• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Yüz yüzeden bahsediyodum tatlim. Önceki paylasimlari okudum ay ne sansliymissiniz edirne cikmis ya :) ben de ayda bir gitmeyi düsünüyorum yine de zorlanir miyiz ki acaba ya
Evet canım çok şükür.. Uzun dönem doğu olunca daha kötü olurdu bizim için.. Siz kısa donemmisiniz nerde yapıyor askerin? yakınmısınız birbirinize eğer yakınsa evi ayda bi iki kere evci iznine gelebiliyolar uzun dönemler böyle ama kısaları bilmiyorum.. bende temmuzda gittim edirne keşan'a çarşı izninde gorusmustuk :KK46:

Evet canım çok şükür.. Uzun dönem doğu olunca daha kötü olurdu bizim için.. Siz kısa donemmisiniz nerde yapıyor askerin? yakınmısınız birbirinize eğer yakınsa evi ayda bi iki kere evci iznine gelebiliyolar uzun dönemler böyle ama kısaları bilmiyorum.. bende temmuzda gittim edirne keşan'a çarşı izninde gorusmustuk :KK46:
Evi istanbulda simdi ankaraya gitti canim. Evci cikamaz cünkü ailesi istanbulda degil, burda kardesi var o da evli degil :( uzun dönem bizim de tatlim

Evi istanbulda simdi ankaraya gitti canim. Evci cikamaz cünkü ailesi istanbulda degil, burda kardesi var o da evli degil :KK43: uzun dönem bizim de tatlim
Hımm bizde istanbulda oturuyoruz.. Yakın mesafeymiş sizinde. Yaa bazı yerler amcası eniştesi flan bile çıkartabiliyor gokhanların birliği öyle. hiç mi gelemıyr ailesi istanbulaa. o_O Uzun dönem he allah sabır versin vallahi hepimize kısalı uzunlu hepimize sabır versin ama uzunlara iki katı sabır versin çeken bilir:KK14::KK51:

Hımm bizde istanbulda oturuyoruz.. Yakın mesafeymiş sizinde. Yaa bazı yerler amcası eniştesi flan bile çıkartabiliyor gokhanların birliği öyle. hiç mi gelemıyr ailesi istanbulaa. o_O Uzun dönem he allah sabır versin vallahi hepimize kısalı uzunlu hepimize sabır versin ama uzunlara iki katı sabır versin çeken bilir:KK14::KK51:
Aa amcasi cikarabiliyosa ne güzel olurr cuma gelip pazartesi gidiyo dimi evci ciktiginda? Aminn allah hepimize sabir versin. Dagitima geldiginde herkes yaa sen daha dün gitmedin mi diyodu aahh ahh bi de onunla bana sorsalar :)

Aa amcasi cikarabiliyosa ne güzel olurr cuma gelip pazartesi gidiyo dimi evci ciktiginda? Aminn allah hepimize sabir versin. Dagitima geldiginde herkes yaa sen daha dün gitmedin mi diyodu aahh ahh bi de onunla bana sorsalar :)
Canım cuma gelip pazar teslim oluyorlar.. Askerin onu bi sorsun heryerde aynı olmayabilir. Babam yok amcam cıkartabilirmi falan desin şimdi seni heveslendirmek istemem ama eger tamam derslerse süper oluuur. :D:KK68:

Hahaha kızlarrr selammm:KK3: bugun şaşkın ve mutluyumm.:KK53: Sevdiceğim sabah bana öğlene sogru bi kargo yolladıgını soyledi bende ttanısma yıldonumumuz diye ne gönderiyosun aşkım dedimm askım cok sevdıgın ve istediğin bişey dedi.:D Neyse saat oldu 2 kapı çaldı tabi ben aslında biraz da işkilleniyodum bi baktımm paşam karşımdaa:KK57: arkadaşına sevk vermişler istanbula oda refakatçi olarak gelmiş pazartesiye kadar burda.. :KK60::KK24:
ayyy tatlım nasıl sevindim anlatamam :)

bugun netten askerimin resimlerini cikartmak icin siparis vercem kizlar onumuzdeki haftada anneme yakalanmayi dusunuyorum.. ne dersiniz yapayim mi?

Canım cuma gelip pazar teslim oluyorlar.. Askerin onu bi sorsun heryerde aynı olmayabilir. Babam yok amcam cıkartabilirmi falan desin şimdi seni heveslendirmek istemem ama eger tamam derslerse süper oluuur. :D:KK68:
Cok incesin tatlim :) söylerim sorar artik sonra :) bu arada askerin sürpriz yapmis gözün aydin :)

bugun netten askerimin resimlerini cikartmak icin siparis vercem kizlar onumuzdeki haftada anneme yakalanmayi dusunuyorum.. ne dersiniz yapayim mi?
Annenin tepkisini ölcebiliyo musun az bucuk canim? Bence resimlerle yakalanma güzel fikir ama hazirlikli ol ilk zamanlar belki biraz sikintili olabilir

Sen daha iyi bilirsin canim. Daha önce ceyiz lafi ettiginde kizmis ya acaba öyle iyi anlasiyoruz simdilik böyle takiliyoruz falan mi desen
ayy benim annemde öyleydi daha yeni yeni alıştırdım aslında o da benim azmimle oldu. Evin tek kızıyım sülalede de iki kızız kızlar annelerinin biriciğidir öyle herkese hemencecik vermek istemezler bunu bizde anne olunca anlayacagız zaten.. Derdim hep anne ceyiz alcam anne ceyiz yapcam gokhanı bildiği halde şakayla karışıkk otur oturdgun yerde derdi. Ama artık baglasalar durmam okulum bitti bi gokhanın askerliği kaldı:KK50:

Hahaha kızlarrr selammm:KK3: bugun şaşkın ve mutluyumm.:KK53: Sevdiceğim sabah bana öğlene sogru bi kargo yolladıgını soyledi bende ttanısma yıldonumumuz diye ne gönderiyosun aşkım dedimm askım cok sevdıgın ve istediğin bişey dedi.:D Neyse saat oldu 2 kapı çaldı tabi ben aslında biraz da işkilleniyodum bi baktımm paşam karşımdaa:KK57: arkadaşına sevk vermişler istanbula oda refakatçi olarak gelmiş pazartesiye kadar burda.. :KK60::KK24:

Ayy ne güzell.:KK68: Çok şanslısın canım ya.Gözün aydın.:)

Cok sagol canim benim :) ya ben bi de facebookta üniversitenin grubunda dersaneyle ilgili biseyler sormustum tanimadigim bi cocuk da sulu cevaplar vermis izne geldigi ilk gün onu gördü bi de burayi ögrenince kizdi ben de hak verdim onun icin simdi temkinli yaklasmaya calisiyorum oraya bi alissin da yumusak yumusak söyliycem :D

Orası apayrı bi yer canım.Erkek fotosu koyup da yazmak gerkiyo öyle yerlere.:)

Tepkisini de düşün tatlım.:) Ben de olumlu ya da olumsuz cevap alırsam ne derim diye düşündüm, babam lafı açınca fırsattan istifade söyledim.

Back
X