- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.439
- 448
aynen cnm 325 bizimde325 canım sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm 325 bizimde325 canım sizin
Aa neden tartstiniz be canim daha simdiden.. yapmayin boyletartıştık bizde yrn bilecige görmeye gidicektim gelmiyorum dedim
ya ablasi o canimi sıktılar ztn grip oldum ayakta zor duruyorum o duruma rağmen gidim diyorum ama cildirtiyolar bniAa neden tartstiniz be canim daha simdiden.. yapmayin boyle![]()
ne oldu canım yaa hayırdır :/tartıştık bizde yrn bilecige görmeye gidicektim gelmiyorum dedim
ya cnm taa bir hafta once ablasi aradi bni gökseli görmeye gidicez sende gel dedi babalarida gidiyomus bnde abla baban geliyosa gelmm cekinirim dedim adamla hic tanismadim tmm o zmn babamn gelicegi tam belli degil bn haber veririm sana dedi bir hafta boyunca bekledim ses yok dun aksam goksele sordum geliyolar mi die dur arim bi ablami dedi neyse aradi soyledi galiba bnm sordugumu ablasi pat bni aradi ya cnm babamin gelip gelmicegi şimdi belli oldu o gelmiyo gönül rahatlığıyla gelebilirsin dedi saat olmus aksamin 9 u bn o saatten sonra nasıl hazırlanim evdekilere ne diyim bizimkiler bilmiyo ise gidiyorum die cikicaktim neyse bi dus alim sacimi basimi yapim dedim gokselden pat msj ya babam gelmiyomus teyzemler gelcekmis durumlar karisik yazmis resmn gelme dio bnde gelmiyorum ya dedim aradim ablasinada söyledimne oldu canım yaa hayırdır :/
sen niye öyle düşünüyosun canım belkide gerçekten babası gemiyo diye teyzeleri niyetlenmiştir gitmeye our böyle şeyler boşver bu dönemde alınganlığımız üstümüzde zaten askerine bir şey dedinmiya cnm taa bir hafta once ablasi aradi bni gökseli görmeye gidicez sende gel dedi babalarida gidiyomus bnde abla baban geliyosa gelmm cekinirim dedim adamla hic tanismadim tmm o zmn babamn gelicegi tam belli degil bn haber veririm sana dedi bir hafta boyunca bekledim ses yok dun aksam goksele sordum geliyolar mi die dur arim bi ablami dedi neyse aradi soyledi galiba bnm sordugumu ablasi pat bni aradi ya cnm babamin gelip gelmicegi şimdi belli oldu o gelmiyo gönül rahatlığıyla gelebilirsin dedi saat olmus aksamin 9 u bn o saatten sonra nasıl hazırlanim evdekilere ne diyim bizimkiler bilmiyo ise gidiyorum die cikicaktim neyse bi dus alim sacimi basimi yapim dedim gokselden pat msj ya babam gelmiyomus teyzemler gelcekmis durumlar karisik yazmis resmn gelme dio bnde gelmiyorum ya dedim aradim ablasinada söyledim
yok ona hicbisi demedim ama gitmedimde.teyzesinin geliyo olması bnm gitmeme engel degil ki..gelmiyorum diyince de bi ton laf yapıyo bnasen niye öyle düşünüyosun canım belkide gerçekten babası gemiyo diye teyzeleri niyetlenmiştir gitmeye our böyle şeyler boşver bu dönemde alınganlığımız üstümüzde zaten askerine bir şey dedinmi
Amin benimkisi dunden beri aramiyo cok zor geciyoinşallah sag salim yapip gelir hepsi
üzülme cnm ilk zamnlar bizde cok telw beklerdik yogun oluyolar ondan arayamiyodurAmin benimkisi dunden beri aramiyo cok zor geciyo![]()
ustaya gecince rahatlarsiniz canim az kaldii sabrettAmin benimkisi dunden beri aramiyo cok zor geciyo![]()
Ordakiki boluklef ayri egitimi mi gorulur?üzülme cnm ilk zamnlar bizde cok telw beklerdik yogun oluyolar ondan arayamiyodur
anlamadım cnm ne demek istediğiniOrdakiki boluklef ayri egitimi mi gorulur?
sidi canim bi arkadasim var..... onunkisi benimkisinden bi gun sonar gitti...ve onunkisi bugun 2 kez aradi benkisi bi cuma Sabah aradi...baska aramadi simdi bolukler mi diyosun ona ayri olunca ayri egitim gorumus oluyolarmi ben benimkisine soramadim sesi kotu gelince ?anlamadım cnm ne demek istediğini
senin safak kac cnmbugün skypeda görüştük cok zorr bee cok özledimnasil biticek bu böyle
![]()
132 kaldisenin safak kac cnm![]()
benimkisi gideli daha 4 gun132 kaldi![]()