Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

kisasindan anlatiyim 2 sene turkiyede okudum ben okuldan cikinca benimkisi girmis facebookda ben buna istek yolladim ortak arkadas olunca arkadasim sandim ama degilmis ole ole tanisdik asikkk oldukkk
huhu cok romantik hadi allah tamamini erdirsin dügün ne zaman
hahaahaha yarin calismiyondur ish saat 2 suan ora :)

yok izinliyim allahtan ama bunu öldürmeden uyuyamam zaten

huhu cok romantik hadi allah tamamini erdirsin dügün ne zaman

yok izinliyim allahtan ama bunu öldürmeden uyuyamam zaten
evlilik yo piyasada canim suan islerimis cok karisik ozelde konusalim bunu bi gunde bence o sinekde seni ayakda uyutacak ya siz telden mi giriyosunus pciden mi

telden girioyurm suan konusurz tabi sonra valla yattm yine cikarsa afetmicem bide büyük bisey lanet
bencede ben uyuyim hani benimkisi belkicik Sabah arasa havamida atip gidiyim.... dur yarin kiminkisi once ariyacak yaparis tnisdimizi memun oldum iyigeceler haa bide buarada sinek bi rahat birak .... uy.... onuda anlamak lazim hahaha

Kuşlar hepinizden allah razi olsun. Aramadi bugün sizleri ilk gün araya bilmiş miydi ?
Bide kutahyada sevgilisi olan vardi hatirlayamadm adini konustunuzmu acaba siz

Yasinmeryem sendin galiba kutahyada askeri olan . naptin canim konusabildiniizmi

Kuşlar hepinizden allah razi olsun. Aramadi bugün sizleri ilk gün araya bilmiş miydi ?
Bide kutahyada sevgilisi olan vardi hatirlayamadm adini konustunuzmu acaba siz
benimki yeni gitti kutahayaya dun Sabah aramisdi iyiyim diye aksamararim demisdi ama aramadi bu sabahda yok.... seninkisi yeni mi gitti

Günaydın kizlarr...bnm icin bundan sonra gunler hep karanlik

günaydın canım yapma böyle üzme kendini, ben de çok üzdüm kendimi sıktım ama askerime yansıttım onu da üzdüğümü farkettiğimden beri içimi ferah tutmaya çalışıyorum, elbet alışacaksın bu düşünceye birbirimize destek ola ola atlatıcaz bu günleri inşallah

Yasinmeryem sendin galiba kutahyada askeri olan . naptin canim konusabildiniizmi
canim evet cuma gunu gitmisdi cumartesi ogleni aramisdi beni.... ondan sonar bidaha aramadi suan gozyasi dokuyom cok zor geciyo seninkisi nezaman gitti ?

canim evet cuma gunu gitmisdi cumartesi ogleni aramisdi beni.... ondan sonar bidaha aramadi suan gozyasi dokuyom cok zor geciyo seninkisi nezaman gitti ?

993012, member: 626586"]canim evet cuma gunu gitmisdi cumartesi ogleni aramisdi beni.... ondan sonar bidaha aramadi suan gozyasi dokuyom cok zor geciyo seninkisi nezaman gitti ?[/QUOTE]
Canim benimki dun teslim oldu aksam aramadi sabah aradi sesi iyi geliyodu suan boslarmis pazartesi baslicakmis egitimler 2 ekimde yemin torenleri varmis bayramda evde olcaksiniz demisler

993012, member: 626586"]canim evet cuma gunu gitmisdi cumartesi ogleni aramisdi beni.... ondan sonar bidaha aramadi suan gozyasi dokuyom cok zor geciyo seninkisi nezaman gitti ?
Canim benimki dun teslim oldu aksam aramadi sabah aradi sesi iyi geliyodu suan boslarmis pazartesi baslicakmis egitimler 2 ekimde yemin torenleri varmis bayramda evde olcaksiniz demisler[/QUOTE]
evet kurban bayramindan dolayi toren erken olacakmisss....... bosalarsa benimkisi niye aramadiii sira filan mi var ki

Canim benimki dun teslim oldu aksam aramadi sabah aradi sesi iyi geliyodu suan boslarmis pazartesi baslicakmis egitimler 2 ekimde yemin torenleri varmis bayramda evde olcaksiniz demisler
evet kurban bayramindan dolayi toren erken olacakmisss....... bosalarsa benimkisi niye aramadiii sira filan mi var ki[/QUOTE]
senin safak kac benimkisi 6 ay lil askerlik yapacak

Bilemiyorum ki canim bazilari temizlik yapiyo şuan demişti belki isi vardır sen sikma canini arar müsait olduğunda. Aynen benimde kisa donem izin kullanmazsa martta burada olacak. Benmki 14. Bolukteymis sen ogrendinmi belki de ayni yerdedirler

yok ogrenmedimki aradinda sesi kotu gelince o neselendirmeye calisiyodum dudaklarimi istirdim aglamamak icin... bencede dedin gibi benimkisi persebe gitmisdi cuma Sabah agramisdi seninkkisi cuma gitmisdi bugun Sabah aradi.... benimkiside aradinda bos oldugunu solememisdi......benimkisisde marta gelecek ish izin kullanmiyacak..... yemekler berabt oldugunu soliyodu... seninkisi nasilmis rahat miymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…