlikde safak tuttacaz cok sevindim onlar aramasa biribirinden arada icimiz rahatlar en azindan

Aynen canim cok iyi oldu boyle birbirimizden ogrenebilicez tabi dagitima kadar yemekler kotuymus aksam yememis sabahta az bisey atistirmis
aynen dagitima kadar ama olsun arkadaslik etmis oluyorus evet kotuymus ye diye cekisdim ama.... bakacaz kendini onlara birak diye guldurebildim onu.....nasil dayanacaklari pciden mi giriyosun ?

aynen dagitima kadar ama olsun arkadaslik etmis oluyorus evet kotuymus ye diye cekisdim ama.... bakacaz kendini onlara birak diye guldurebildim onu.....nasil dayanacaklari pciden mi giriyosun ?
Yok canim telefondan . sen yemin törenine gidicekmisin

sorun alismak beklemek olsaydi keske cnm bnm askerim gideli 40 gun oluyo ustasi tunceliye dustu ona cok canım sıkkın

canım siz sanırım evlisiniz? evliyseniz eğer cumadan gidip eşini evci iznine cıkarma yetkin var pazara kadar biliyosundur.

inşallah sag salim yapip gelir hepsi

sorun alismak beklemek olsaydi keske cnm bnm askerim gideli 40 gun oluyo ustasi tunceliye dustu ona cok canım sıkkın

benim askerimin usta birliği de viranşehir şanlıurfa, sınır bu kadar karışıkken benim de canım cok sıkkın ama dua edip beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok canım

Akliniza kotu şeyler getirmeyin kizlar hepsi için bol bol dua edicez hepsi hayirlisiyla bitirip gelicekler

benim askerimin usta birliği de viranşehir şanlıurfa, sınır bu kadar karışıkken benim de canım cok sıkkın ama dua edip beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok canım
haklısın canim dun soylediginde dayanamadim telefonda agladim tutamadim kendimi

haklısın canim dun soylediginde dayanamadim telefonda agladim tutamadim kendimi

ilk ben öğrenmiştim usta birliğini hemde tek başıma, gidip askerime söylemek o kadar zor olmuştu ki tutamamıştım kendimi aklımdan çıkmıyor o an, sabır canım sabredicez

askerim ilk carsi iznine cikti bugun. kamerada yarim saat kadar gorustuk morali cok bozuktu guldurmeye falan calistim ama hic keyfi yoktu :/ gorustukten sonra annesi babasi kardesi kuzeni gormeye gitmisler yemek falan yemisler.. telefonunu aldi sarji yoktu ama az da olsa gorustuk iceri sokcak sarj edince konuscaz insallah artik kizlarr :)
darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…