• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

yok ogrenmedimki aradinda sesi kotu gelince o neselendirmeye calisiyodum dudaklarimi istirdim aglamamak icin... bencede dedin gibi benimkisi persebe gitmisdi cuma Sabah agramisdi seninkkisi cuma gitmisdi bugun Sabah aradi.... benimkiside aradinda bos oldugunu solememisdi......benimkisisde marta gelecek ish izin kullanmiyacak..... yemekler berabt oldugunu soliyodu... seninkisi nasilmis rahat miymis? :KK43:
demek birlikde safak tuttacaz cok sevindim onlar aramasa biribirinden arada icimiz rahatlar en azindan

Aynen canim cok iyi oldu boyle birbirimizden ogrenebilicez tabi dagitima kadar :KK43: yemekler kotuymus aksam yememis sabahta az bisey atistirmis
aynen dagitima kadar ama olsun arkadaslik etmis oluyorus evet kotuymus ye diye cekisdim ama.... bakacaz kendini onlara birak diye guldurebildim onu.....nasil dayanacaklari pciden mi giriyosun ?

günaydın canım yapma böyle üzme kendini, ben de çok üzdüm kendimi sıktım ama askerime yansıttım onu da üzdüğümü farkettiğimden beri içimi ferah tutmaya çalışıyorum, elbet alışacaksın bu düşünceye birbirimize destek ola ola atlatıcaz bu günleri inşallah
sorun alismak beklemek olsaydi keske cnm bnm askerim gideli 40 gun oluyo ustasi tunceliye dustu ona cok canım sıkkın

135 bizimde bende bilmiyorumki kafamdan okadar deli seyler geciyoki bazen cildirdim saniyorum mesela kahramanmaraşa yerleşiyim işi birakiyim veya her izin gününde günü birlik gidiyim yada olmadi haftasonu için hep gisip kalym görsemde görmesemde sonra tamam sacmalamiyim diyorm hic olcak seyler degil :eek:
canım siz sanırım evlisiniz? evliyseniz eğer cumadan gidip eşini evci iznine cıkarma yetkin var pazara kadar biliyosundur.

canim :KK43: allah yardimciniz olsunnnn ne diyim korktugun kadar olmaz insallah

canim dusuncelidir normalde ama bugun boyle oldu anlayamadim :/ cok cabuk morali bozulur keyfi kacar simdi askerde ya oyuzden acik acik soyleyemedim ama anladi yani kapatirken de hafiften dedim karnimin agrisi olmasaydi tribi haketmistin diye oda anladim onu zaten dedi guldu sabah gorusuruz dedi..

simdi dusununce ailesi falan geliyo diye oyle demistir diye dusunuyorum canim haksizlik ettim galiba
inşallah sag salim yapip gelir hepsi

sorun alismak beklemek olsaydi keske cnm bnm askerim gideli 40 gun oluyo ustasi tunceliye dustu ona cok canım sıkkın

benim askerimin usta birliği de viranşehir şanlıurfa, sınır bu kadar karışıkken benim de canım cok sıkkın ama dua edip beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok canım

Akliniza kotu şeyler getirmeyin kizlar hepsi için bol bol dua edicez hepsi hayirlisiyla bitirip gelicekler

benim askerimin usta birliği de viranşehir şanlıurfa, sınır bu kadar karışıkken benim de canım cok sıkkın ama dua edip beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok canım
haklısın canim dun soylediginde dayanamadim telefonda agladim tutamadim kendimi:(

haklısın canim dun soylediginde dayanamadim telefonda agladim tutamadim kendimi:KK43:

ilk ben öğrenmiştim usta birliğini hemde tek başıma, gidip askerime söylemek o kadar zor olmuştu ki tutamamıştım kendimi aklımdan çıkmıyor o an, sabır canım sabredicez

askerim ilk carsi iznine cikti bugun. kamerada yarim saat kadar gorustuk morali cok bozuktu guldurmeye falan calistim ama hic keyfi yoktu :/ gorustukten sonra annesi babasi kardesi kuzeni gormeye gitmisler yemek falan yemisler.. telefonunu aldi sarji yoktu ama az da olsa gorustuk iceri sokcak sarj edince konuscaz insallah artik kizlarr :)
darisi basiniza :KK19:

Back
X